• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimden nefret eder oldum

nefretleDoluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
11
0
86
37
Diyarbakır
merhabalar arkadaşlar...
ben siteye yeni üye oldum aslında sitenin takipçisiyim fakat üye olmak bir türlü kısmet olmadı. ama artık farklı fikirlere ihtiyacım var çünkü artık ben bile yaşadığım hayatın içinden çıkamaz hale geldim. 1 seneye girmek üzere evliliyim ama pişman mutsuz bir şekilde. evliliğim üzerinden çok geçmeden anladım aslında çok farklı kişiler olduğumuzu ancak yapacak pek birşey kalmamıştı. inanın o kadar fedakarlık yaptım ki anlatamam herşeyi sineye çektim unuttum ama olmuyor evlilik yürümüyor. ne eşim benim beklediğim gibi biri nede ben onun istediği gibi biri. nişanlı iken anlamadınızmı derseniz inan ki ikimizde hiç fark etmedik. sorunlarımıza gelirsek eşim beni sevdiğini söylüyor ama bunu gösteren hiçbir şey yok işten gelir ben sarılır öperim ama o beni çaktırmadan iter. iş sebebi ile farklı bir şehire yerleştim burada sabahtan akşama kadar evdeyim artık bunalıyorum burada akşam biraz çıkıp yürüyüş yapalım diyorum ama yorgun olduğunu söylüyor. gelince internetin başından hiç kalkmıyor ne bir ilgilenme ne bir konuşma. bazen dışarı çıkıyoruz arkadaşları filan görünce sanki sosyal bir arkadaşım gibi oluyor elimi bırakıyor onların yanında bana hiç değer vermiyor. ben bunları dile getirdiğimde ise o kadar sinirli ki bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor çok sinirleniyor ne dediğini bilmiyor bunalara örnek verecek olursam birgün tartıştığımızda benimle neden evlendiğini biliyorum buldun yağlı kapıyı evlendin diyor. bunları bu şekilde anlattığımda eminim dışarıdaki kişiler için o kadar ağır olmaya bilir ama yaşayan bir kişi için o kadar ağır ve acı verici oluyor ki anlatamam. evlendiğim ilk günden beri gözümden yaş hiç eksilmedi. balayı denen süreyi ben yaşayı olarak geçirdim senağlama. küçücük şeylerde beni küçümsüyor neden böyle yaptığını anlamıyorum yani anlam veremiyorum ki. bana değer vermesini bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum ama OLMUYOR OLMUYOR...o kadar kaba ki bazen yaptığı hareketler beni kendine karşı soğutuyor bunu ona söylüyorum ama o şaka filan zannediyor herhalde. bu ayrım sadece bana değil aileme karşıda böyle ilk anneler günüydü kendi annesine hediye aldı ama benim anneme almadı bu o kadar zoruma gitti ki anlatamam.senağlama ve şimdi artık istemiyorum böyle bir evliliği böyle bir eşi istemiyorum ona söyledim bir kez ayrılmak istediğimi yapamadığı ama hayır diyor bırakmam diyor. değişmeye gelince ise onuda yapmıyor. EEE dostlar ben ne yapayım sevginin s- kalmadan mutlu bir izlenim verip yaşamaya devam mı edeyim yoksa artık bazı şeyler için elimi taşın altına atayım mı??? ne olur yardım edin fikirlerinizi paylaşın.:çok üzgünüm:

hoşgeldin öncelikle..

öncelikle eşinin ayrılık teklifine karşılık verdiği bırakmam sözü çok umut vaad ediyor..buradan yola çıkarak krtarılabiliri bir ilişki olduğu ümidindeyim.ancak sana ettiği ''buldun yağlı kapıyı evlendin'' gibi sözler hiç ama hiç güzel değil.katlanılacak gibide değil.arkadaşlarının yanında elini bırakması seni sevmediğindenmi,onu iyi sorgulamak lazım.bazı erkeler arkadaşlarına LıGHT gözükmemek için bu davranışa girebiliyor..benim eşimdede var diyebilirm.tasvip ediyormuyum,asla..bu davranışın nedenini kendisine bir sor ciddi bir dille.internet başına geçip seni unutması artı bir çokailenin sorunu hatta yıkılma sebebi olmuş durumda senin ona sarılıpta onun seni itmesi ise oldukça düşündürücü.bir rehavet havası kazanmış evliliğiniz.daha doğrusu eşiniz.belirgin bir şekilde tavır koyun bence.neden evlendiğinizi sorunona,neden böyle yaptığını ve rahatsız olduğunuzu,sizin evlenme sebebinizin tamamen sevgi olduğunu ve işi ile alakalı olmadığını ciddi ve olgun bir dille kesinlikle belirtin.Şimdi,madem eşinsevgi gösterilerine karşı seni aşağılar pozisyonda,o halde sende işi tersinden tut,onunla değilde başka şeylerle ilgilen bir müddet.kendine kurs vs.. gibi bir uğraş bul,arkdaşlarınla falan gezmeler..bu tarz şeylerle onu odak noktanolmaktan çıkar bir süre ve bu süreyi gözlemle.anlaşılan o ki sevig ve ilginizden şımarmış,sizi iyice cepte görmüş.ona bu durmun öyle olmadığını anlatmanın zamnı gelmişte geçiyor..kolaylıkla diliyorum,allah yardımcın olsun..bu arada sanırsam çocuğun yok? ne kadarlık evlisin?

canım çok üzüldüm yazdıklarına
bence senin yapman gereken ilk olarak eşinle adam gibi konuşmak.
ona ilk önce seni ne kadar üzdüğünü yaptığı yanlışları dile getirmekle başla.
ve asla sevgi dilencisi olma onu seni sevmesi içinde zorlama .
bu konuda ne kadar ciddi olduğunu hissettir artık böyle gitmeyeceğini oda görsün.
bu arada eşinin senin onun parası için evlendiğini söylemesi falan inanılır gibi değil .

Alah yardimcin olsun canim. Evli degilim ama az cok anlayabiliyorum seni.
Benimde sevdigim insanin bazen boyle hareketleri vardi.
Ortam icinde beni sustururdu, bisey yapinca niye oyle yapiyorsun soyle yapsana diye kizardi.
Biz sevgili oldugumuz icin yol yakinken ayrildik.
Ama evllik eminim cok farkli biseydir

Canım hoşgeldin aramıza.
Bi kadın herşeyden çok ilgi bekler saygı bekler bunu veren bi kocayı baş tacı yapar.Bi kadını ilgisizlik bittirir kurutur yıpratır.Sen her ne kadar sevmiyorum desende gerçekten severek evlenmişsen sevgin devam ediyor ama yaptıkları seni soğutuyor incitiyor kırıyor neyse ki daha bir yıllık bi olay bu.
Yani düzeltme şansın olabilir.

Arkadaşlarının da dediği gibi ciddi bi şekilde otur konuş kaçış konuşmalarına izin verme seni tatmin eden sözcükleri almaya çalış.Amacının ne olduğunu,ne yapmaya çalıştığını,senin onun gözünde değerinin ne olduğunu sor.Sonra senin ona karşı davranışlarını ,sevgini,sendeki değerini anlat ve onun yaptıklarıyla sendeki sevginin saygının biteceğini ve bu şekilde olursa hayali bi evlilik yani onu hiç umursamayacağını ,ilgilenmeyeceğini ve sende kafana göre yaşayacağını söyle.

Tam olarak düşüncelerini al cevaplarına ve davranışlarına göre tekrar bir değerlendirme yaparız canım.

ağustos da 1. yılımızı dolduracağız çocuğum yok ve istemiyorumda. sonunu göremediğim bir evlilik olmadığı için düşünmüyorum yani...

bukadar çabuk pesetmeyin
bence sen çok bunalmışın hem yanlızsın hemde eşin seni anlamıyor
bence biraz zamana bırakın
eğer imaknınız varsa konuşun eşinile bir süre görüşmeyin
düşünüp taşının kafanızı toplayın..

Esin degismez güzelim, yani o hayalindeki ilgili alakali sevgi ve sefkat dolu gentelmen adam hic bir zaman olmaz...sahsi fikrim..kaydirigubbakcemile

Karekter olarak yapi olarak böyle bir insan...belki senin diretmenle bazi davranislarini birakir veya degistirir lakin karekter sabit kalir bir insanda..:delphin:

Buldun yagli kapiyi evlendin benimle ...bu laftan sonra bende olsam esim dedigim adamdan nefret ederdim...:kızgın:
Bu ne bicim laf ya?? Bu lafin nereye gittigni hicmi düsünmemis esin? Seni resmen menfat icin evlenmis bir kadin olarak ima etti....terbiyesizligin daniskasi bu bana göre.

1 Yil az bir süre olabilir fakat yok yakinken dönmek ne zaman kaybi yasamana nede daha cok yipranmana deger...otur ve son kez adam akilli konus esinle..bu gidisle yagli kapisina okkali bir tekme atacagini söyle güzelim...ezdirme kendini.:enbuyukkk:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Canım hoşgeldin aramıza.
Bi kadın herşeyden çok ilgi bekler saygı bekler bunu veren bi kocayı baş tacı yapar.Bi kadını ilgisizlik bittirir kurutur yıpratır.Sen her ne kadar sevmiyorum desende gerçekten severek evlenmişsen sevgin devam ediyor ama yaptıkları seni soğutuyor incitiyor kırıyor neyse ki daha bir yıllık bi olay bu.
Yani düzeltme şansın olabilir.

Arkadaşlarının da dediği gibi ciddi bi şekilde otur konuş kaçış konuşmalarına izin verme seni tatmin eden sözcükleri almaya çalış.Amacının ne olduğunu,ne yapmaya çalıştığını,senin onun gözünde değerinin ne olduğunu sor.Sonra senin ona karşı davranışlarını ,sevgini,sendeki değerini anlat ve onun yaptıklarıyla sendeki sevginin saygının biteceğini ve bu şekilde olursa hayali bi evlilik yani onu hiç umursamayacağını ,ilgilenmeyeceğini ve sende kafana göre yaşayacağını söyle.

Tam olarak düşüncelerini al cevaplarına ve davranışlarına göre tekrar bir değerlendirme yaparız canım.

teşekkür ederim hoş buldum...
inanın kaç kere konuştum herşeyi beklentilerimi, düşüncelerimi anlattım ama o her zaman beni uyarıp durma yine mi benim suçlu gibi kelimeler kullandı. ben ise suçun sende yada bende olması değil o sorunlar çoğalarak sorun yumağı haline gelmesi dedim her zaman makul bir şekilde anlattamaya çalıştım kimi zaman tamam dedi kimi zaman söz verdi ama hiç bir zaman bunlara uyduğunu uyguladığını görmedim. ama artık devamlı tek taraflı çaba sarf etmekden de yoruldum. inanın birazcık çabasını görsem neler yapmam ki ama böyle davrandıkca bende ki düzelecek heveside tükendi.

Canım benım bızım durumlarımız bırbırıne Çok yakın sayılır ben senı okadar ıyı anlıyorum kı ınan yanlız deĞılsınn acı gercekler varkıı bı ınsanın kıŞılıĞı neyse hıÇ bı Şekılde deĞıŞmıyo ben bunu yasadımm bendekıı umut ıŞıgıda bıttı deĞıŞmeyecek bılıyorum gıdıyor ıŞte bakalım nereye kadar gıdecek dıyerek allah yardımcımız olsun ama senın bı artın var cocugun yok bak benım 11 aylık bı kızım var onun gÜnahı neydıı dıyorumm bende daha gencı,m yasım 20 benden sana bı tavsıyee en az 3 sene eŞın deĞıŞsede deĞıŞmesede cocuk falan yapmaa cocuk hıÇ bı sorunu deĞıŞtırmezz ona yazık olmasınnn beklee sakın cocuk yapma derımm canımm allah yardımcın olsun

Canım eşinin huyu değişmez bencede.

Ama yenı evlısınız belkı zamanla taşlar oturur,hanı ılk seneler sancılı geçer dıyolarya ondan.

Sana şakasıda kötü olmuş,kırıcı bı laf.

Benım nişamlımda bazen,buldun benım gıbı yakışıklı boylu poslu erkeği seveceksın tabıkı dıyor, :dilcikar: yohh yaa asıl sen benım gıbı çıtırı gencı güzeli buldun dıyorum

Ama sana ciddi söylemiş sanırım,şaka olsa anlardın :uhm:

Canım benİm bİzİm durumlarımız bİrbİrİne Çok yakın sayılır ben senİ okadar İyİ anlıyorum kİ İnan yanlız deĞİlsİnn acı gercekler varkİİ bİ İnsanın kİŞİlİĞİ neyse hİÇ bİ Şekİlde deĞİŞmİyo ben bunu yasadımm bendekİİ umut ıŞıgıda bİttİ deĞİŞmeyecek bİlİyorum gİdİyor İŞte bakalım nereye kadar gİdecek dİyerek allah yardımcımız olsun ama senİn bİ artın var cocugun yok bak benİm 11 aylık bİ kızım var onun gÜnahı neydİİ dİyorumm bende daha gencİ,m yasım 20 benden sana bİ tavsİyee en az 3 sene eŞİn deĞİŞsede deĞİŞmesede cocuk falan yapmaa cocuk hİÇ bİ sorunu deĞİŞtİrmezz ona yazık olmasınnn beklee sakın cocuk yapma derİmm canımm allah yardımcın olsun

canım benim allah yardımcımız olsun... ben şuan için düşünmüyorum hem erken diyorum hem daha yaşım küçük diyorum ama bazen eşim o adar ısrar ediyor ki ben istemeden olacak mi diye de korkmuyor değilim hani. işte bak benim istemediğim nokta da bu eğer bazı şeyler düzelmeyecekse ve bu böyle gidecekse neden düzelir umudu ile biz yürütmeye çalışıyoruz ki burada daha çok mağdur olan her zaman bayan oluyor. o yüzden ne yapacağıma karar veremedim ve o yüzden fikirlerinize ihtiyacım olduğunu söyledim.

ya canim valla cok üzüldüm sen onu seviyorsun bütün yaptilarina ragmen ama sana dedigi lafa bak" yagli kapi tövbe tövbe... canim ´valla ben iliskiyi sürdüremiyorsan ayrilma taraftariyimdir herzaman. yoksa iliskin ne senin istedigin gibi yürür ne de mutlu olursun güzelim. kendi ellerinle hayatini mahvedersin. bir süre sonra canim cicim olur ama degismeyen degismez be güzelim... cocugun yoksa sakin cocuk yapayim deme hepten kafayi yersin.. biraz ailende kal uzaklas kafani dinle!

Canım eşinin huyu değişmez bencede.

Ama yenı evlısınız belkı zamanla taşlar oturur,hanı ılk seneler sancılı geçer dıyolarya ondan.

Sana şakasıda kötü olmuş,kırıcı bı laf.

Benım nişamlımda bazen,buldun benım gıbı yakışıklı boylu poslu erkeği seveceksın tabıkı dıyor, :dilcikar: yohh yaa asıl sen benım gıbı çıtırı gencı güzeli buldun dıyorum

Ama sana ciddi söylemiş sanırım,şaka olsa anlardın :uhm:

canım benim şakasına dese yakışıklılıkla alakalı dese amenna derim ama bu söz ne güzellikle alakalı nede şaka bilakis kavga anında söylenen bir söz.

biran önce kendine iş bul ve çalış

bu yağlı kapı olayı yenilir yutulur birşey değil

eşin resmen senin onunla parası için evlendiğini düşünüyor ve bence sorunlarınız burdan çıkıyor.

Değil ikinci, on ikinci defa da evlensem bana "buldun yağlı kapıyı" diyebilen bir şahısla bir daha asla işim olmaz, çeker kapıyı giderim.

Eve gelince, yorgunum diyerek evden çıkmama, internet bağlımlılığı, arkadaşlarının yanında elinin tutmama; bunlar için bahane bulunabilir belki zor da olsa, ama yukarıdaki laf için bahane bulunamaz, bulunsa da beni bağlamaz :1closedeyes:

canım bikere cocuk işini baya bi ertele kesinlikle yapma suandaa ne olacagınız belli değill.evet dediğin gibi bizler magdur oluyoruz hepp devam ettiren bizlerizz umut olmasada bitirmek kolay olmuyormus inan bitti demek kolay ama bitirmek bile zaman alıyor belkide bişeyler engelliyor hep insanı her seyin yeri zamanı var demekki diyorummm bıçak kemiğe dayanınca yapacak bişey kalmayınca elbette bitecekk nereye kadar giderr karsındaki kırıcı olduktan sonra amaa iştee bitsinn yokum demekk zaman alıyor galibaa arkadasım senle ben birbirimizi iyi anlarızz sence neden kolay olmuyor bitsin demek ..senişn çocugun yok biraz daha kolay senin içinn belkide ama suda bi gercek eger bi ilişki bitecekse 10 yıl sonrada biterr 3 ay sonrada yılları harap etmeye gerek yokk

canım hosgeldin a.s.

gercekten cok zor bir durum.bekar olsan ve sevgili olsanız ayrılmanın dogru bir karar oldugunu söylerdim ama evlisin yuva kolay kurulmuyor.bence biraz daha zaman ver.bu sekilde mutlu olmadıgını anlat ve kendini biraz geri cek.kacan kovalanır sonucta..hersey olacagına varır,Allah hayırlısını versin..

canım öncelikle hoşgeldin!
eşin başlarda iyi olsaydı da sonradan böyle davranmaya başlasaydı sıkıntılı bir dönemden geçiyor biraz sabır ve anlayış derdim ama evlendiğinden beri böyle diyorsun o halde bu adam değişmez. anladığım kadarıyla senin ailenin durumu onunkinden kötü ve adam buna güveniyor yani kendine güvenmeyip parası olan adamlarda yaşanabilen bir sendrom vebunu aşması imkansız sana ona mahkumve muhtaçmışsın gibi bakıyor. bence ne kadar uğraşsanda bu ilişki düzelmez zaten ortada ilişki de kalmamış bence yol yakınken çocuğun da yokken ayrıl bence Allah yardımcın olsun canım

Back