Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

benim sınavımda 24 temmuz cumartesi
inş. hayırlısıyla geçeriz
stop ettircem diye endişe ediyorum biraz
geri manevra vites değiştirme falan ii yapıyorum ama
o anki performans belli olmuyor işte
bugun ki direksiyon eğitimim iyidi
biraz da komisyonun o anki durmuna bağlı
bazen çok iyi olanlar bile en ufak hatadan bırakıyorlar
bazen de tam tersi olabiliyor
ama çoğunluk geçiyor
sınava geçecek arkadaşlar şimdiden başarılr
dua ile..

Ben bugün geçtim kızlar.. Darısı tüm girecek olanların başına hayırlısıyla inşallah..

slm kızlar bende şimdi geldim eve
Sınavım bugündü ve 92 ile geçtim:lepi:sositososito
Allaha şükür bunuda atlattık:Saruboceq:
Şimdi sıra ehliyeti cüzdana koymak:lepi::lepi::lepi::lepi::dance::teytey:
Umarım herkes geçeropuyorumnanaktan

Ben bugün geçtim kızlar.. Darısı tüm girecek olanların başına hayırlısıyla inşallah..

sonuçlar hemen belli oluyor mu ki?
ben birazdan gidecem sınav yerine
heyacan sardı şimdiden...
girecek olan herkese başarılar
dua ile

sınav bitti ama pek ii değildi
pist alanı biraz kalabalık olunca
iki defa aynı yerde stop ettirdim
manevra falan iyi yaptım
sonuçlar p. tesi belli olacak
sizin sonuçlar hemen nasıl belli oluyor
hayırlısı artık n yapayım

Canım öğlen olmadan sonuçlarımız belli oldu bizim. Sanırım kurstan kursa farklılık gösterebiliyo açıklanma süreleri..
Ama kurs hocanızın geçip geçmediğinizi bilmesi gerekir çünkü sonuçlar direkt onların eline sürüş bitiminde veriliyor

Son düzenleme:
ya kızlarrrr biraz taktik verseydiniz

Verilebilecek en basit taktikler..
Arabaya bindiğinde mutlaka koltuğu, dikiz aynanı kendine göre ayarla!
Emniyet kemerini tak!
Heyecanlı olduğunu hissettirme, heyecanının dikkatini dağıtmasına izin verme (araca bindiğinde heyecan kalmıyor aslında) !
Dönüşlerde, kalkışta ve aracı durdururken sinyalleri mutlaka ver!
Aracı düz bir şekilde park et!
Direksiyonla fazla oynama çünkü bu senin araca olan hakimiyetinin bir göstergesidir!
Arkadaki kişiler senin dikkatini dağıtabilecek harekette bulunabilirler, arkana asla dönme..
Söyleyebileceklerim bunlar canım.. Bunlara dikkat edersen mutlaka geçersin. Başarılar yerimseniben

kurs hocamıza sordum sonuçlar onların elinde pazartesi belli olacak dedi ama ..çoğunun sonucunu tahmin ediyorlar..çooğu arkadaşıma geçtin dedi çünki..bana bellisiz dedi komisyonlardan bir çok aksiydi bırakabilir seni dedi sadece...p.tesi kurs yerine gidecem ama bu sonuç olursa gitmek istemiyorum...kalacağımı tahmin etmiyordum..benm gibi stop yapan diğer arabadaki arkadaş geçti..üstelik onlara geri manevra bile yaptırmadılar...bu işte çok haksızlık oluyor..üzgünüm

sonuçları internet yoluyla öğrenebilr miyız ?

cumartesi sınav oldum ama sonuçlar p. tesi .
ya 2 gün sonuçlar için çok geç .
sanırım kaldığım için böyle dediler
diğer arkadaşlara hocaları geçtin dedi çünki

Ben ehlıyet aldım .Alırken hiç stop ettırmedım gayet ıyı sürüyordum .Normalde arka koltukta bıle emnıyet kemerı takarım sınav günü aynaları kontrol etmeyı ve emnıyet kemerı takmayı unuttum :)))
80 puan alarak sınavı gectım . Şuan araba kullanamıyorum sınavdan sonra ara vermeyin .Ben suan panık yaptıgım için süremıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…