- Konu Sahibi nefretleDoluyum
-
inanın en zoruma giden şeylerden biri o inanın ondan durumu kat kat iyiler istedi ama ben sadece mantık değil içimde sevgininde olmasını istedim o yüzden eşimi seçtim. eşiminde bu durumdan haberi var. onları hiç düşünmediği elimin tersi ile ittiğimi biliyor ama yinede sözü kullandı bana... ne dediklerine nede yaptklarına anlam veremez oldum...
ağustos da 1. yılımızı dolduracağız çocuğum yok ve istemiyorumda. sonunu göremediğim bir evlilik olmadığı için düşünmüyorum yani...
canim esin kendini senden ustun goruyor galiba.
Bence madem oyle. Sen oncelikle derslerine asil ve acikogretimi bitir. ikincisi de kurslar vardir. ne bileyim bilgisayar kursu, veya kisisel gelisim kurslari.hic birsey bulamazzsan halk egitim kurslari vardir. resim, seramik vs gibi. esinden ayri ve ozel baska bir hayatin olsun. hayatinin merkezinde oldugunu dusunuyor ki, oyle gorunuyor. cikar onu. kendine mesgale bulursan inan bana sorunlar da bu derece gozune batmayacaktir.
Cocuk cok istiyor demissin. artik esine karsi mesafeli ve soguk ol. Sen konusma bakalim, O anlasin yanlis bir seyler yaptigini. onemseme, umursama. Cocuk istediginde, sana cocuk falan yapmam ben de ve cok agir konus. oyle soylesin boylesin deyip yeniden tartismaya girme. sebebini tekrar tekrar aciklamayacagim. Senden emin degilim, ilerleme yok, mutsuzum, cocugu alet edemem de. tartismak isteyecektir. sirtini don yat. ayni erkeklerin yaptigi gibi.ustune gittikce inatlasiyorlar arkadasin dedigi gibi.
aglama sakin. zayif olma. yani oyle biri ol ki artik bu evlilikten umidini kesmis, o zaman ne oluyorsa etekleri tutusuyor.
bir de su var. evliliklerin gercekten ilk yili cok zor geciyor.inan bana cok mutlu gecirdim diyen cok azdir. cunku alisma sureci.
Bir de erkekleri degistiremezsin. oldugu gibi kabul et bazi huylarini. elini tutmak istemeyebilir. benim esim de tutmaz. sevmez. ben severim. ne yapalim tutmazsa tutmasin, benim sevmedigim bir seyi zorla yaptirmak istese ben de kizardim.
canim esin bu durumu biliyor ve hic acimadan soyluyorsa sen de soyleyiver bakalim. unuttun galiba, beni sunlar sunlar istedi ben senin gibi culsuza vardim vs diye. canini yak biraz. senin canin yaniyorsa onun da yansin.
Onla evlenseydin derse, valla zamani geri cevirme sansim olsaydi evlkenirdim, seni asla secmezdim de.
benim bu tarz sozlerden cok canim yanar ama ogrendim ki cevap vermezsen, kendini galip saniyor. kimse kimsenin basina silah dayamadi evlenirken.
İlk önce hoşgeldin.....
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur bence.
Karakter değişmiyor ne yazıkki....
Bir evliliğe saygısızlık girdi mi malesef çıkmıyor arkadaşım.
Tartışmlar bir kez seviyesizleşti mi, düzelmiyor cnm.
Bi süre uzaklaşın birbirinizden derim, baktın olmuyor ayrılık dünyanın sonu değil.
Böyle hergün ölmektense bir kere ölürsün sonra toparlanırsın inan bana.
Bir insandan nefret ediyorum diyebilecek kadar ruhun yara almış çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?