Eimden nefret eder oldum

canim esin bu durumu biliyor ve hic acimadan soyluyorsa sen de soyleyiver bakalim. unuttun galiba, beni sunlar sunlar istedi ben senin gibi culsuza vardim vs diye. canini yak biraz. senin canin yaniyorsa onun da yansin.

Onla evlenseydin derse, valla zamani geri cevirme sansim olsaydi evlkenirdim, seni asla secmezdim de.

benim bu tarz sozlerden cok canim yanar ama ogrendim ki cevap vermezsen, kendini galip saniyor. kimse kimsenin basina silah dayamadi evlenirken.

arkadaşım bence karşılıklı hakaretlere dökmek daha çok mutsuzluk getirir yani göze göz dişe diş olayına girişmee. bu sefer o daha ağır bişey söyler daha çok canın yanar bu sefer kurtarılacak bişey hiç kalmaz. yağlı kapı lafıda belkide o an sinirle seni incitmek için söylmiştir belki gerçek düşüncesi değildirr bunu daha sonra kendisine sorsaydın keşke. birde erkekler kadın tarafından hep yüceltilmek önmsenmek ister bu yüzdend o lafı söylmiş olabilir yani bak ben yağlı kapıyım demek istiyor olabilir aslında. boşanmak çözüm değil sıkıntıyı çeken yine kadın oluyor sonra başkasıyla evlensen yine türlü türlü huy çıkıyor ama çocuk için erken bence de .

Bazı arkadaşlar çok güzel ifade etmiş,tuğce sana katılıyorum canım.Karşılıklı benim canım yandı senin de yansın diye sarfedilen sözler çok daha kötü sonuçlar getiriyor buna inan.Hiçbir erkek te bu laflardan ders alıp vah ne kadar bozuldum bu laflara demek benim eşim de ben söyleyince bu kadar üzülüyormuş diye düşünmez.
Bak canım.Evlendim 1 yıl-1,5 yıl cehennem gibi bir hayat yaşadım diyebilirim.Duyduklarım,duyduklarım,burda anlatılmaz,yaşamak lazım.Sonra düşündüm dedim ki,bu adam hangi durumlarda böyle çileden çıkıp bu hale bürünüyor?Haaaa baktım ki,benim de bir erkek olarak onun üzerien gitmemem gerekn hassas noktaları var.Bir arkadaş dile getimiş yine,eşin arkadaşları yanında elini tutumaktan çekiniyor,bu tarz tezahüratları sevmiyor olabilir.Senin bozulduğunu fafrk ediyor fakat bu davranışlarını düzeltmekten yana geri adım atmak istemiyor olabilir.Malesef bizim ülkemizde pek çok erkek bu şekilde yetiştiriliyor.Sen de üzerine gitmeyeceksin.Kocan her zaman köttü değildir galliba.Bir iyi zamanı muhakkak vardır,bir şeyden de muhakkak hoşlanıyordur,onları düşün,onların üzerine düş.Evliliğini bitirmek çok kolay ama srdürmek zor.Eşini seviyorsan onu da düşün,dinle,hak ver..

ılk önce hoşgeldin.....

ınsan yedisinde neyse yetmişinde de odur bence.
Karakter değişmiyor ne yazıkki....
Bir evliliğe saygısızlık girdi mi malesef çıkmıyor arkadaşım.
Tartışmlar bir kez seviyesizleşti mi, düzelmiyor cnm.
Bi süre uzaklaşın birbirinizden derim, baktın olmuyor ayrılık dünyanın sonu değil.
Böyle hergün ölmektense bir kere ölürsün sonra toparlanırsın inan bana.
Bir insandan nefret ediyorum diyebilecek kadar ruhun yara almış çünkü.

bencede eşinin üstüne çok düşmee canım.. bırak biraz istediği kadar takılsın internetin başında malesef bu internet bağımlılık yapan bişey insan başına oturdumu kalkması zor gelir
sende kendine bi süre başka uğraşlar bul gitme üstüne o zamanla senin ilgisizliğini anlarda belki ne oluyo deyip o sana yanaşmayı çalışırr
biliyorsun bu erkekler biraz tuhaff -tatlicadiarzu-
kaçanı kovalamayı seviyolarr
varsın öyle olsunnn
sende biraz uzak dur bak nasıl kedi gibi gelip yanaşır sanaa
kıymetli olursunn.. tecrübesi olan arkadaşlarda öyle demişlerr bence bi dinle onları :1hug:

inanın konuşuyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar fikirlerimi açıklıyorum bazen dinliyor bazen dinleme gereksinimi bile duymuyor. tavır yapıyorum konuşmuyorum ama hiç umrunda bile olmuyor sadece ne oldu filan diyor yok birşey deyim hemen o şekilde unutuyor konuşşam beni uyarıp durma diyor tavır yapsam konuşmasam ilgilenmiyor inanın ne yapacağımı ben de şaşırdım.

damarımı basana kadar söylememiştim ama en son beni çileden çıkardığında söyledim ben mevkiye para ya bakmadım ve o yüzden seni seçtim dedim bunu ilk dediğimde çok zoruna gitti tavır filan yaptı bende, beni bu şekilde konuşmaya sen zorladın filan dedim o bir kaç gün sürdü ama sonra unuttuuuuuu gitti bile. daha sonra herşey başa döndü...

canım işin çok zor Allah yardımcın olsun umursamaz erke zor tamam arkadaşıızn dediği gibi belki ligh erke olmak istemiyor ama seninki pek bölede gözükmüyor fazla umursuz gibi geldi bana anladım kadarıyla görücü usulu evlenmişin gerçi ilk evlilik yıllarında bu sorunlar fazlaca yaşanıyor ve ilerde düzeliyor ama diğer bir arkadaşın dediği gib eşinin kararteris özelliği buysa çok zor ya sen bu duruma alışacan onu olduğu gibi kabul edecen yada boşanacankı balk daha 1 yıl oldu diyorsun bence biraz daha mücadele baktın olmuyor o zman bakarsın başının çaresine canım olurmu Çok üzgünüm çoook

çok teşekkür ederim hoşbuldum.
saygı bence çok erken başladı daha iki aylıktık bir gün araba ile yolculuk yapmıştık ailesi ile birlikte arabadan indiğimde baktım terlemiş gömleği ıslanmış çok terlemişsin dedim benim bunu demem ile eşim öyle bir patladı ki ailesinin yanında demediği kalmadı sorun daneymiş herkesin arasında neden o şekilde demişim. ya herkes dediğin ailen hem ne dedim ki diyorum ama coştu bir kere artık annesi ve babası kızdı ve o susturdu. bu daha ilk zamanlar ve en basit olaylar. bundan sonra bu zamana kadar iyice bitti saygı ve üzülerek söylüyorum ki bende git gide ona benzemeye başladım bazen bende kırıcı konuşabiliyorum. o bunları takıyormu derseniz ne dersem deyim hiç ilgilenmiyor.

esss bende katılıyorum canım huylu huyundan vazgeçmiyor bilesin ama daha yeni evlisin belkide düzelir bilemezsinki evliliğin ilk yıllarında böyle sorunlar olabiliyor gerçi senin eşininde mizacı bu gibi geldi banada Allah yardımcın olsun ne diyeyimki amam bence biraz daha sabret bakalım baktın düzelmiyor o zaman bakarsın başının çaresine ama bencede evliliğn rayına oturana kadar sakın çocuk yapma arkadaşa aynen katılıyorum bende vereliniortak

Evet,öncelikle aramıza hoşgeldiniz arkadaşım,
yazdıklarınızı üzülerek okudum ve size
ilk söyleyeceğim şey,sakın çocuk için acele etmeyin...
eşinizle görücü usulüyle mi evlendiniz??
eşinizin başka sorunları olduğunu tahmin ediyorum,
hiç internette nerelere giriyor,ne yapıyor oralara baktınız mı?
yani bir erkek karısına nasıl böyle davranır ,anlayamıyorum,
benim aklıma ya psikolojisi bozuk,
ya altından kalkamadığı sorunu var,
ya da başka bir kadın mı var
soruları geliyor,
lütfen kusura bakmayın,açık ve net yazıyorum,
çünkü evliliğinizin en güzel zamanları ağlayarak geçiyorsa,
buna bir çözüm bulunması şart diye düşünüyorum...
peki ailesi ne diyor,bu davranışlarına...?
ciddi ciddi bu sorunu haletmeniz lazım arkadaşım,çünkü
sizin psikolojinizi de bozacaktır,
inşallah halolabilecek sorunu vardır da,
aklı başına gelir ,en kısa zamanda...
sevgiler...

kesinlikle sana katiliyorum bende yeni evliyim bazi yasanmamasi gereken seyleri evliligimin ilk senesinde yasadim en iyisi umursaamaz olmakk ve biseyin ustune ne kdr dusersek daha cok inatlasiyolarr.. en iyisi hic umursamamak ve takmamak ben onun pesine dolanicagima o benimkine dolansinalkisalkisalkis[/QUOTE]

laralaraaaaaaaaaaaaaaaa afferin kız sana sen çakmışsın davayı zor ama arkadaşlar geçecek ZAMAN Lazım

klava:

canım bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur ancak çok büyük bir sevgi, aşk lazım ki değişebilsin .... ki eşiniz size bu tür kırıcı kelimeler kullanabiliyorsa (yağlı kapı gibi vs..) bu adam değişmez yapabileceğiniz en güzel şey olmuyorsa zorlamamak

bırakmam vs.. diyorsa sevgisinden değil yaa rezil olmamak adına yada sen bırakamazsın ben bırakırım gibi bi düşünce tarzından dolayıdır ....

seven insan kırıcı olamaz kırıcı konuşsada içi acır gönlünü almak için elinden geleni yapar, seven insan tanıdıklarının yanında eşinin elini bırakmaz vs....vs.....

Allah yardımcın olsun canım eşinde olsa dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor ...

canım insan kac yasına gelırse gelsın degısmıyo konular degısıyo ama altında yatan nedenler degısmıyo ve busekılde gıdıyo
kadın hep alttan alıyo ama erkek sucluda olsa ustte cıkmaya calısıyo.kadın hep mutsuz ve erkekde bı o kadar umursamaz bı sekılde hayatına devam edıyo eger cocukta varsa baslarsın polayanacılık oynamaya ve iş yatak ayırmaya kadar gıdıyo yol yakınken iyice dusun ailen bu konuyu paylas bakalım ne dıyecekler ama benden sana tavsıye iyi dusun bu sekılde devam ederse hayatta hepalttan alan sen olursun

1 yılda evlilikten bıkmış gibi bi hal almış durumunuz
böylede devam etmek seni üzer
görüldüğü kadarıyla kocan halinden memnun
ezdirme kendini güçlü olmalısın senin istediğin bu değildi
kocanı karsına olanı biteni konuş baktın olmuyo
sen sağ ben selamet hadi bana eyvallah ne münasebet canım ne yapmaya çalısıyo ki
ne adam oluyo ne bosanmaya yanasıyo

zor bir durum bilirim..ne hayallerle evlenmiştin oysaki..

erkekleri anlamak imkensız nerede ise..vicdanları bizden daha eksik çalışıyor bu kesin:mymeka:

dur hemen gitmeyi düşünme. 1 yıllık evlilik.. yazık günahhh. yuva kolay kurulmaz. ne oluyor hemen böyle yaa. cok korkuyorum bende bunları okudukca kızlar. acaba tam olarak tanımadanmı evleniorsunuz ya. ne bileyim ben nişanlımın 30 seneki halini görüyorum diye düşünüyorum. ama bunları okuyuncada bi tarafım huzursuzlanıyor.
tatlı tatlı konusmaya calıs. evliliklerde psikolojinin zorlandıgını anladım ben. oda zorlanıyordur belki seninle bi anda aynı evi paylaşmayı yadırgamıs olabilir. o sözlerde şimdilik sinirle söylenmiş seyler olsun.
güzel güzel konusmayı dene fazla üstüne gitmeden. inşallah düzelir herşey.
bu arada dısarda sana normal bir arkadası gibi davranması bana kötü gibi gelmedi. bizde böyle viccvicc değiliz dısarda. ki evlenince dahada bi arkadas gibi olunur bence. sen sıkılmazmısın ya arkadas grubunda böyle kumrular gibi takılan tiplerden?
sende onlardanmı olmak istiyosun?

bence gittiği yere kadar götürmeye çalışın ki aayrıldığınız da içiniz rahat olsun. bizim evlilik sürecimizde bu şekilde başlamıştı ne cinsel madan ne de manevi anlamada hiç bir ilgisi yoktu eşimin. o evlenmeden önce devamlı sarılan öpen adam gitmiş yerine beni iten bana dıokunmak dahi istemeyen bir adam gelmişti.bu duyguları iyi bilirim. çocuğum yok iyi ki de olammış. seana da tavsiyem çocuk yapmaman konusunda. evlilik kurtarılmak için çocuk yapılmaz kanaatindeyim. bence biraz daha bekle derim bekle ki iyice için soğusun ve pişman olma. ben diyorum ki iyi ki beklemişim aklıma ilk boşanma fikri geldiğinde iyi ki ayrılmamışım. çok çektirdi bana ama çok da güçlendim. şimdi eminim ki o adam iğrenç herifin tekiymiş ve kesinlikle beni haketmiyormuş. tabi acı veriyor acıyorsun hayallerine hevesklerine kendine ama ne yapabiliriz ki kimse mutsuz olmak istemez bile bile....

Allah aşkına buldun yağlı kapıyı ne demekklava:kendini ne sanıyor bu ayrıca eşin çok bencil kusura bakma:1closedeyes:sende çok taviz vermissin galiba neden hep kadınlar alttan alıyor bilmem onları biz tepemize çıkarıyoruz aslında çok yanlış yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…