ben ne yapacagım peki...işin içinden çıkamıyorum.3 senelik bir birlikteliğim var. ben afyonluyum 25 yaşındayım ve ardahanda görev yapıyorum sağlık memuruyum.erkek arkadaşım ise 30 yaşında osmaniyeli, dershanede türkçe ögretmeni. olayı kısaca anlatayım;
erkek arkadaşımla yani Hilmi ile bizim memlekette dershanede tanıştık kpss kursu için dershaneye yazılmıştım o şekilde tanışmamız oldu zaten birlikteliğe başladık bir ay sonra memleketine döndü babsı vefat ettiği için annesi tek kaldı ve biraz zor oldu ve şuan maaş açısından ve kariyer açısından gayet iyi durumda ve benimde tayinim çıkınca dedik artık evlenelim.durumu mayıs ayında anneme açtım ve şiddetle karşı çıktı sebepleri ise - uzak olması - dershane ögretmeni olması anneme göre potansiyel işsiz - benim bulmuş olmam , derken eylül ayında ise babama açtım durumu babam ise; - uzak olması - dershane ögretmeni olması ve bu zamana kadar neden atanamadıgı konusunda tek fikri atanamadıgına göre geri zekalı- biz dershanede tanıştıgımız için ona sapık gözüyle bakması onu yalancı olmasıyla suçlaması ve gene benim knouşarak bulmuş olmam bi not düşeyimki ailem kesinlikle onu ve onun ailesini tanımıyor.Hilmi de bende 5 vakit namazında insnalarız, benim ilk erkek arkadaşım o Hilminin de ilk kız arkadaşı benim.en son durumu bayramda teyzeme açtım teyzem annemle konuştu ve ölürümde istemem demiş. Sadece tanışmak ve istmeek için geleceklerdi.Vermek isteedikleri birinin yüzünü bile görmek istemiyorlarmış....ve annemin tabi aklıma sığmayan hakaretleri var bu olayın içinde... peki ben ne yapacagım...ben Hilmi den başkasını istemem ki..
hay allahım neden aileler sevgiye değer vermeyip sadece kariyere bakarlar?
insanı adece kariyer para pul mutlu etmiyor. sevgi ,dürüstlük, bağlılık, anlayış, birbirini tamamlama evilik için gerekli özellikler. ailelere göre parası olsun kariyer sahibi olsun ama sevgi var mı önemli değil. kendilerince iyinin bu olduğunu düşünüyorlar.
canım senin annen babanla kariyeri parası pulu için mi evlenmiş. bir sorsana. bence sevgine güveniyorsan vazgeçme. kabul etmek zorunda kalacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?