Gerçekten çok zavallisinız.neyi duymak okumak istiyorsanız onları yazıp kendinizi tatmin etmişsiniz. sizin isim vermenize gerek yok.gruptan sizi arayanlar olduğu gibi bana da ulasanlar ve nasıl gittiğini soranlara oldu.onlardan biri de tedaviyi yarım bırakan ve beni de karamsar yapmaya çalışan bir anneydi.yarım birakti diye bahsettigim kişi o anne.ben sonuna kadar selim beyin de mukaddes hanımın da arkasındayım. Allahtan sonra evlatlarimin göz sağlığını onlara borçluyum. böylesine vebal altına girilecek bir konuda neden bu riski göze alayım. sizde bir tedavi yaramadı diye bu kadar tedavi olanı neden görmezden gelip onlari da başka kelimelerle itham altında bırakıyorsunuz.ayıptır günahtır. Tüm burada yazılanları ben resimleyip kendilerine attım.herseyden haberleri var.ve emin olun zerre kadar ilgilenmiyorlar buradaki iftiralarinızla. bana bile moral veriyorlar bu yazılarla alakalı.sıkmayın canınızı. meyveli ağacı taşlarlar diye.ilacı iyileştirmedi diye ameliyatı ise yaramadı diye kaç doktorun hakkında böyle atıp tuttunuz.vicdaninızı yitirmişsiniz.tek sıkıntı bu.daha da cevap yazıp kendimi yormayacagım sizlere.