Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaptınız bunu sorabilir miyim nereden nasıl ne. şekilde çalışıyorsunuzBen ilk seferde 95 ile geçtim
benn anlamadım şimdi tekrar mı sonuçlara bakkılaccak yani7 ekim sinavina girdin sanirim. Bir soru yanlismis. Dogru kabul edilmesi ve herkese o soru icin 2 puanin verilmesi gerkiyor yonetmelige gore. Ama 100 puani 49 soruya bolerek aciklanmis sobuclar. Kusuratli olarak.ve ptesi ve ya sali tekrar incelenicekmis. 69.380 buyuk ihtimal puanin. Eger bu yonetmlige uygun hale getirilirse gecmis olursun. Insallah. Ve bu sinav her sinavdan dha zordu..2 sık arasinsa kaldim bende. Onceki yillarin sorularinda hic yanlis yapmazken sinavdan cikinca kesin kalicam dedim. Neyseki 85 kusurle gectim.
69,388 puanım 7 ekimdeki sınava girdim evet 2. sınavımdı 1 puan ile kaçırdım çok üzülüyorum inanın çok istiyordum almayı 7 aylık da hamileyim tam 9. ayıma geliyor 3. sınav tarihi bilemiyorum ciddenbenn anlamadım şimdi tekrar mı sonuçlara bakkılaccak yani
stres yapıyorum fazlasıyla bir de derslere gitmedim ben evden çalıştım ama 2. sınavım beni çok üzdü tam sınırda kaldımsadece verdikleri o küçük kitapçıktan çalışmıştım. 96 idi galiba puanım.şimdi tek sınav soru sayısı az bence önceki senelerden şanslıyız. bol tekrar bol soru çözmek her sınavda işe yarayan bir sistem. stress yapmayın kendinize bu sınavı o da önemli. stress başarıyı olumsuz etkileyen bir unsur.
Ptesi sali bakilicakmis tekrar. O yanlis soruya 2 puan verirlerse (ki oyle olmasi lazim) 70e tamamlanir puaniniz. Bi cok kisi twitterda konusmus bu konuyu cunku. Insallah duzeltrlerde stresiniz biter.benn anlamadım şimdi tekrar mı sonuçlara bakkılaccak yani
inşalllahPtesi sali bakilicakmis tekrar. O yanlis soruya 2 puan verirlerse (ki oyle olmasi lazim) 70e tamamlanir puaniniz. Bi cok kisi twitterda konusmus bu konuyu cunku. Insallah duzeltrlerde stresiniz biter.