Ehliyet sınavındaki sorular??

Elhamdülillah Allah'ın izni ile geçtim şükürler olsun yaradanıma.Geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Motor
90
trafık
98
ılkyardım
93

walker canım senin sonuç nedir merak ettim.

Elhamdülillah Allah'ın izni ile geçtim şükürler olsun yaradanıma.Geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Motor
90
trafİk
98
İlkyardım
93

walker canım senin sonuç nedir merak ettim.

ben kıl payı kurtadım :) motor 75 trafik 78 ilk yardım 83 :)

ama daha hiç direksiyon dersi almadım

ben kıl payı kurtadım :) motor 75 trafik 78 ilk yardım 83 :)

ama daha hiç direksiyon dersi almadım

tebrik ederimvereliniortak geçmişsin gözünaydın. ben direksiyon eğitimi alalı çok oldu birinci grupta olduğum için eğitimi erken gördüm 14 gün araba sürdüm:kedi: hergün 45 dk araç kullandım:kedi:, kullanalı çok oldu inş sınava yakın tekrar verirler. yoksa unutucağım. araba sürmek o kadar güzel ki anlatamam yalnız çok dikkat isteyen birşey. bizim kursun eğitimi çok güzel benden sonra iki gurup vardı düşün artık.
Sanada kolay gelsin başarılar diliyorum.
sevgilerimle...

Sadece sınavdaki sorulara çalışsan geçersin,motor soruları biraz zorluyabilir diğer sorular çok kolay başarırsın.Ben çok hasta halde sınava girmiştim aldım ehliyeti:)

Sadece sınavdaki sorulara çalışsan geçersin,motor soruları biraz zorluyabilir diğer sorular çok kolay başarırsın.Ben çok hasta halde sınava girmiştim aldım ehliyeti:)

tşk ederim canım ama biz senin msjından 2 hafta önce girdik sınava ben ve bu topikteki arkadaşlarım çok şükür atlattık geçtik yinede iyi niyetin için tekrar tşk ederimŞeniz

selam kızlar ben de girdim 26 aralık sınavına ve geçtim çok şükür
ama benim aklıma takılan bişey var geçtiğimiz pzt günü kursa gittiğimde direksiyon sınavının 6 şubatta olacağı ve bu sınav için 50 TL ücret vermem gerektiğini söylediler eve geldikten sonra araştırdım çoğu yerde direksiyon sınav ücretinin yasal olmadığı yazıyor yazılı sınav için de 80 TL istemişlerdi
siz bu ücretleri ödediniz mi ya da böyle bir istek oldu mu?

yasal olup olmadığını bilmiyorum ama direksiyon sınavı için bende 50 tl vericem yazılı sınavlar içinde bankaya 45 kursa 50 verdim ve bu işlemi malesef iki kere yaptım ayy ben kafama .....töbe töbe:mymeka:yine sinirlendim aklıma gelince

İkinci verdiğini direksiyon sınavına saysınlar o ceplerine kalmıştır çünkü yani en azından şansını dene bence. Ben mümkün olduğunca vermicem direksiyona. 45 olan ücret için 80 aldılar çünkü ve hatta bazı yerlerde 40 diye duydum

kizlar ben sadece sinav icin 40 verdim.direksiyon icin verilcek demediler bana tabi birde kursa verdim 250.. -beyaz toprak= sen kursa 50 mi verdin ben mi yanlis anladim eger oyleyse cok iyiymis..

Son düzenleme:
evet güzelim kursa 50 verdim ama kurs ücreti değil bu sınava giriş kağıdımı almak için yoksa 350 ödedim kursa

kıslar beyaz toprak ve walker benim direksiyon sınavım cumartesi günü sizler girdinizmi peki?

Son düzenleme:
canlar Rabbim'e hamdü senalar olsun direksiyon sınavımıda verdim puanım 89:) elh.
geçen herkesi tebrik ediyorum walker ve beyaz toprak sizi merak ettim nerelerdesiniz ?ben yarın şehir dışına çıkıyorum 5,4 gün evde olmayacağım görüşürüz kendinize iyi bakınız.
öptüm sizi.

seni tebrik ederim güzelim bende nasipse bu cumartesi giricem umarım başarılı olurum allah yardımcım olsun

bu kadar sıkıntı etmeyin kızlar.bence sınav kolay olucak (bende gircem de) herkes hep aynı şeyleri söylüyo zaten,geçmiş yıllardaki soruları çözün yeter diye.benim tek korktuğum sürüş testinde bi sıkıntı çıkması :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…