Ehliyet sınavındaki sorular??

süper biliyorum diyemem biliyorum ama 10 günde direksiyon dersi alıcam ve direksiyon sınavına girecem çok sıkı denetim derken cep telefonuyla kitapla girmek yasak cebi kapatmanı bile kabul etmiyorlar hiç sokmıcan başka bi denetleme yok girerken üstünüzü konturol ediyorlar yanınıza sadece kurşun kalem silgi ve kalem traş alıyosunuz bide nüfus cüzdanınızla sınava giriş belgesini gerisini evde bırakıyosunuz 2 de öğretmen sınıfta dolanıyo olay budur

bende sürekli senin sayfana bakıyorum canım inş geçmişsindir ne zaman açıklanıyor?
bende başladım kursa sınavım aralıkta

kasım ayında sınav varmı? senin bir bilgin varmı? cvplarsan sevinirim.

kasımda sınav yok güzelim aralıkta diğer sınav senin gireceğin sınav 9 kasımdan sonra açıklanacakmış sonuçlar bekliyorum bende işte sabırla, ayrıca bizim 24 ekim soruları nete düşmüş istersen bi göz at çalış onlarıyerimseniben

canım ekimin sorularını çoktan indirdim bakıyorum. ben kitabada çalışıyorum tarafiğe çalıştım kitaptan, motora ve ilkyardım'ada kitaptan çalışıyorum,birde sürekli test çözmeye çalışıyorum, derslerede katılıyorum:)
tabi ehliyet sınavındaki çıkan sorularada çalışacağım:=)
inş sınavlarını geçmişsindir bende şu sınavı ALLAH'ın izni ile bi atlatabilsem rahatlayacağım,fakat benim daha çok var

şimdi sen sonuçları heyecanla bekliyorsundur değil mi? durumunu tahmin edebiliyorum.

sevgiler...

evet korkma atlatırsın canım sonuçlar dün açıklandı ben trafik 94 motor 93 ilk yardım 87 aldım.iyi yani çıkmış soruları çöz bide nerden sorular yoğunlaşıyosa ora çalış merak etme derslere giriyosan geçersin.ben bir ilk yardım derslerine girmedim oda düşük geldi biraz :)

oooof offf kızlar yaaa motordan kalmışım malesef ben ilk yardımdan 90 trafikten 85 motorodan 65 malesef çok üzüldüm yaaa offf en çok çalıştığımdan kal hiç yüzüne bakmadığından geç varmı böyle bişey yaa:sinifsinif:

beyaz toprak canım inan bende üzüldüm

ya bende motoru karıştırıyorum motor dersine kitaptan ikinci konuya kadar çalışıp test çözdüm, diğer konularınıda çok iyi incelemem lazım, hayırlısı olsun canım benim.
şimdi bende motora çok çalışıp kalırsam çok üzülürüm, motorda yakıt ateşleme yağlama soğutma çok karışık , özellikle yakıt ve ateşlemebirbirine benziyor,

teşekkür ederim canım darısı başınıza beyaz toprak olsun bidahakine geçersin zaten motor bir çok sürücü adayı takılıyor.zor gerçekten benim arabalara karşı bir ilgim vardır.o yüzden motor konusunda bilgim iyidir yardımcı olacagım bişey varsa yardım ederim canım

aynurarda canım seninle sohbet etme imkanımız olsa idi motordan test sordururdum:=) motora yoğun bir şekilde çalışıyorum, hoca bugün firen lastik ve araca bakım hakkında olanları anlattı bende eve gelip o konuların testini çözdüm yalnız 26 aralı'ğa kadar testmi çözcem?çünkü sürekli çözmezsem unutuyorum

senin bana önerilerin nedir? ilk yardımdaki sorularda çok kolay değil

tşk ederim canım inş önümüzdeki sınavda yüzümün akıyla çıkarım

kesinlikle canım sürekli test çöz ben motoru son 10 15 gündür boşladım bıraktım nasılsa kavradım diye aldım ağzımın payını malesef hepsi birbirine girdi:sinifsinif:

Son düzenleme:

canım bende bakmadığım zaman unutuyorum, düşünsene 26 aralığa kadar testmi çözecem ben ya::1no2 kitaba yoğun bir şekilde çalışıyorum ilk yardıma geldim,ÇALIŞIYORUM, motorda bir soğutma sisteminin testini çözmedim,DİĞERLERİNİ ÇÖZDÜM, FAKAT SÜREKLİ TEKRAR ETMEM GEREK. trafikten bütün konuları çalışıp çözdüm, birde geçmezsem çok kötü olurum:1no2: inş sende motor dersini hayırlısı ile verirsin.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

kıslar bugün çalışmaktan kafam patladı, kurstan geçmiş sınav sorularını evde çalışmamız için ödev veriyolar soruları çözdüm, bakalım yarın ne olcak? yarında başka geçmişs sınav soruları verilecek şu sınav gelsin artık.

sınavdan çok korkmayın.eski sınav sorularına çalışın.bazen bire bir aynıları çıkıyor.zaten öle dip köşe konulardan çok soru çıkmaz.eski soruları incele yoğunlaştıgı yerlerden çıkar.çok arkadaşım eski soruları çözüp sınava girip geçmişligi var.

Kıslar 2 aralıkta direksiyon eğitimim başladı hergün araba kullanıyorum ilk heyecanımı attım, tabi herşey çok güzel oluyor diyemem, araba kullanmak çok zevkli fakat çok dikkat isteyen birşey...

dün direksiyon eğitimim bitti ühü ühü ağlamak istiyorum ne güzelde alışmıştım

tam 14 gün araba sürdüm trafik içinde çok kullandım inanın araba sürmek çok zevkli eşimin arabası partner iki kez kullandım ama hiç rahat olamıyorum partnere iyce alışmam lazım sürücü adayının arabasına çok alıştım bunu zor kullanıyorum.

14 gün ne güzel bizim 10 gün ve 8 gününüde hasta ve yağmurlu havalarla geçirdim malesef son 2 günüm kaldı onuda sınavdan sonra kullanacam bakalım inş. unutmamışımdır:sinifsinif:
sözüm ona sınava girecem ama hiç çalışasım yok şu motordan kalınca bütün hevesim kaçtı şu son 10 günü iyi değerlendirip çalışmam lazım aslında bakalım mecburen sıkacaz kendimiziCADIARZU

kaldı bir hafta çok sıkı çalışmam lazım bu hafta hoş nerdeyse ezber yaptım ama bakalım bu seferde motordan kalırsam hepten hevesim kaçacak:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…