• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ehliyetiniz varmı

Ehliyetiniz varmı

• Var

OY: 34 81,0%
  • Yok

OY: 8 19,0%
  • Almak için kursa gidiyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    42
Ehliyeti olup araba kullanmayi bilmeyenlere hayret ediyorum.. Kuzenlerim de aldilar ama araba suremiyolar cok sacma yaaa :( llutfen ogrenin ehliyetinizi alin ve o arabayi surunnn

ehliyetimde , arabamda var .. :KK45:
kullanıyorum , zevkLE .. :KK55::KK55:

Aslında kullanmayı cok istiyorum ama bu yıl aldım zaten ama bazı sebeplerden dolayı kısmet olmuyo bi türlü pratik yapmak en kisa surede inş baslayacam özel ders almaya

2008 de aldım aldıktan sonra hemen kullanmaya başladım. İyi ki almışım :KK73:

ehliyetim var ama aracım yok kimsede bana arabasını vermiyor kötü bir sicilim olmamasına rağmen

üniversite de almıştım ehliyetimi :KK51: fakat 2007 de arabam oldu :D yaş 40 bu arada:KK28:

evet var :KK68: araba kullanıyorum çok düzenli olmasa da:KK48:

Ehliyeti olup araba kullanmayi bilmeyenlere hayret ediyorum.. Kuzenlerim de aldilar ama araba suremiyolar cok sacma yaaa :KK43: llutfen ogrenin ehliyetinizi alin ve o arabayi surunnn
kursa gtsen nolcak düz git geri gel al ehliyetni..şimdi düzelmiş gerçi sistem ehliyet alan trfiğe çıkar heralde ...özel ders deme maddiyat yok ....bende bilsem önceden almazdım ehliyeti yeni sistemle alırdım..çoook isterdim kullanmak ama cesaret yok bu 1 bide eşlerle çok zor stresli oluyolar

Back