Eimden nefret eder oldum

mrb cnm hosgeldin

aklima tek birsey takildi

aranizda sinif farki falan mi varda bu adam sana o cumleyi sarfediyor ??

kendisi muhendis ,doktor,artis bir sey mi ?

seni hor görme sebeblerini ögrenelim önce Çok üzgünüm çoook

Yağlı kapı tabi,zeytinyağı gibi üste çıkan bir kapı hem de Çok üzgünüm çoook
Bu adam seninle zorla mı evlendi kuzum,nedir bu seni kendine yakıştıramama tripleri,
Daha önce aklı nerdeymiş,bir senede hemen nasıl biter bu sevgi :1shok:
Bence konuş,kendini ezdirme,hele küçük görür tavırlarına hiç prim verme,gerekirse yağlı kapısını kafasına sür,bitlensin,tövbe tövbeee klava:

canimm sen esinle cok mu fazla ilgilenip uzerine dusuyorsun???
eger oyleyse sende israrla uzerine dusmee bazi erkek ilgiden sevgiden anlamaz..

Sizin yıldızınız barışmamış derler ya öyle olmuş sanırım.
Nişanlılıkta gerçek yüzünü göstermezse nereden anlayacaksın.
Böyle hayat geçmez. Aşağılayarak, ezerek sana hiç değer vermiyor dediğine göre.
tek bir olumlu yönü var evliliğinin o da çocuğun henüz yok.
Bırakmam ne demek? hem eziyet et hem de bırakmam.
Senin duygularını hiçe sayan istediği gibi davranacağını sanan adamdan bir an önce kurtul derim.
hayat kısa ve sana değer vermeyenlere adamaya değmez.:1no2:

bencede ona ayrılmakta ne kadar ciddi oldugunu bir an önce göster ve onu umursamıyormuş gibi davran hal ve hareketlerinde bunu göstermelisin bırakmam dediğine göre bu onu baya üzecektir çünkü o senin ilgine sevgine şımarmış ama aslında iş ciddi boyuta gelince senden ayrılma istemeyecek bir tip gibi geldi bana tabi mutsuzsan çekilmez o tamamen sana baglı birşey karı koca arasında sevgi bitmişse o evliliği kimse ayakta tutamaz

canım umtsuzluğa kapılma evliliğin daha çok yeni zaman ver biraz bi çok şey yerine oturur düzelir merak etme zamanla birbirinizin huyunu suyunuda iice anlar bilirsiniz ...eşininde üstüne fazla gitme evlilikte her iki taraf için alışılması gereken yeni bir süreç sonuçta ...acele edip üzme kendini ...

Ben şunu bilir şunu söylerim en has en mükemmel denen erkek bile duygusuzdur aslında...onlar istediklerini söyler kırar ve sonra da hemen affedildiklerini düşünürler Allah öyle yaratmış ki onları bizim gibi incelikleri yok bunların yani kaba sabalar işte ..aslında hepsi aynı...

valla hakaret eden adamın bahanesi evliliğin alışma dönemi ilk yılları felan olamaz bence bu adamın sana saygısı yok eğer olsaydı arkadaşlarının yanında hiçe saymazdı her şeyden önce
ağır konuştum galiba ama ben eşinin düzeleceğini sanmam
senin yerinde olsam ayrılma işini ciddi düşünürdüm sevgisiz bir evlilik yürür ama saygısız asla diyenlerdenim ben saygı barındırmayan yuva yuva sayılmaz bence kimse başkasındna hakaret görmek için gelmiyor dünyaya hepimiz ana baba kuzusuyuz
ha eğer düzelebilir diyorsan bir evlilik danışmanına felan yönelendirsen kabul etmezse ayrılmak istediğini söylesen
istemezse hani hep ben mi suçluyum diyorsun ya belki bende de suç var üçüncü bir göz baksın ilişkimizi yoluna koyalım ben seni mutlu etmek istiyorum senin de beni mutlu etmeni istiyorum felan desen belki yola gelir
ama eğer çözemeyiz dersen eşinden yani hayatındaki en yakın insandan sürekli hakaret duymak seni ne hale getirir ileride onu da iyice düşün taşın derim

canım o öğretmen ben ise şuan açıköğretimden okuyorum. bence bu ayrımı yapmaya hakkı yok çünkü benim bu durumu mu bile bile aldı. eğer maddi açıdan derseniz o konu da da fazla hiçbirşeyi yok babasının var ama babasının sırtına da yaşamıyoruz ki...

yok istemeyerek değil önce 1 sene flört dönemi sonra 8 ay nişanlı kaldık yani tamamen bizim isteğimizle oldu bu evlilik ama şunu öğrendim ki zaman ne kadar uzun olursa olsun insan insan aynı evi paylaşmadan tanıyamıyormuş karşısında ki insanı...

iste bende tam bunu soylicektim cevabini beklemistim canim

yerinde olsam is bulurum ,calisirim ,yagli kapi neymis onu ona gosteririm yüzüne vura vura benneyaptımki

sokaga ciktiniz misal arkadaslarini gordugunde sende aniden iteklercesine kolundan cikart onu ve ayni duyguyu yasat ona ,sayet o duyguyu yasatirsan sorucaktir zaten sana iste sende o zaman onun yaptigini yuzune vur ki yapamasin bidaha :teselli:

canım alattığın her kelimede ama her kelimede kendimi gördüm biara okurken ben mi yazdım bunu unuttum acaba falan oldumherşey ama herşey aynıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı anlatamam ve daha fazlası var biliyorum
bizim 3 yıl oldu ZAMAN gerek canım çok sancılı 2 yıl geçirdim hem aşırı derecede seviyorum ve seviliyordum hem aşırı derecede nefret duyuyorum ve duyuluyordum
işin içinden çıkamıyodum dengesizlik arasında manyağa dönmüştüm
benim bi teyzem var yeni evlimi aman aman bana sölemeyin ben yeni evlilere çok üzülüyorum şu kız bi 2 yılı devirseydi hayırlısıyla derdi ne demek istediğini şimdi anlıyorum
evlilk çok zor bişey 2 yabancı insan istediğin kadar şu kadar çıktık bu kadar nişanlıydık de nişanlıyken yyada sevğiliyken ne paylaşıyosunki sadece beraber geçirilen neşeli 3,5 saat ama evlilik öyle değil geçim sıkınısı yemek yetiştirmeye çalışmak bulaşık çamaşır vs.. vs.. birsürü sorumluluk sende eşinde ise bugüne kadar annesinin evinde rahat rahat yaşarken şimdi ev geçindirme telaşı
benim eşimde internet başında zaman geçiriyor ilk zamanlar şoka girmiştim bu ne ya böle hayat gidermi falan benimi sevmiyo acaba pişmanmı oldu ben neden yanlız kalıyorum madem böle olcaktı neden evlendim falan çağırıım oturma odasına gelmez sabahlara kadar oyun oynar
gel zaman git zaman insan inanmıycaksın ama anlayışla karşılamaya başlıyo aman bi interneti var aman sabah işe o gitcek ben ne düşüneyim aman ne hali varsa görsün televizyon bende :) falan falan..
bi bakıyosunki sallamamaya başlamışsın
oda bi zaman sonra çağırmanı bekliyo çağırdığın an geliyo hadi gel meyve yiyelim diyorum bi bakıyorum damlamış neden mi? artık umursamadığımı biliyo inatlaşmıyo ben yapma dedikçe o dahada içine düşüyodu dahada hırs yaptıyodu şimdi oooo hiç çağırmak yok kendi kendine koymuşsun meyveyi çekirdeği çitle bakalım falan diye sinek gibi yapışıyo
gel gelelim ben bu söylediklerini yapsamda içimdeki hissi nasıl ikna etcem diyosanda canımcım inanki ZAMAN herşeyin ilacı..............

sakin cocuk yapma biraz daha sabret bak eger duzelmiyor ayni sekilde dvm ediyorsa seni kucuk goruyorsa o zmn otur konus ve kesin ayrilicagini soyle.. Yagli kapi'ya gelince meslegini eline al yagli kapiyi ona muhtac olmadiigni kendi ayaklarinin ustunde durabilicegini ona goster boyle bi lafi sen deil kimse kabullenemez.. Bende yeni evliyim yani agustosta dugunum oldu ilk zamanlar esimle cok tartismalar oldu 3 gun iyiysek 4 gun kotuyduk dusun ayni evi paylasiyor oldugumuz halde birbirimizle konusmuyoduk gerci halen daha oluyo ama ilk zamanlar gibi deil.. kendisinede diyorumm neden nisanliyken boyle deildin canini bile verirdin ama evlendikten sonra 360 derece dondun bende bosanmayi dusundugum zamanlar cok oldu ama aileme ne dicektimm onlari uzmeye hakkim yoktu sonucta ikimizde severek kendi istedigimizle evlendik ama anladigim tek seyy istersen 10 sene nisanli kal hergun gorus konus ama ayni evi paylasmadiktan sonra kesinlikle esini taniyamazsinn.. Allah yardimcin olsun

hemen umutsuzluga kapilma canim
bizimde oyleydi
hemde ben yurt disina gelmistim
evde oldugu surece fransizca filmler izler ben oyle bakardim
ev zaten kucucuk balkon yok biraz nefes alayim
cok agladim herkez gezerken ben evde oturuyorum diye
canim sen turkiyede sin kendine ugraslar bulursan bu donemleri cabuk atlatirsin
ama sakin bir cocugum olsunda onunla ilgileneyim deme
daha kotu olabilirsin Allah korusun
egitici kurslara gidebilirsin yeterki eve kendini kapama benim gibi

artık umursamadığımı biliyo inatlaşmıyo ben yapma dedikçe o dahada içine düşüyodu dahada hırs yaptıyodu şimdi oooo hiç çağırmak yok kendi kendine koymuşsun meyveyi çekirdeği çitle bakalım falan diye sinek gibi yapışıyo

kesinlikle sana katiliyorum bende yeni evliyim bazi yasanmamasi gereken seyleri evliligimin ilk senesinde yasadim en iyisi umursaamaz olmakk ve biseyin ustune ne kdr dusersek daha cok inatlasiyolarr.. en iyisi hic umursamamak ve takmamak ben onun pesine dolanicagima o benimkine dolansinalkisalkisalkis

o değişmez canım ama sabredersen sen değişirsin zamanla,alışırsın veya,yessonun dediği gibi umursamazsan o dolanır peşinde ama çok da yara alırsın değişirken sancılıdır söyliim,bu arada çocuk konusunda arkadaşlara katılmıyorum, bnce bir an önce doğur bi tane bakalım o zaman da yağlı kapıyım diyebilecek mi?

peh peh peh öğretmen ve yağlı kapı demek ha ayda mı yaşıyo bu ben de öğretmenim eşimde neler çektiğimizi bana sor öğretmene kız bile vermiyolar la artık :roflol::roflol::roflol:

peh peh peh öğretmen ve yağlı kapı demek ha ayda mı yaşıyo bu ben de öğretmenim eşimde neler çektiğimizi bana sor öğretmene kız bile vermiyolar la artık :roflol::roflol::roflol:

inanın en zoruma giden şeylerden biri o inanın ondan durumu kat kat iyiler istedi ama ben sadece mantık değil içimde sevgininde olmasını istedim o yüzden eşimi seçtim. eşiminde bu durumdan haberi var. onları hiç düşünmediği elimin tersi ile ittiğimi biliyor ama yinede sözü kullandı bana... ne dediklerine nede yaptklarına anlam veremez oldum...

canim esin kendini senden ustun goruyor galiba.

Bence madem oyle. Sen oncelikle derslerine asil ve acikogretimi bitir. ikincisi de kurslar vardir. ne bileyim bilgisayar kursu, veya kisisel gelisim kurslari.hic birsey bulamazzsan halk egitim kurslari vardir. resim, seramik vs gibi. esinden ayri ve ozel baska bir hayatin olsun. hayatinin merkezinde oldugunu dusunuyor ki, oyle gorunuyor. cikar onu. kendine mesgale bulursan inan bana sorunlar da bu derece gozune batmayacaktir.

Cocuk cok istiyor demissin. artik esine karsi mesafeli ve soguk ol. Sen konusma bakalim, O anlasin yanlis bir seyler yaptigini. onemseme, umursama. Cocuk istediginde, sana cocuk falan yapmam ben de ve cok agir konus. oyle soylesin boylesin deyip yeniden tartismaya girme. sebebini tekrar tekrar aciklamayacagim. Senden emin degilim, ilerleme yok, mutsuzum, cocugu alet edemem de. tartismak isteyecektir. sirtini don yat. ayni erkeklerin yaptigi gibi.ustune gittikce inatlasiyorlar arkadasin dedigi gibi.
aglama sakin. zayif olma. yani oyle biri ol ki artik bu evlilikten umidini kesmis, o zaman ne oluyorsa etekleri tutusuyor.

bir de su var. evliliklerin gercekten ilk yili cok zor geciyor.inan bana cok mutlu gecirdim diyen cok azdir. cunku alisma sureci.

Bir de erkekleri degistiremezsin. oldugu gibi kabul et bazi huylarini. elini tutmak istemeyebilir. benim esim de tutmaz. sevmez. ben severim. ne yapalim tutmazsa tutmasin, benim sevmedigim bir seyi zorla yaptirmak istese ben de kizardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…