Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

[

gercekten oyle benım kocam ya sevmıor boyle msjları utanıormus -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-[/QUOTE]

gzlm sen kocaa yollamaya devat et o msjları 3-5 msj sonra kabak çiçeği gibim açılır sonra ister kendi :jeyyar:

kızz sellliiiiinnn nirdesiiiinnnnn? cancağzım hatlara bişey oldu girmedim ben yaaa, online görünüyodum ama bağlantım yoktuu mirmirmirmir

[

gercekten oyle benım kocam ya sevmıor boyle msjları utanıormus -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gzlm sen kocaa yollamaya devat et o msjları 3-5 msj sonra kabak çiçeği gibim açılır sonra ister kendi :jeyyar:[/QUOTE]

sırnaşık şey

hihoyyyt ben de size uydum kocacıgıma msj cektım +18 benımkı halıs odun galıba ben boyle msjları sevmıorum askım ya dedi :uhm: :1shok: kafamçokkarıştı

:teselli:
sevmeyen erkekte varmış demek ki cnm...

benmki kesin bekliyodur ama ben yazamıyorum işte :1no2:

pati geldi pati geldii... kız uyandığında mesajı gördüğünde cevap verdimi seninkiii??

birde parmağımızla sus işareti yaptıkmı tamamdırrr şşşşşşşş :)))))

bnmki azgındır bnm gömlğimi giy diyorrr fantezi yapcasss kzım bizzz allamm yaaahihoyyyt

neden bebem bnmde daha war ama şimdiden biriktirmek lazım kaydirigubbakcemile3
sonradan apışıp kalmayak çeşit bol olsun actiıonnnnnkaydirigubbakcemile3

ben süper şeyler aldım şimdiden

selinim giymeye ne gerek varrr çıkıcak sonuççtaa aşkımı nie yorimki boşuna:roflol:​

azcık merak uyandırmak için giymek gerek belinaycım :jeyyar:

kıııız cidden varmıdır böyle şeyler delikafadulden

pati geldi pati geldii... kız uyandığında mesajı gördüğünde cevap verdimi seninkiii??

benim şansızlığımı anlatıyorum kızlar senağlama
ben 40 yılın başı cesaretimi toplayım romantik bişeler yazdım benm sevgülüye
bu turkcelli gidip napcam bilmiyorum...baktım mesaj gelmiyo sordum belinay ben mesaj atmıştım okumadn mı diye....
gelen cevap bana uyurken hiç mesaj gelmediki.....
gülermsn aglarmsn...şansızlığın böeylesi....bi daha bu cesaret nasl gelck bana orası meçhul sırnaşık şey​

kızz acaba uyurken evdekilerden biri okumasın mesajı :roflol:​

hoşgeldin gülşahım burda muhabbet derin konular gel geel :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…