Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Ehliyet,kursu ve soruları hakkında herşeyi burada paylaşalım..
Benim dersim 25 temmuzda başlıyor haftasonu grubuyum.Sizler???*
CADIARZU

Son düzenleme:
çokk çalışmak lazım çookk benim dersler gitme fırsatım olmadı ama eğitici cd aldım baya işe yaradı.kurs 320 250de ehliyet alcağım zaman vericemm.
sanada başarılar dilerim canım allah kolaylık versin opuyorumnanaktan

ben geçen senelerde ehliyet kursuna gittim ama beş hakkımı da yaktım zaten 3 sınava giremedim
birinde okulu bulamadık birinde annem bankaya ödemesi gereken parayı ödemeyi unutmuş tabi günü geçince olmuyor birinde yine babamla okulu bulamadık :roflol:
komedi gibiydi yaaa
evimizle çok alakasız ve hiç gitmediğimiz yerlerde sınava girecektim okulu bulamayınca giremedim kaydirigubbakcemile3

ilkinde trafik ve ilk yardımdan geçmiştim ama motordan geçemedim
belki diğer haklarımda girebilseydim sınava geçerdim olan emeklerime oldu :gitme:

yine sınava girmek istiyorum ama şu sıralar pek mümkün değil
eşim hafta sonları boş arsalarda falan çalıştırıyor beni
inşallah kışa bende ehliyetimi alacağım :lepi:

sen nekadara alıyosun canım sanırım ankaradasın dimi
Ankaradayım canım evet.Ben de taksitli 300 e kayıt oldum herşey kursa ait(tanıdık diye)
Canım seninde başın agelmeyen kalmamış.Ama sınavlara kolay diyolar bilmiyorum 40 yaşındaki bayanlar bile geçiyo ilk girişte sen çalışmamışmıydın?Korktum şimdi walla sen öyle deyince:)

ınşallah canım.Sen geçmiş dönem sorularla kendini denedinmi o sana fikir verir zaten biraz??

Tabikide çalışmadan olmaz kaç çıkardın deneme sınavlarında??

kıslar bende bi kaç güne yazılıcam ehliyet kursuna, ancak daha arabam yok.Hiçde denemedim şimdiye kadar.Yani kursta ilk kez direksiyona geçicem. Sizce kurstan önce bilen bi arkadaşımdan öğrensem mi birascıkta olsa yoksa hiç kafa karıştırmayıp hoca ne gösterirse onu mu yapsam.

Merhaba kızlar ben de kursa başladım bugün derse gideyim dedim. Hafta sonu olduğu için 6 saat. Çoook bunaldım yaaa. Otur otur her yanımm tutuldu. Ama çok güzel anlattı. Çoğu insan girmiyo derslere. Şeytan aklımı çelmiyo değil. Ama çok yorgunum ya. Zaten işte yoruluyorum. Siz ne yaptınız. Sonnuna kadar gittiniz mi yada gidecek misiniz kursa?

Bence hiç kafanı karıştırma derim,bende çıktım bi kaç kez araba üstüne ama,onlar işin ehli artık çabuk öğrenirsin..

Bende haftasonu grubuyum belki sıkar ama gitmek zorundayım ve gitmeliyim.Yoksa iyice öğrenemem.Bence git sıkılma..başarılar.
Siz ne kadara yazıldınız?

Tabikide çalışmadan olmaz kaç çıkardın deneme sınavlarında??

canım ben hiç çalışmadan ilk çözdüğüm teste geçer not aldım ama zor tabi.bence derslere vaktiniz varsa mutlaka gidin tamam sıkıcı ama hocalar güzel anlatıyo ve her konu sonunda test çözdürüyo

Bende haftasonu grubuyum belki sıkar ama gitmek zorundayım ve gitmeliyim.Yoksa iyice öğrenemem.Bence git sıkılma..başarılar.

Canım ben peşin 300 verdim kurtuldum...

Evet saol canım ben giderim zaten.

Canım ben peşin 300 verdim kurtuldum...
Hım peşin genelde 250 yapıorlar burada..

kızlar bişey sorcam siz herşey dahil mi 250 yada 300 veriyosunuz yani ehliyet alıncağı zaman emniyete fln verilcek parayla birlikte mi :uhm:

yok canım oluırmu bu kurs parası ona kurs karışmıo zaten ama biz taksitli 300e anlaştık.Sınav parası falan yok oraya ait...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…