- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 43
inanmam..
bir erkeğin +18 den hoşlaşmamış olmasına inanmaammm:1s
gercekten oyle benım kocam ya sevmıor boyle msjları utanıormus -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy yassık kısss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmam..
gercekten oyle benım kocam ya sevmıor boyle msjları utanıormus -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy yassık kısss
[
oyle olcan bu devirde yoksa sefgilim elimden uçar giderim zati o benm en çok formalı halimi sewior kanımca:roflol:
hihoyyyt ben de size uydum kocacıgıma msj cektım +18 benımkı halıs odun galıba ben boyle msjları sevmıorum askım ya dedi :uhm: :1shok: kafamçokkarıştı
inanmam..
:roflol: :roflol::roflol:
hemşire giysisini sevmeyen erkek mi var tatlım :jeyyar:
hiçç yaneeeeeee, boşunamı meşhur hemşire kıyafetli fantazilerr kuşuuuummmm
neden bebem bnmde daha war ama şimdiden biriktirmek lazım kaydirigubbakcemile3
sonradan apışıp kalmayak çeşit bol olsun actiıonnnnnkaydirigubbakcemile3
selinim giymeye ne gerek varrr çıkıcak sonuççtaa aşkımı nie yorimki boşuna:roflol:
kıııız cidden varmıdır böyle şeyler delikafadulden
pati geldi pati geldii... kız uyandığında mesajı gördüğünde cevap verdimi seninkiii??
bnmki azgındır bnm gömlğimi giy diyorrr fantezi yapcasss kzım bizzz allamm yaaahihoyyyt
bnmki azgındır bnm gömlğimi giy diyorrr fantezi yapcasss kzım bizzz allamm yaaahihoyyyt
benim şansızlığımı anlatıyorum kızlar senağlama
ben 40 yılın başı cesaretimi toplayım romantik bişeler yazdım benm sevgülüye
bu turkcelli gidip napcam bilmiyorum...baktım mesaj gelmiyo sordum belinay ben mesaj atmıştım okumadn mı diye....
gelen cevap bana uyurken hiç mesaj gelmediki.....
gülermsn aglarmsn...şansızlığın böeylesi....bi daha bu cesaret nasl gelck bana orası meçhul sırnaşık şey
kızz acaba uyurken evdekilerden biri okumasın mesajı :roflol:
bızım kızlar burdaymısss vay vay vayyyy
:lepi::roflol:aklıma gelmedi degil cidden canm yaa kaydirigubbakcemile3
sonrada delilleri yok etmek için sildiler mesajı :roflol:
bızım kızlar burdaymısss vay vay vayyyy