daha önce hiç araç kullanmadım malesaf 2. kez girdim işte 2 hakkım daha kaldı toplam 4 kereymiş hepsinden kalırsam dosya yakmış oluyor muşum sonra en baştan mış. sebebini bilmiyorum ama çok kızdım
2 kasımda sınavım var ve ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum gerçekten motor ve ilkyardım derslerini kaçırdım sabahtan beri kitaptaki soru cevapları kontrol ediyorum.beynim karıştı öğretmen trafik çok çalışın dedi motoru yapamazsının zorlamayın ama nasıl olacak ya ..herkese başarılar allah yardımımcımz olsun...
Canım Ben Sadece 2 Kere Ders'e gittim.
Ondan sonra Hiç gitmedim.:26::26:
Derste kitabın aynısını anlatıyorlardı çünkü..
Bende bol bol kitaba ve çıkmış testlere çalıştım.
Ve Motordan 100 Almıştım düşün. Bunları Sadece Çıkmış soruları Çözerek Yaptım
canım harikasın ne güzel inşallah bzide geçeriz sen ne zaman girmiştin sınava ve nasıl sorular çıkıyor genelde trafikten motordan kolaymı yani
öpüyorum canım
Canım Ben Senenin Başında Aldım Ehliyetimi. Ocak Yada Şubat Felandı Heralde.
Ben de Çok Korkuyordum, Hem yazılı sınavdan, hemde Direksiyon sınavından
Ama Çok Çalıştım. İnanılmaz Test Çözdüm. Belki 3000-4000 Bin tane soru çözdüm.
İnternetten Çıkmış sorulara hep çalıştım.
Ve Sorular Hep Aynıydı, Hepsi Çalıştığım Yerden Çıktı Yani
2 Hafta da Araba sürme kursuna gittim, İyice öğrendim.
Ve Direksiyon sınavından 95'le geçtim
Kendime İnandım ve başardım. Sende Öyle Yap Maalesef emeksiz hiç birşey olmuyor.
Ben Her zaman derim ehliyetim Buram Buram Emeklerim Kokuyor diye
Korkmana gerek yok. Sadece Çalış ve iste
canım o güzel sözlerin motive edici kelimelerin için sana çokk teşekkür ederim . bende çok soru çözüyorum ama artık beynim sulandı ianan bazen bildiğim soru çıkıyor ve ben ceavplara bakmadan şıkkkı işaretliyorum ve inan bazen yanlış işaretleme yapıyorum ezbere yaptığım için sanırım ..yarın buradan sınavımın nasıl geçtiğine dair cevap yazarım inşallah geçerim .
yarın için sınava giren tüm arkadaşlara başarılar ....hadi bakalım rast gelsin
unutmadan bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım hayırlı doğumlar olsun inşallah ..sevgiler
Sorular açıklanmış hanımlar ben baktım toplam 10 yanlşım çıktı
olsun ama bunada şükür inşallah geçebilmişimdir :)))
günaydın hanımlar :) canım 42 doğrun olunca geçiyorsun zaten benim 48 doğrum var genelede motordan yanlış yapmışım ... yani sende geçmişsin canım ..hadi bakalım şimdi sıra direksiyon sınavında .....
daha önce hiç araç kullanmadım malesaf 2. kez girdim işte 2 hakkım daha kaldı toplam 4 kereymiş hepsinden kalırsam dosya yakmış oluyor muşum sonra en baştan mış. sebebini bilmiyorum ama çok kızdım