Ehliyet sınav yerine kendimiz mi gidiyoruz?

snsnmdvl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
652
622
29
Merhabalar, ben ehliyetimi manuel e çevirmek icin kursa yazildim sınav tarihini atıp satti ve konumu attılar. Ve siz bırakmıyormusunuz dediğimde kendiniz gidiyorsunuz dediler. Ki bana yakın yer olan k.burgazda sınav yeri olmasına rağmen alibeyköydeki yer yazıyor. Daha önce otomatik aldığım ehliyette sonav yerine 3 kişi hoca ile gitmiştik ki ailemde alanlarda hoca ile gidiyor. Artık götürmüyorlar mı acaba? Yakın zamanda snava giren var mı?

Annem 2008-2009 arası almıştı yazılı ve direksiyon sınavına kendi gitti ,yine aynı yıllarda ve daha sonra ki yıllarda alan bir sürü yakınım oldu hepsi kendi gitti hiç duymadım kurs yerinin götürdüğünü.

Merhabalar, ben ehliyetimi manuel e çevirmek icin kursa yazildim sınav tarihini atıp satti ve konumu attılar. Ve siz bırakmıyormusunuz dediğimde kendiniz gidiyorsunuz dediler. Ki bana yakın yer olan k.burgazda sınav yeri olmasına rağmen alibeyköydeki yer yazıyor. Daha önce otomatik aldığım ehliyette sonav yerine 3 kişi hoca ile gitmiştik ki ailemde alanlarda hoca ile gidiyor. Artık götürmüyorlar mı acaba? Yakın zamanda snava giren var mı?
Hocalar iyi niyetli olunca ve nasıl olsa kendi arabamla sınav yerine gideceğim , gitmişken boş gitmek yerine sınavda görevli hocaları , kursiyerleri de alayım / götüreyim olayı sanırım senin anlatttığın.
Çünkü ne kendim , ne yakın çevrem ve arkadaşlarım böyle bir şey yaşamadı.
Hepimiz kendi imkanlarımızla sınav bölgesine gitmiştik.
Uygulamanın hala aynı şekilde olduğunu düşünüyorum.
Bu arada sınavda başarılar dilerim.

Bize hep iyileri denk gelmiş demekki 😀. Hoca zaten sınavda arabada oluyor ya, o yüzden beraber gidiliyor diye sanmıstım. Birde yokuş kalkışta biraz zorlanıyorum taktik veren olursa sevinirim~🙏🏻

Bana göre en kolayı yarım debriyaj. Ayağını yarım kaldırınca kalkış yapabilirsin,arabanın sesinden bilirsin zaten kalkış yapacağını. El freni ile kalkış yapabilirsin yavaş yavaş. Hocalarında göstermiştir mutlaka. Deneye deneye daha iyi tecrübe edersin.

Şimdi el freniyle kalkmak yasak yarim debrajla arabanın sesini duyunca gaza basıp kalkıyorsun ehliyetimi 2 sene önce aldım
Bana göre en kolayı yarım debriyaj. Ayağını yarım kaldırınca kalkış yapabilirsin,arabanın sesinden bilirsin zaten kalkış yapacağını. El freni ile kalkış yapabilirsin yavaş yavaş. Hocalarında göstermiştir mutlaka. Deneye deneye daha iyi tecrübe edersin.

Şimdi el freniyle kalkmak yasak yarim debrajla arabanın sesini duyunca gaza basıp kalkıyorsun ehliyetimi 2 sene önce aldım
Gaza kökleyince debriyajdan ayağımı çekesim geliyor ama araba çok hızlanmış olmuyor. Sanki birden hop diye hızlancak gibi geliyor

Gaza kökleyince debriyajdan ayağımı çekesim geliyor ama araba çok hızlanmış olmuyor. Sanki birden hop diye hızlancak gibi geliyor
Orda bi iki saniye bir şey oluyor çekmen gerekiyorda gerçekten hassaslik gerekiyo her arabada farklı ben resmen kamyon gibi arabada öğrendim

X