Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

arkadaslar gecen sene bu zamanlar bende aynı heyecanları yasıyordum sıze tek tavsıyem oncekı sorulan 3 sınav sorularını cıkarın ve onlardan calısın ben hıc derslere gıtmedım motor 98 cevre trafık 96 saglık 98 tek bır sınavda verdım direksiyondanda 98 aldım en zor denılen motor ama en kolayı o cunku soruları hep aynı saglıkta ıkı kere okusanız yeter bence cevre trafık zor yol soruları ısıklar gecıs hakkı gıbı resımlı sorular cok kafa karıstırıyor ben hep 100 alacaktım ama cevre trafıkte ıkı soruya takıldım moralım alt ust oldu ama korkulacak bır sınav degıl gecmıs sorulara calısın hepınıze basarılar....

bende geçen sene gittim millet motordan kalır ben trafikten kaldım :d
direksion hocasıda cinsin tekiydi pek bi maceralı geçti
şimdi ehliyet var ama sürecek araba yok :d
walla dr.derslerini özler oldm yaw

oooo maşallahın varmış canım gitmediğin halde.Bende öyle yapıcam işte derslere gidiyim konuları anladıkça bol bol geçmiş dönem sınavlarını çözeceğim.
bende geçen sene gittim millet motordan kalır ben trafikten kaldım :d
direksion hocasıda cinsin tekiydi pek bi maceralı geçti
şimdi ehliyet var ama sürecek araba yok :d
walla dr.derslerini özler oldm yaw

2.sinde aldın galiba:)neyse hayırlı olsun canım o zaman inşl araban da olur..

hehe ogunler aklima geldi 5. seferde almistim motor yuzunden ama bir sinavada girememistim.Dunyanin parasini verdik her sinavda para yatir.birde 6 ayi gectigi icin sinav birdaha saglik raporu al.Turkiyede hersey niye bu kadar zor ya.Gerci hersey para tuzagi.Amerikada ehliyet aldim eyaletten eyalete sinav soru sayisi deisiyor burda.Ama sadece trafikten giriyorsun ve sana toplam mal olusu 25 dolar.iannailmaz ucuz ve sinavda kaldigin zaman aninda haberin oluyor.bir hafta sonra tekrar girebiliyorsun.Zaten burda bilgisar ortaminda sinava giriyorsun.ben 50 sorudan girmistim 11 yanlista bilgisayar aninda kapaniyor.su sistemi getirseler turkiyeye ne iyi olurdu sizlere.

Çok iyiymiş ya sizin sistem.ama zor herhaldeki sen 5.seferde almışsın..Ayy inşl ben ilk seferde alırım..
a.s.

merhaba kıozlar
bende ehliyet alacam inşallah
tek korkum motor trafik ve ilk yardım çok iyi

selamlarrr...ben sürücü kursunda trafik ve çevre bilgisi öğretmeniyim...gamyoncuiremsusoruları olan varsa seve seve cevapLandırabilirim...sevgilerr...hihoyyyt

selamlarrr...ben sürücü kursunda trafik ve çevre bilgisi öğretmeniyim...gamyoncuiremsusoruları olan varsa seve seve cevapLandırabilirim...sevgilerr...hihoyyyt

ayy çok ii oldu ya soru bombardımanına hazır ol canım benim..kaydirigubbakcemile5

Selam kıslar bende 4 temmuzda sınava gireceğim inşallah.Motor gerçekten zor geldi banada ama kurstaki hocam buraya doktor hemşireler geldi ve ilkyardımdan kaldı dedi. Herkes o dersi hafife aldığı için çoğu insan kalıyomus. Kursa 250 milyona yazıldım inşallah kazanırız :lepi:

bende istiyorum ama bi türlü gidemedim ve ben acaip heyecan yaparım nasıl alıcam bilmiyorum kesin direksiyondan falan kalırım yaa

Başarılar dilerim canım sana şimdiden.Evet aslında hafife almamak lazım,çoğu insan derslere bile gitmiyor.Sende ucuza yazılmışsın ama sınav parası fln içinde değildir..

bende istiyorum ama bi türlü gidemedim ve ben acaip heyecan yaparım nasıl alıcam bilmiyorum kesin direksiyondan falan kalırım yaa

yok canım ya alırsın ne insanlar alıo yaşlı başlı...Ben cesaretlendim bak...:lepi:

sanırım en pahalı ben yazılmışım 450 tl..4 temmuzda sınava gireceğim ben de..

Merhaba arkadaşlar, bende kursa yazıldım, bu hafta sonu başlıyor ama gitmeyi düşünmüyorum, geçmiş sınav sorularını çıkardım ve çözüyorum motor harici kolay geldi, sadece soru çözüp girmek düşüncesindeyim sınava, sınavımda 22 agustosta sanırım ramazanın 2.gününe denk geliyor...

Seninki erken başlıyormuş canım derslerin bizimki 25'inde başlıyor.Bence git derslere canım ya daha iyi anlarsın.

Başarılar dilerim canım sana şimdiden.Evet aslında hafife almamak lazım,çoğu insan derslere bile gitmiyor.Sende ucuza yazılmışsın ama sınav parası fln içinde değildir..

Canım saol tabi sınav parası içinde değil toplamda tam 615 liram gitmiş olacak kurs müdürüyle açıklamalı konustum nereye nekadar verilicek diye hayırlısıyla alırız inşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…