Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

ben de onun o kıllarını yolarmışım......... :roflol:

seni çok seviyorum canım kocam eve erken gel yazdım...

oda bana tamam sultanım gözümün nuru sen bişey hazırlama dün akşamı telafi edelim yazmış.... :asigim:

kahretsin ya gene kandırdım.... :roflol:

tabi kzım az akıllı olcennn canım yaa sewnidim cidden hayırlı işler akşama bu arada azcık şexi bişiler giyin adamı hasta etme:jeyyar:

mannak selinn ne bu topicin halii

azdırmışın herkezi

libidolar havada uçuyo vallaaa :roflol:

ahh ahh eskiden bende yazardım öyle güzel mesajlar şimdi yazmıyorum yazamıyorum hamişlik bitsin tam gaz devam :) ama sizde de ne cevherler varmış kızlar yaa :jeyyar:

boyle bır topic iştee hoşgeldın bebem marifetlerini doktğr ortaya beklıyorum senden güzel msjlarkaydirigubbakcemile5

kuşum benim sefkilim yokkiiiiiiiiiiiiiiii
-tatlicadiarzu-

bana bak böyle azdırırsan adamı ilk gördüğünde soluğu senin üzerinde alır ona göree mannaaakkkk:roflol: :roflol: :roflol:

birsey olmazzz bebem dayanamıyor zaten mannak dün akşam coşmuştu
senden parformans beklıyorum bennnn birde svri biberden çok zilli odakaydirigubbakcemile3

şimdi yanımda olmalıydın... tenim tenine değmeliydi.. tüm vücudum seni hissetmeliydi.....

bana bak seliinnn ahanda böyle yaz adam senin yanında alır soluğu valaaaa kaydirigubbakcemile2

ama sonrasına karışmam, kolla kendini hııııııııı naniknanik

ohoooooo yavrular azmısınız yaaa one mssj lar ole bıde benımkılere gelın bakem ne ıstersınız bende sıır msalı cooookkkk buyrun burdan sapıklar sızııııııdelikafadulden

yuh okadarda değil yolarım adamı ey gidim eyyyÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bızım heruf ne msjdan anlıyonede cılveden odun geldı odun gıdecek ayolll antıromantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…