Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27

daha önce hiç araç kullanmadıysan stop ettirmen çok normal aslında

ben ilk eşimle kullanmaya başladığımda her gidişimizde stop ettiriyordum kavga edip geri geliyorduk

sıfır direksiyonla başlasaydım ben de dosyamı falan yakardım kesin:18:

aslında yardım alacağın birileri olsa çok iyi olur

eğer yoksa da soğukkanlı olmaktan başka seçenek yok gibi görünüyor

not:NO PANİK,YES EHLİYET

Cumartesi sınav var allahın izniyle geçerim inşallah :))
geri viteste zorlanıyorum bende ya

2 kasımda sınavım var ve ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum gerçekten motor ve ilkyardım derslerini kaçırdım sabahtan beri kitaptaki soru cevapları kontrol ediyorum.beynim karıştı öğretmen trafik çok çalışın dedi motoru yapamazsının zorlamayın ama nasıl olacak ya ..herkese başarılar allah yardımımcımz olsun...

Canım Ben Sadece 2 Kere Ders'e gittim.
Ondan sonra Hiç gitmedim.:26::26:
Derste kitabın aynısını anlatıyorlardı çünkü..
Bende bol bol kitaba ve çıkmış testlere çalıştım.
Ve Motordan 100 Almıştım düşün. Bunları Sadece Çıkmış soruları Çözerek Yaptım

Kızlar merhaba sizlere sorum var. Ben ehliyet almayı düşünüyorum ehliyetkursuna sınavdan nekadar zaman önce kayıt olmam gerekir buaralar kayıt olsam aralık ayındaki sınava yetişirmiyim. Bu konu hakkında hiç bilgim yok

yarın ve cuma günü ders tekrarları var bugün direksiyon dersim diğer günlere göre iyi geçti çok şükür allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah geçeriz :)

kızlar 2 kasımdakı sınava bede gireceyım çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım cuma akşamı bılmıyorum . kalırsam sırf heyecandan kalırım neyse sankı çok heyecan yaptım

canım harikasın ne güzel inşallah bzide geçeriz sen ne zaman girmiştin sınava ve nasıl sorular çıkıyor genelde trafikten motordan kolaymı yani

öpüyorum canım

canım harikasın ne güzel inşallah bzide geçeriz sen ne zaman girmiştin sınava ve nasıl sorular çıkıyor genelde trafikten motordan kolaymı yani

öpüyorum canım

Canım Ben Senenin Başında Aldım Ehliyetimi. Ocak Yada Şubat Felandı Heralde.
Ben de Çok Korkuyordum, Hem yazılı sınavdan, hemde Direksiyon sınavından
Ama Çok Çalıştım. İnanılmaz Test Çözdüm. Belki 3000-4000 Bin tane soru çözdüm.
İnternetten Çıkmış sorulara hep çalıştım.
Ve Sorular Hep Aynıydı, Hepsi Çalıştığım Yerden Çıktı Yani
2 Hafta da Araba sürme kursuna gittim, İyice öğrendim.
Ve Direksiyon sınavından 95'le geçtim
Kendime İnandım ve başardım. Sende Öyle Yap Maalesef emeksiz hiç birşey olmuyor.
Ben Her zaman derim ehliyetim Buram Buram Emeklerim Kokuyor diye
Korkmana gerek yok. Sadece Çalış ve iste

canım o güzel sözlerin motive edici kelimelerin için sana çokk teşekkür ederim . bende çok soru çözüyorum ama artık beynim sulandı ianan bazen bildiğim soru çıkıyor ve ben ceavplara bakmadan şıkkkı işaretliyorum ve inan bazen yanlış işaretleme yapıyorum ezbere yaptığım için sanırım ..yarın buradan sınavımın nasıl geçtiğine dair cevap yazarım inşallah geçerim .
yarın için sınava giren tüm arkadaşlara başarılar ....hadi bakalım rast gelsin

unutmadan bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım hayırlı doğumlar olsun inşallah ..sevgiler

Çok Teşekkür ederim Canım
Sınavında Başarılar Diliyorum
Başaracağından Eminim
Heyecan Yok Bitir Şu İşi

KIZLAR hiç yazan olmamış sınavınız nasıl geçti. benımkı 10 numara 5 yıldız. sınav acaip kolaydı çok basit kıtabı su gibi içmiştim zaten ama balık sorular geldi. soruları çözmeye başladım motordan korkuyordum bı baktım çözerken sonuna gelmişim mooru çok kolay yapmışlar boşa heyecan yapıp korkmuşum

sınav çok kolaydı bildiğim yerlerden çıktı hepsi ..fakat ben regli oldum hiç günü değilde ve çok yoğundu sanırım stresten oldu onun stresi karın ağrım beni mahvetti onun için yorum yapamıyoruım o kadar hazırlanmıştım ..geçemezsem 14 aralıkta tekarar giricem

Sorular açıklanmış hanımlar ben baktım toplam 10 yanlşım çıktı
olsun ama bunada şükür inşallah geçebilmişimdir :)))

Kizlar mrb.bende baktim sorulara sadece motordan girmistim 2 kasimda ben sinava ama bu sorular sorulmadi bana benim sinav sorularimi verden bulucam ben varmi benimle ayni durumda olan

Sorular açıklanmış hanımlar ben baktım toplam 10 yanlşım çıktı
olsun ama bunada şükür inşallah geçebilmişimdir :)))

günaydın hanımlar :) canım 42 doğrun olunca geçiyorsun zaten benim 48 doğrum var genelede motordan yanlış yapmışım ... yani sende geçmişsin canım ..hadi bakalım şimdi sıra direksiyon sınavında .....

Benmde genel motor 5 ynlş trafik 3 ilk yardm 2
Az Önce Geldim Dersten İnşallah Geçebilirz :))

evetttttt sınavı geçmişimmmmmmmmmmmm umarım diğer arkadaşlarda geçmiştir ..80 almışım :) darısı direksiyon sınavına kızlarrrrrrr

merak ettim 3. sınava girdiniz mi ? bi de hangi şehirdesiniz? ben de giricem haftaya tekrar. hiç memnun değilim gittiğim kurstan sınav gününe 2 gün kala sınav güzergahı değişti 1 ay boyunca çalıştığum yolun yerine hiç bilmediğim deli gibi trafik olan bi yolda dur kalk dur kalk nasıl stop ettirmeyeyim ve ayrıca komisyondakileri Allaha havale ettim. ben hayatımda ilk direksiyona oturduğum derste hocayla kurs aracıyla evime geldim o kadar sakin ve iyi kullandım hoca bile şaşırdı derslere gelme sen dedi, heyecan yapmadığım için çabuk kavradım uçarak gidiyodum derslere araba kullanıcam diye ama sınav güzergahının son dk değişmesi ve müfettişler yüzünden çok gerildim merhaba dedim yüzüme bile bakmadılar. sanki ilk defa kullanıyomuşum gibi herşey ters yüz oldu. ayrıca otomatik vites gibi bi lutuf varken o debriyajın Allah cezasını versin

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ilk seferde yazılıdan geçtim ama direksiyon sınavında 2 kez kalıp 3. de geçtim ben park etmede kalıyordum 2 saat arkadsımdan özel ders alarak geçtim sınavı yılbasına kadar kesin alın çünkü yılbası itibari ile stajer ehliyet başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…