bence sıkılmıştır ,değiştirerek ver .mesela benim kahvaltılarımın içerikleri hep farklıdır..birgün ballı irmikli ,birgün tahıllı,birgün armutlu,sütlü pirinçli ,içine koyduklarım değişir sürekli ,yanında bebe yoğğurdu veririm değişik tat gelir ağzına ..bence sende öyle dene ..
Muhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.
Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.
Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
yok yok bişey olmaz sevdiyse ne ala ama domatesin şimdi mevsimi değil..1-2 aya tam mevsimi hormonsuz hormonsuz yer minikler..
MERABA EYLÜLCÜM BENİM KIZIM 3,5 AYYLIK VE BEN DANONE VE KAVANOZ MEYVE PÜRESİ YEDİRİYORUM SÜTÜM YOK ZATEN MAMA VERİYORUM DÜŞÜNÜYORUMDA MAMA YERİNE MUHALLEBİ YAPIP YEDİRSEM DAHA DOYURUCU OLMAZMI HEM TADI İÇİN HEMDE KİLO BAKIMINDAN İİ OLMAZMI SENCE NEDERSİN.kaydirigubbakcemile3
yaaa ben büütn gün mutfaktan çıkmıyorum yaa nolcak böle kızlar 6 aylık bi kızım var sabah kahvaltıyla başlıyoruzz akşam 9 da hala kızım için mutfakta oluyorum bunu hafifleticek bi önerisi olan hiç olmazsa çorbayı hergün değilde birgün yapı birgünde dünden kalanı versek olmaz mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?