Ehliyet sınavında piercing

Yok sorun etmiyorlar. elektronik eşya vss.. Onun dışında sorun cikarcaklarini düşünmüyorum saçını kapatınca da görünmez o kadar detaylı bakmiyolar merak etme

Detaylı bakmıyorlarsa sıkıntı yok saçımla kapatırım, teşekkürler :)

e sınava girmiştim bize sadece telefonu olan koysun masaya dendi. ne arandık ne bakıldık. zaten yarım saate sınav bitmişti herkesin

e sınava girmiştim bize sadece telefonu olan koysun masaya dendi. ne arandık ne bakıldık. zaten yarım saate sınav bitmişti herkesin
bölgeden bölgeye değişiyor sanırım bizde telefon,canta,anahtar,yüzük,küpe girişte minik miink dolaplar vardı oraya koyup kilitledik. sınava sadece kimlik,sınava giriş belgesi ve dolap anahtarı ile girdik. (üst aramasıda yapıldı)

E sınavda kulağımdaki küpe ve boynumdaki kolyeleri çıkarttırmışlardı bana. Diğer kişilere de uyarı yaptılar takılarla alakalı. Ösym kuralları işliyor. Verdikleri sınava giriş belgesinde de yazıyormuş zaten takıyla alakalı yasaklar, sonradan fark etmiştim ben de.

Bu arada sınava gireli 2 ay civarı olmuştur. Ve istanbulda sınava girdim.

E sınavda kulağımdaki küpe ve boynumdaki kolyeleri çıkarttırmışlardı bana. Diğer kişilere de uyarı yaptılar takılarla alakalı. Ösym kuralları işliyor. Verdikleri sınava giriş belgesinde de yazıyormuş zaten takıyla alakalı yasaklar, sonradan fark etmiştim ben de.

Bu arada sınava gireli 2 ay civarı olmuştur. Ve istanbulda sınava girdim.

Ben de İstanbul’da gireceğim bakalım nolacak. Teşekkür ederim :)

Ben de tragusum 2 haftalikken alese girmistim
Topunu cikarmistim sadece
Topu cikinca piercing gozukmuyor

Sacinla kapatmak cozum degil kimi polis ariyor kimisi aramiyor ama arayan denk gelirse sacini kaldirip bakiyor zaten
Topunu cikar uzun kismini da iyice arkaya ittir ucu onden gozukmeyecek sekilde, ben oyle yaptim kimse kulaginin icine bakmiyor disardan gozukmesin yeter

Bu sınavlarda görev aldım. Osym kuralları daha katı ama MEB sınavlarında da dikkat ediyoruz. Öğretmenler de aramalara katılıyor. Biz başından ceplerine kadar araştırıyoruz. Ama her okul ve görevli bu kadar hassas oluyor mu bilmiyorum. Sınav giriş belgesinde hepsi yazıyor oradan okuyabilirsiniz.

Sacinla kapatmak cozum degil kimi polis ariyor kimisi aramiyor ama arayan denk gelirse sacini kaldirip bakiyor zaten
Topunu cikar uzun kismini da iyice arkaya ittir ucu onden gozukmeyecek sekilde, ben oyle yaptim kimse kulaginin icine bakmiyor disardan gozukmesin yeter

Acımadı mı peki? Valla mantıklı hareketmiş bunu yapabilirim

Bu sınavlarda görev aldım. Osym kuralları daha katı ama MEB sınavlarında da dikkat ediyoruz. Öğretmenler de aramalara katılıyor. Biz başından ceplerine kadar araştırıyoruz. Ama her okul ve görevli bu kadar hassas oluyor mu bilmiyorum. Sınav giriş belgesinde hepsi yazıyor oradan okuyabilirsiniz.

Evet aldım bugün belgeyi öyle yazıyor. Artık şansıma kaldı iş.

Piercingi çıkarttın mı ? Bende sınava gircem çıkartmayı denedim ama maalesef çıkmıyor bir türlü döndüremedim topunu.. çıkartmadan gitsem sınava alınmaz mıyım?

X