Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Yazarım canım, sabah yine kursa gittim geldim hergün biraz daha iyi oluyorum ama hızlanmam lazımmış biraz yani reflekslerim yavaşmış yoksa iyiyim.

Cumartesi sınav hemen belli olurmu acaba

Yazarım canım, sabah yine kursa gittim geldim hergün biraz daha iyi oluyorum ama hızlanmam lazımmış biraz yani reflekslerim yavaşmış yoksa iyiyim.

Cumartesi sınav hemen belli olurmu acaba

negüzel geçersin ozaman umarım:Saruboceq: bilmiyorumki oluyo sanırım ama emin deilim

buarada bugün hocama sordum..puanımız sınav günü belli oluyomuş ama bize ertesi gün haber veriyolarmış öle dedi fisfisfis belki kurstan kursa değişir..

ya bir bilen cevap versn...ben nisanda aldım sertifikamı ama gidip çıkartmaya vaktim olmadı...nereye gidicem..nasıl başvurucam bir bilen söyler mi

sertifika derken ?? yani sınavları geçtiniz bi tek ehliyeti almak mı kaldı ..ehliyet ilgili trafik emniyet müdürlüğünden alınıyo.. onu gittiğiniz kurstan yada çevrenizde ehliyet almış olan birinden öğrenebilirsiniz.. soruyu doğru anlamış olduğumdan şüpheliyim amafisfisfis

Yani tüm belgeler hazır gidip almam kaldı...bir yerlere g,idip para yatırılcakmış ama neresi olduğunu hatırlayamadım en iyisi kursu aramak

Sabah direkson sınavına girdim ve geçmişim çok şükür, darısı üm sınava girenlere olsun inş.

Bu arada ehliyet almak için emniyet müdürlüğüne para yatıyor sanırım

fatma kaç aldın canım direksiyondan?darısı bize bu arada..

fatma tebrik ederim çok sevindim umarım bizlerde geçeriz :Saruboceq:

direksiyonda soğuk kanlı olun yeter...sizden kusursuz araba kullanmanızı beklemyorlar...stop ettirmeyin...sinyalleri unutmayın..asla kırmızı da geçmeyinn sarı bile olsa durun...ben 90la geçmiştim darısı sizlere....

ne zamandı sınav bilmiyorum ama

heycanlanmaktan korkuyorum bende.. umarım sakin kalır düzgünce tamamlarım.. benim sınavım 26 eylülde..

ben de dönüşü unuttum komisyon hatırlattı sinyali verip döndüm
vitesi üçe atarken boşa attım
ama dikkatimi şu çekti
komisyon yokuş aşağı giderken hızlan dedi yolda da hızını arttır dediler beş defa
hiçbirini dinlemedim
bildiğim gibi yaptım burada hızlanılmaz dedim biz senin kötülüğüne söylemiyoruz dediler
zaten hoca yardım ediyor bir de samsunda cumartesi sabah trafik çok sakin oluyor çok rahattım yollar boştu
ve 85 ile geçtim
siz siz olun komisyonu takmayın onlar sizi yanlışa yönlendiriyor:lepi:zemuszemus:sm_cool::hooray:

Amman niye yanıltıyorlar ki?Kek gibi inanan da oluyordur bunlara...Tebrikler canım sanada..

kuralları önemseyip önemsemediğimize bakıyorlar.
bana hızlan dedikleri yerde hız sınırı 30 km idi ben 40 ile gidiyordum ve yavaşlamaya çalışıyordum
eğer hamileyseniz ve ehliyet almak isterseniz korkmayın 6. aydan sonra izin vermiyorlar.şu anda 6 aylık hamileyim çok şükür bitti
:ecrin_bebek:

hım saol canım ALLAH tan öyle bir sorunum yok..ALLAH kurtarsın senide canım cinsiyeti ne?

bide nerde aldığınız da önemli...ben trafiğin yoğun olduğu..otobana giden bir yolda kullandım tırlar kamyonlar...inşallah yeriniz iyidir...oda önemli

Ay bizim kullandığımız yerde öle yaa dar yol kamyonlar fln geçio sürekli..

bebeğim kız.teşekkürler.
allah her isteyene tattırsn buduyguyu
samsunun trafiği çok yoğundur ben hep 5 ten sonra çalıştım tam iş çıkışı kamyonlar arabalar ve trafikte sıkıştıran magandalar falan
inanır mısınız sınav günü en sakin gündü benim için.
telaşa gerek yokmuş
hocamla sohbet ettik biz komisyon yaşlı zaten adamların başı dönmüştü bir de ramazan..
inşallah her isteyenalır ehliyet.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…