Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehliyeti olup araba kullanmayi bilmeyenlere hayret ediyorum.. Kuzenlerim de aldilar ama araba suremiyolar cok sacma yaaallutfen ogrenin ehliyetinizi alin ve o arabayi surunnn
Acemidir diye vermiyolar olabilirlerehliyetim var ama aracım yok kimsede bana arabasını vermiyor kötü bir sicilim olmamasına rağmen
Benimde 50 ve yok ama alıyım diyorum 50den sonra belki olur bi arabamüniversite de almıştım ehliyetimifakat 2007 de arabam oldu
yaş 40 bu arada
![]()
Benimde 50 ve yok ama alıyım diyorum 50den sonra belki olur bi arabam![]()
kursa gtsen nolcak düz git geri gel al ehliyetni..şimdi düzelmiş gerçi sistem ehliyet alan trfiğe çıkar heralde ...özel ders deme maddiyat yok ....bende bilsem önceden almazdım ehliyeti yeni sistemle alırdım..çoook isterdim kullanmak ama cesaret yok bu 1 bide eşlerle çok zor stresli oluyolarEhliyeti olup araba kullanmayi bilmeyenlere hayret ediyorum.. Kuzenlerim de aldilar ama araba suremiyolar cok sacma yaaallutfen ogrenin ehliyetinizi alin ve o arabayi surunnn