- 19 Nisan 2008
- 336
- 44
- 623
- Konu Sahibi beyaz toprak
-
yakında ehliyet sınavına gireceğim bayanlar eminimki bu sınava daha önce girmiş ve ehliyet sahibi hanım doludur burda sınavda çıkabilecek sorular hakkında yardımcı olabilirmisiniz bana aklınızda kalan bu kesin çıkar dediğiniz bak bu biraz karışık bu konuya dikkat et diyebileceğiniz aklınızda kalan ufak notlar varmıdır acaba yardım ve önerilerinizi bekliyorumyerimseniben
arkadaşım bende 12 şubattta giricem sınava şöyle b,ir bakarken senin yazdıklarını okudum alabildinmi ehlyetini
merak ettimmm bende çok iyi sayılmam bakalım nolucak
ben de dün sabah biraz erken kalkıp geçmiş yılların sorularını çözdüm. sorular neredeyse birebir aynıydı. zaten ilk 1 saat bitirip veriverdim. bi de sıkıntı yapmıştım hiç derslere gitmedim diye.
ne zaman açıklanacak bilen var mı peki?
bir şey soracağım,bu sınavdan geçenlerin direksiyon sınavları 12 martta yapılıyormuş muhtemelen. ancak benim kursum direksiyon derslerinin tarihi ile ilgili bilgi vermedi. sizlerin nasıl direksiyon ders tarihleri?
bende ilkyardım 97 trafik 94 motor 88 çok sevindimmm ama bizim kursta hala direksiyon dersi olmuyo 12 marta nasıl yetişecek bilemedimmm
o zaman direksiyon dersleri kısa sürecek de öyle çabuk öğreniliyo mu ki?
bende bi kurstan bi daha sormalısın.ben de aramasam tam bilemeyecektim
yarın gidip sormayı düşünüyorum zaten cnm ne saçma milletin kursu sınav sonucuna kadar araıp haber vermiş benimkinde tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?