Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

o zaman dışardaysa mesajlardaki cilveleri arttır kankaaaa

dışarda ne olur ne olmaz yaneeeee

o kadar tadına doyum olmayacak hatun vardırki çevredeee

evet mesela suan akşama seni beklıyorum kocişim yazzz gece de iki kvırıt olay biter bebem ya

KISS YONTCAK GIBI DeıL OKEYE DORDUNCU OLMAKTAN KURTULAMADIKI BI KERESINDE MSJ ATMISTIM OGLENSAAT 2 DE GUZEL ANLAR YASAMAYA NE DERSIN DIYEEE SAAT 7 OLDU TIK YOK EVE GELDEE BAYA KAVGA ETTIMMM BANA DIYOKI IKI TON BOYA SURCEGINE YEMEK YAPSAYDINN DEDIGIM GIBI ANTIO ROMANTIKKKK QATSAN ATILMAS SATSAN SATILMAZ CNSINDEN :)

:jeyyar:
o zaman dışardaysa mesajlardaki cilveleri arttır kankaaaa

dışarda ne olur ne olmaz yaneeeee

o kadar tadına doyum olmayacak hatun vardırki çevredeee

ya bir git mannak benimki oyle şey yapmaz iş için gitti benim herifim düzgün bir adam aileler biliyo tanuısıldı yoksa bende boyle nmsjlar felan yazmadım emin ol kanka:jeyyar:

KISS YONTCAK GIBI DeıL OKEYE DORDUNCU OLMAKTAN KURTULAMADIKI BI KERESINDE MSJ ATMISTIM OGLENSAAT 2 DE GUZEL ANLAR YASAMAYA NE DERSIN DIYEEE SAAT 7 OLDU TIK YOK EVE GELDEE BAYA KAVGA ETTIMMM BANA DIYOKI IKI TON BOYA SURCEGINE YEMEK YAPSAYDINN DEDIGIM GIBI ANTIO ROMANTIKKKK QATSAN ATILMAS SATSAN SATILMAZ CNSINDEN :)

koptum allah cezanı yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

myflowers

kendini süsle püsle kıızzzz, adam acık değişik hatun görsün karşısında

abooooooooooo :1shok:

o ne be öööleeeee

:jeyyar:

ya bir git mannak benimki oyle şey yapmaz iş için gitti benim herifim düzgün bir adam aileler biliyo tanuısıldı yoksa bende boyle nmsjlar felan yazmadım emin ol kanka:jeyyar:

bak benim haberim yok kııı ailelerin tanışıldığından :kızgın:

ama olsun kızımmm erkek erkektir yaneeeeeee :jeyyar:

Bende burda yazaken koptummmmzımmmm ama ne yapalım bızımkı gusellıkten anlamıyo bı gundeee dayak dılınden bıseycıkler eddecme du bakalımm

yediğim salatada bile senin arar oldum,bir hıyarın eksikliği bu kadarmı belli olur erkekim yazın
olmazmıkinedelikafadulden

şiiişşşşşttt seliiiinnnn nersin kııızzzz

kalbinemi indi yoksaaaa senağlama

tamam tamam senin sevgilin bişi yapmazz ağlamaa:jeyyar:

X