Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

ey gidim eyy maç dimii :))) uzatmaları oynadılar sanırım ondan dolayı kalkamadılarr :)) ee antremansız çıktılarsa sahaya olucağı bu tabii:))

hihoyyyt ben de size uydum kocacıgıma msj cektım +18 benımkı halıs odun galıba ben boyle msjları sevmıorum askım ya dedi :uhm: :1shok: kafamçokkarıştı

neden bebem bnmde daha war ama şimdiden biriktirmek lazım kaydirigubbakcemile3
sonradan apışıp kalmayak çeşit bol olsun actiıonnnnnkaydirigubbakcemile3

selinim giymeye ne gerek varrr çıkıcak sonuççtaa aşkımı nie yorimki boşuna:roflol:​

hihoyyyt ben de size uydum kocacıgıma msj cektım +18 benımkı halıs odun galıba ben boyle msjları sevmıorum askım ya dedi :uhm: :1shok: kafamçokkarıştı

inanmam..
bir erkeğin +18 den hoşlaşmamış olmasına inanmaammm:1shok:

kızlar bizim maçlar nasıl olcak acepppppsss:jeyyar:

çok matah olacanı mı saniyin laelaelaelaelae
gerçi ben artık karar verdim vermeden ölecem ..
meryem anamız gibiimm:1rolleyes:

fundam yaa kusura bakma hayatımm çok pardonnna.s.​
öp bidene barısakmirmirmirmir

şimdi kendıme iç çmarsırları bakcem netten :jeyyar:

seellinnnnnnnnnn
sana manyak bi fikir
gir gg ye..
yenebilir şeker tanga al hihoyyythihoyyyt
ben bayıldım ve ilk ihtiyaç anında alcemm delikafaduldendelikafadulden
şekerden yapılma tatlım , yiyebiliyosun delikafadulden
yani sen deel o yiycek kaydirigubbakcemile3:eek:

nasıl daha çok var sen nişanlı değilmiydin :uhm:

allah konuşturdu gel öpcemm Şeniz yok bebeğim sözlü bile değilimki henüz..sadece kendi aramızda sözlüyüzüzz. aileler tanışcaktı fakat bazı olaylar yaşaddık bi türlü kısmet olmadı mayısı bekliyoruzzz hayatım​

allah konuşturdu gel öpcemm Şeniz yok bebeğim sözlü bile değilimki henüz..sadece kendi aramızda sözlüyüzüzz. aileler tanışcaktı fakat bazı olaylar yaşaddık bi türlü kısmet olmadı mayısı bekliyoruzzz hayatım​

hımmm anladım şimdi olsun olsun geç olsun güç olmasın canım benimm siz başlangıcı yapmısınız bizim daha 4-5 sene var :roflol:

X