Eşim diyoki ilk gazı az verip sonra birden cogaltiyosun diyo iki ayak koordinasyonu sağlamak zor debriajdan çekerken yavaş yavaş gaza basmam gerek biliyorum ama heyecan mi stresmi sebep oluyo bildigimi yapamiyo oluşumagaza basınca ayagını bırden bıre debrıyajdan cekme
gaza basarken yavas yavas cek
Debriyajdan çok çok yavaş çekmen ve çok yavaş bi şekilde gaza basman gerek aynı anda. Kavradığını anlayınca debriyajdan tamamen kaldırabilirsin.Eşim diyoki ilk gazı az verip sonra birden cogaltiyosun diyo iki ayak koordinasyonu sağlamak zor debriajdan çekerken yavaş yavaş gaza basmam gerek biliyorum ama heyecan mi stresmi sebep oluyo bildigimi yapamiyo oluşuma
Benim dediğimi dene gaz devrini ayarla ve ayağını yavaşça debriaj dan çekEşim diyoki ilk gazı az verip sonra birden cogaltiyosun diyo iki ayak koordinasyonu sağlamak zor debriajdan çekerken yavaş yavaş gaza basmam gerek biliyorum ama heyecan mi stresmi sebep oluyo bildigimi yapamiyo oluşuma
eskı usul dıkıs makınaları vardı babanem annanem dıkıs hocası ayaklarıyla basa basa dondururlerdı ben ordan alıstım ayak uyumunaEşim diyoki ilk gazı az verip sonra birden cogaltiyosun diyo iki ayak koordinasyonu sağlamak zor debriajdan çekerken yavaş yavaş gaza basmam gerek biliyorum ama heyecan mi stresmi sebep oluyo bildigimi yapamiyo oluşuma
Gaza yüklendiğinizde azıcık sesi gelsin hemen debriyajdan cekmeyin ayağınızı, sonra debriyajdan hafifce yavas cekin ayağınızı tabi gaza basmaya devam, en sonunda debriyajdan tamamen cekin ayağınızı.Kızlar çok korkuyorum ya direksiyon derslerim başlayacak eşimle çalışma yapıyoruz tam öğrendim diyorum arabayi yumuşak bi şekilde kaldırıyorum sonra bi bakıyorum arabayi tekrar kaldirirken stop ettirmisim aranızda benim gibi olan varmı kızlar nolur deneyimlerinizi paylaşın çok stresliyim heyecanliyim biraz yardimci olun
istisnasız bu yasadıgını ılk ogrenen herkes yasıyor.. sahsen cok umıtsızdım ama praatıklık ısteyen bır durum ne kadar calısırsan elın ayagın o kadar alısıyor.Kızlar çok korkuyorum ya direksiyon derslerim başlayacak eşimle çalışma yapıyoruz tam öğrendim diyorum arabayi yumuşak bi şekilde kaldırıyorum sonra bi bakıyorum arabayi tekrar kaldirirken stop ettirmisim aranızda benim gibi olan varmı kızlar nolur deneyimlerinizi paylaşın çok stresliyim heyecanliyim biraz yardimci olun
Çok sağol canım ya bildiği bişeyi yapamaması deli ediyo insaniistisnasız bu yasadıgını ılk ogrenen herkes yasıyor.. sahsen cok umıtsızdım ama praatıklık ısteyen bır durum ne kadar calısırsan elın ayagın o kadar alısıyor.
Bende şimdi sirami bekliyorum 2 gündür direksiyondayim cok şükür hiç stop ettirmedim kendi arabamizi adım başı stop ettiren ben kurşun arabasını daha hic ettirmedim çok şükür bugün trafiğe cikcaz hocayla allah nasip ederse araba sürmek çok güzel yaamuhtemelen benimle alakali bir durum ama paylasmak istedim. ne kadar tarif ederim bilmiyorum deneyecegim:)
ben minicik bi kizim, 150 cm boyum ve 34 numara ayagim var. hocamiz pedallara basarken ayak topugumuzun yere degmesi gerektigini soylemisti ama ben 34 numara ayakla pedallar yukarda kaldigi icin ayagimi zeminde sabitleyemedigimden debriyaji hep kaciriyordum. pedal kendini atiyor ve stop ediyordu. sonra koltuk ayarindan kendime bir cozum buldum. topugumu sabitleyemiyorsam bacagimi sabitlerim dedim ve debriyaj pedali ve direksiyonun altindaki bolume dizimi sikistiriyordum. boylece pedali ayagimla istedigim gibi kontrol edebiliyorum. ben bu sorunu 5 ders filan fark etmedim. sonra hoca hala stop ediyorsun dedi ki ben problemi cozdum, o gunden sonra hic stop etmedi araba:)