Eimden nefret eder oldum

seni tebrikediyorum arkadaşım çok doğru şeyler söylemişsin a.s.

daha önce detaylı olarak hislerinden eşine bahsettin mi? bana kalırsa yapıcı bir şekilde nasıl hissettiğini anlatmalısın. bak böyle yapıyorsun ama bana böyle hissettiriyorsun diye. yapıcı olarak detaylı bir konuşmayı denemelisin bana kalırsa. incinmişliklerinden bahset. ve konuşmaya başlamadan önce ilişkimiz hakkında konuşmak istiyorum diye başla ki durumun ciddiyetini anlasın cnm.

nerden buldunuz acaba 2009 konusunu??

nerden buldunuz acaba 2009 konusunu??

2009 konusu olduğuna dikkat etmemişim. yeni zannetmiştim sırada çıkınca saatler ve ayda beni yeni bir konu olduğu konusunda ikna etti sanırım. tarihe bakmamıştım. menü biraz karışık geliyor. forum kısmında sırada çıkınca eski konuların orada olabileceğini düşünmemiştim.

hmm bazen eski konuları özelikle hortlatıyolarda canım kusura bkma...

Erkekler evliliğe zor Alidir zaman gerekir. Ben esinle 10 senelik birliktelikten sonra evliyiz. 5 sene oldu ve snca oturdu. Asagi yukari bu tarz şeyler yasadim ailesi hor görürdü hep agladim AMS Rabbine sigindim ve ailesi hor görülecek duruma düştü inan. Rabbine sigin biraz sabret sevmese birakmam demez ama sen üstüne düşme boşver sana yaptklarini yap ona umursams eve gelince öpme o opsun. Erkeklerin çok üstüne düşmeye de gelmez alistirmayada. Ben eşinden umutluyum benimki de ayniydi simdi anasinsan bile fayda yok anladi. Zaten ikinci bebek de geliyor. Biraz sabret o isteyince bebek yapin sen söyleme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım erkekler evlilik sorumluluğunun çok farkında olamıyorlar ilk başlarda.

Eşiyle ilgilenmesi gerektiğini, ona karşı sorumluluğu olduğunu yaşaya yaşaya kavrıyorlar. E o da biraz sabır gerektiriyor tabi.

Sana tek söyleyebileceğim şikayetlerini dile getirirken olabildiğince tatlı anlat ve asla aslaaa emin olmadan çocuk düşünme.

Merak ettim şimdi ne durumdasınız seninle az çok aynı şeyleri yaşıyorum da suan.

Bakın canım fedakarlık demek herşeyi sineye çekmek demek değil bu bir ikincisi evlilikte mutlu olmak için kimseden bişey beklememeyi öğrenmen gerek gezme mi istedin çık gez öpmüyor mu sen de öpme onun arkadaşları mı var senin de çevren olsun annene git kendin hediye al ha çok pahalı olmaz yalnuz bunları isyan gibi değil sinirle yapma kendine kabul ettir bi süre sonra sen bile şaşıracaksın ikinizede

Konuyu açmadık. Şimdi aynilarini yaşıyorum ve merak ettim ne yaptı ne karar verdi diye. Rahatsız olduysaniz. Tarihine baktıktan sonra bidaha okumazsiniz
Iyi de simdi herkes yeni konu sanip yorum yapacak
Eski konulari hortlatmiyoruz , derdimiz varsa konu acip tavsiye istiyoruz , o zaman zaten size herkes kendi yasantisindan orneklerle anlatiyor
Bosuna vakit kaybettiriyorsunuz insanlara
Konu sahibini merak ettiyseniz ozelden sorabilirsiniz

Kişi de en son konuyu açtığı yıl girmiş siteye.. Eğer kişilerin son etkinliği açıksa oradan bakabilirsiniz şu aralar siteye girme ihtimaline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…