Ehliyet sınavında piercing

rudecute

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
3.571
2.543
Merhaba hanımlar. 3 hafta sonra ehliyet sınavım var. E- sınav. Ben bir ay öncesinde kulağıma tragus yaptırdım. Yani piercing. Yakın zamanda sınava girenler küpe sorunu var mı yoksa serbest mi? Çıkarmak istemiyorum delik kapanır ya da yara olur diye. Bu arada tragusu fotoğrafta ekledim

Eklentiler

• 37AAD694-787F-41C4-9E4E-8A624A80B186.jpeg
    37AAD694-787F-41C4-9E4E-8A624A80B186.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 311
  • 75410FF5-BA04-45F2-B0D9-4DCA337881BB.jpeg
    75410FF5-BA04-45F2-B0D9-4DCA337881BB.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 378
bişey olmaz, huzursuzsanız saçınızla kapatın.

şimdi baktımda yazılı sınavda sorun olabilir diyor.

Ehliyet sınavında küpe toka yüzük bakılıyor direksiyon sınavında bakılmıyor benim zamanımda öyleydi şuanı bilemem ama

Başörtü iğnesini bile çıkardıklarını gördüm. Ama bi arkadaşımın sallanan küpelerini çıkarmamışlar. tamamen okuldaki görevliye bağlı. Ben de alyans ve tektaş yüzükle girmiştim

Sınavı kim yapıyor osym mi

Onlar daha sıkı

Bir de tam kulakta olunca kopya için olduğu vs düşünülebilir genç olursa anlar görevli de yaşı ileriyse bilemeyebilir

Geçen bir sınava girdim Adamın araba anahtarı vardı masada

Sınavı kim yapıyor osym mi

Onlar daha sıkı

Bir de tam kulakta olunca kopya için olduğu vs düşünülebilir genç olursa anlar görevli de yaşı ileriyse bilemeyebilir

Geçen bir sınava girdim Adamın araba anahtarı vardı masada

Meb hazırlıyor. Yüzüm küçük olduğu için belli oluyor. Saçımla kapatmayı düşünüyorum eğer çıkar derlerse çıkaracağım.

Saçınızla kapatın ama sorun olursa çıkartırsınız. Delik hemen kapanmaz sanmıyorum ama kapansa da ehliyet daha önemli, kulağı yine deldirirsiniz. Ama dikkat edin mikrop kapmasın.

15 gun önce girdim alyans,küpe tarzi herseyi cikarin dediler ama özellikle de aramadilar,bi cihazdanda gecmiyorsun. O nedenle sacinla kapatirsan sorun olmaz diye düsünüyorum

X