- Konu Sahibi nefretleDoluyum
-
ağustos da 1. yılımızı dolduracağız çocuğum yok ve istemiyorumda. sonunu göremediğim bir evlilik olmadığı için düşünmüyorum yani...
Canım hoşgeldin aramıza.
Bi kadın herşeyden çok ilgi bekler saygı bekler bunu veren bi kocayı baş tacı yapar.Bi kadını ilgisizlik bittirir kurutur yıpratır.Sen her ne kadar sevmiyorum desende gerçekten severek evlenmişsen sevgin devam ediyor ama yaptıkları seni soğutuyor incitiyor kırıyor neyse ki daha bir yıllık bi olay bu.
Yani düzeltme şansın olabilir.
Arkadaşlarının da dediği gibi ciddi bi şekilde otur konuş kaçış konuşmalarına izin verme seni tatmin eden sözcükleri almaya çalış.Amacının ne olduğunu,ne yapmaya çalıştığını,senin onun gözünde değerinin ne olduğunu sor.Sonra senin ona karşı davranışlarını ,sevgini,sendeki değerini anlat ve onun yaptıklarıyla sendeki sevginin saygının biteceğini ve bu şekilde olursa hayali bi evlilik yani onu hiç umursamayacağını ,ilgilenmeyeceğini ve sende kafana göre yaşayacağını söyle.
Tam olarak düşüncelerini al cevaplarına ve davranışlarına göre tekrar bir değerlendirme yaparız canım.
Canım benİm bİzİm durumlarımız bİrbİrİne Çok yakın sayılır ben senİ okadar İyİ anlıyorum kİ İnan yanlız deĞİlsİnn acı gercekler varkİİ bİ İnsanın kİŞİlİĞİ neyse hİÇ bİ Şekİlde deĞİŞmİyo ben bunu yasadımm bendekİİ umut ıŞıgıda bİttİ deĞİŞmeyecek bİlİyorum gİdİyor İŞte bakalım nereye kadar gİdecek dİyerek allah yardımcımız olsun ama senİn bİ artın var cocugun yok bak benİm 11 aylık bİ kızım var onun gÜnahı neydİİ dİyorumm bende daha gencİ,m yasım 20 benden sana bİ tavsİyee en az 3 sene eŞİn deĞİŞsede deĞİŞmesede cocuk falan yapmaa cocuk hİÇ bİ sorunu deĞİŞtİrmezz ona yazık olmasınnn beklee sakın cocuk yapma derİmm canımm allah yardımcın olsun
Canım eşinin huyu değişmez bencede.
Ama yenı evlısınız belkı zamanla taşlar oturur,hanı ılk seneler sancılı geçer dıyolarya ondan.
Sana şakasıda kötü olmuş,kırıcı bı laf.
Benım nişamlımda bazen,buldun benım gıbı yakışıklı boylu poslu erkeği seveceksın tabıkı dıyor, :dilcikar: yohh yaa asıl sen benım gıbı çıtırı gencı güzeli buldun dıyorum
Ama sana ciddi söylemiş sanırım,şaka olsa anlardın :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?