Kızlar bu neya herkes 250-300 yazıldım kursa dİyor benİm yaŞadıĞım yerde 750 den aŞaĞısı deĞİl bakalım bende bun yaz gİdİcem kursa
Kızlar bu neya herkes 250-300 yazıldım kursa dİyor benİm yaŞadıĞım yerde 750 den aŞaĞısı deĞİl bakalım bende bun yaz gİdİcem kursa
kızlar bende ehliyet kursuna yeni yazıldım ama derslere girip girmeme konusunda kararsızım bir tek direksiyon derslerine girmek istiyorum diğerlerini kitaptan veya netten çıkmış soruları çözerek çalışmayı düşünüyorum siz naptınız kursa sürekli gidip derslere girdinizmi yada derse girmemenin zararı olurmu benim için???
bu sınavda kaç puan aldığımız önemli değil dimi sadece 70 almak kafi.ozaman 90 100 almanın hiçbir önemi yok.direksyonda aynı şekilde doğrumu benmi öle biliyorum yoksa kızlar
kızlar bugün ayın 10 u :) bu gece saat 12 den sonra sonuçlar açıklanırmı cvplarınızı bekliyorum.
sevgiler...
direksiyondan korkuodum ama asvalt ağlıyo altımda ya süperim maşallah nazar değmesin ama sürücü kursundan memnun değilim ben ya sadece sınav yerinde dolaştırıyo sinir oluyorum isyanlarımıda bastırıyolar başka sürücü kurslarına giden arkadaşlarım her seferinde başka yerlere şehir içinde geziyolar bizim sınav olcamız yerde 4şeritli 2şer geliş gidiş var hiç tehlike yok aksiyon yok bi tane kırmızı ışık var oda kırmızı olsun die dua ediyorua ki durup kalkmış olalım diye
amöa dün isyanım cvp buldu bali hocam dedim giderken kullanayım yok dedi bindirmedi sınav yerinede kendi götürüyo özürlü gb bindim sonra surat astım hadi geç dedi geçtim baya bi dolandırdı yolu uzattı iyidi yani oh be ben trafiğin en işlek olduğu yerlerde kullanmak istiyorum ki pişeyim
ehliyet alınca tutabilene aşkolsun
hocada öle dio eşin çok pişman olucak sana ehliyet aldığı için dio bende o almıyoki ben alıyorum diyorum heheheh:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?