- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Elhamdülillah Allah'ın izni ile geçtim şükürler olsun yaradanıma.Geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Motor
90
trafİk
98
İlkyardım
93
walker canım senin sonuç nedir merak ettim.
Elhamdülillah Allah'ın izni ile geçtim şükürler olsun yaradanıma.Geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Motor
90
trafİk
98
İlkyardım
93
walker canım senin sonuç nedir merak ettim.
süpersin valla tebrik ederimvereliniortak
ben kıl payı kurtadım :) motor 75 trafik 78 ilk yardım 83 :)
ama daha hiç direksiyon dersi almadım
Sadece sınavdaki sorulara çalışsan geçersin,motor soruları biraz zorluyabilir diğer sorular çok kolay başarırsın.Ben çok hasta halde sınava girmiştim aldım ehliyeti:)yakında ehliyet sınavına gireceğim bayanlar eminimki bu sınava daha önce girmiş ve ehliyet sahibi hanım doludur burda sınavda çıkabilecek sorular hakkında yardımcı olabilirmisiniz bana aklınızda kalan bu kesin çıkar dediğiniz bak bu biraz karışık bu konuya dikkat et diyebileceğiniz aklınızda kalan ufak notlar varmıdır acaba yardım ve önerilerinizi bekliyorumyerimseniben
Sadece sınavdaki sorulara çalışsan geçersin,motor soruları biraz zorluyabilir diğer sorular çok kolay başarırsın.Ben çok hasta halde sınava girmiştim aldım ehliyeti:)
selam kızlar ben de girdim 26 aralık sınavına ve geçtim çok şükür
ama benim aklıma takılan bişey var geçtiğimiz pzt günü kursa gittiğimde direksiyon sınavının 6 şubatta olacağı ve bu sınav için 50 TL ücret vermem gerektiğini söylediler eve geldikten sonra araştırdım çoğu yerde direksiyon sınav ücretinin yasal olmadığı yazıyor yazılı sınav için de 80 TL istemişlerdi
siz bu ücretleri ödediniz mi ya da böyle bir istek oldu mu?
yasal olup olmadığını bilmiyorum ama direksiyon sınavı için bende 50 tl vericem yazılı sınavlar içinde bankaya 45 kursa 50 verdim ve bu işlemi malesef iki kere yaptım ayy ben kafama .....töbe töbe:mymeka:yine sinirlendim aklıma gelince
evet güzelim kursa 50 verdim ama kurs ücreti değil bu sınava giriş kağıdımı almak için yoksa 350 ödedim kursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?