- Konu Sahibi nefretleDoluyum
-
mrb cnm hosgeldin
aklima tek birsey takildi
aranizda sinif farki falan mi varda bu adam sana o cumleyi sarfediyor ??
kendisi muhendis ,doktor,artis bir sey mi ?
seni hor görme sebeblerini ögrenelim önce Çok üzgünüm çoook
Yağlı kapı tabi,zeytinyağı gibi üste çıkan bir kapı hem de Çok üzgünüm çoook
Bu adam seninle zorla mı evlendi kuzum,nedir bu seni kendine yakıştıramama tripleri,
Daha önce aklı nerdeymiş,bir senede hemen nasıl biter bu sevgi :1shok:
Bence konuş,kendini ezdirme,hele küçük görür tavırlarına hiç prim verme,gerekirse yağlı kapısını kafasına sür,bitlensin,tövbe tövbeeeklava:
canım o öğretmen ben ise şuan açıköğretimden okuyorum. bence bu ayrımı yapmaya hakkı yok çünkü benim bu durumu mu bile bile aldı. eğer maddi açıdan derseniz o konu da da fazla hiçbirşeyi yok babasının var ama babasının sırtına da yaşamıyoruz ki...
canım alattığın her kelimede ama her kelimede kendimi gördüm biara okurken ben mi yazdım bunu unuttum acaba falan oldumherşey ama herşey aynıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı anlatamam ve daha fazlası var biliyorum
bizim 3 yıl oldu ZAMAN gerek canım çok sancılı 2 yıl geçirdim hem aşırı derecede seviyorum ve seviliyordum hem aşırı derecede nefret duyuyorum ve duyuluyordum
işin içinden çıkamıyodum dengesizlik arasında manyağa dönmüştüm
benim bi teyzem var yeni evlimi aman aman bana sölemeyin ben yeni evlilere çok üzülüyorum şu kız bi 2 yılı devirseydi hayırlısıyla derdi ne demek istediğini şimdi anlıyorum
evlilk çok zor bişey 2 yabancı insan istediğin kadar şu kadar çıktık bu kadar nişanlıydık de nişanlıyken yyada sevğiliyken ne paylaşıyosunki sadece beraber geçirilen neşeli 3,5 saat ama evlilik öyle değil geçim sıkınısı yemek yetiştirmeye çalışmak bulaşık çamaşır vs.. vs.. birsürü sorumluluk sende eşinde ise bugüne kadar annesinin evinde rahat rahat yaşarken şimdi ev geçindirme telaşı
benim eşimde internet başında zaman geçiriyor ilk zamanlar şoka girmiştim bu ne ya böle hayat gidermi falan benimi sevmiyo acaba pişmanmı oldu ben neden yanlız kalıyorum madem böle olcaktı neden evlendim falan çağırıım oturma odasına gelmez sabahlara kadar oyun oynar
gel zaman git zaman insan inanmıycaksın ama anlayışla karşılamaya başlıyo aman bi interneti var aman sabah işe o gitcek ben ne düşüneyim aman ne hali varsa görsün televizyon bende :) falan falan..
bi bakıyosunki sallamamaya başlamışsın
oda bi zaman sonra çağırmanı bekliyo çağırdığın an geliyo hadi gel meyve yiyelim diyorum bi bakıyorum damlamış neden mi? artık umursamadığımı biliyo inatlaşmıyo ben yapma dedikçe o dahada içine düşüyodu dahada hırs yaptıyodu şimdi oooo hiç çağırmak yok kendi kendine koymuşsun meyveyi çekirdeği çitle bakalım falan diye sinek gibi yapışıyo
gel gelelim ben bu söylediklerini yapsamda içimdeki hissi nasıl ikna etcem diyosanda canımcım inanki ZAMAN herşeyin ilacı..............
peh peh peh öğretmen ve yağlı kapı demek ha ayda mı yaşıyo bu ben de öğretmenim eşimde neler çektiğimizi bana sor öğretmene kız bile vermiyolar la artık :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?