Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acip okumadigimi bilgimin olmadigini nerden biliosunuz.ben sizin gibi evde bos bos oturan ev hanimi degilim.asil sen acta bi arastir o sifir kilometre hic kullanilmamis beynini kullan.hipermetrop ve miyop ne bi ogren. bukadar da olmazki yok bayanlar seni ariomusta sana soruyomusta.birini aramamiz gerekiosa oda doktor oluor sen kimsinki pardon! facebookta ortoptik tedavi cocuklari grupta kapanmis zaten bi pislik olmasa kapanmazdi . EY INSANOGLU BU YALANCILARA PARANIZI KAPTIRMAYIN..burda bunu diyosak bir bildivimuz vardirO kadar komik ki yazdıklarınız.yok göz küçük yok miyopta büyük filan.bu kadar cehalet gerçekten fazla.bilmiyorsunuz bari açıp okuyun biraz.boyunuzu aşan konularda da böyle basit ve komik yorumlar yapmayın.bana cevap yazma zahmetine girmeyin.lütfen önce miyop hipermetrop ne demek ve nasıl oluyor onları inceleyin. biliyorsanız konuşun ibret alsınlar. bilmiyorsanız susun lütfen....Bu kadar cehalet beni boguyor cidden
oglunu tedavi ettirdim dedin ozamn kizini yazmadin ne zamn senin kader oldugun ortaya cikti bide 3yasindaki kizini yazmissin.gercekten komiksin. o grupta 9ay kaldim kader denilen kadinin cocugu disinda kimsenin o tarihte ice kayan oglunun gozu iyilesti diye bisey YOK.zaten siz ki burda doktoru okadar ovmussunuz mutlaka ortoptik gruptada yazardiniz ama yoksunuz ne ilginc dimi.ordada oglunuzun fotolari mutlaka olurdu siz o kader denilen kadin diSinda baska biri olsaniz. COK ZAVALLISINIZ..K
Keşke o bahsettiğiniz bayan olsaydım da size daha dogru daha net cevaplar yazabilseydim.ama ben sadece bu işten şifa bulmuş bir anneyim.şimdi 3 yaşındaki kızımı aynı sistemle tedavi ettiriyorum hocaya.buraya onun hakkında yazılanları görünce çok üzülüyorum.hayatımda tanıdığım düzgün çalışan nadir doktorlardan biri.ben öncelikle ona minnettarım. şifa Allahtan ama kesinlikle denemelisiniz diyorum herkese.o bayanın oğlu bildiğim kadarıyla şimdilerde 15 -16 yaşlarında olmalı.ve benimle o tedaviye başlayan çocukları büyümüş çok hastası var doktor beyin.böyle düşünmeniz ne kadar kötü düşündüğünüzün göstergesi oluyor tabi.
goz kapamalar yaptirin ama kapama aninda kizinizin gozunu aktif calstirin ki kapama amacina ulassin.ve kiziniza gozu kac numaraysa o derece gozluk kullandirin ki goz gormeyi ogrensin.zaten kayma gorme cabasina girdiginden oluo.Allah yardimciniz olsunBenim kizim iki uasinda 6 aydir kayma ve tembellik var 6 numara gozluk kullaniyoruz bnde ck merak ediyorum selim husrevoglu adli doktoru mail attim foto istedi umarim yardimci olur
Bizim dr umuzda gözlük numarasından 1 numara düşük gözlük verdi. Gittiğimiz 3 dr da doğrusu düşük numara olması göz yoksa tembelleşir dedi. Durum herkez için farklımı aceba yoksa dr dra değişiyor mu bende anlayamadım[/QUOT
kiziniz ne kadar zamandir gozluk takiyor.ve goz dercesinde dusme oldu mu
Arkadaslar parayi gondercem gun yazdiklarnizi okudum fakat yinede acaba dedigim oluyor kizimin yasi sinirda neler onerirsiniz
sonuc ne oldu gıttıgınız selım beydeCumhur beye bende gttim sasikikta uzman isim yapmis bi dr.agzindan miknatisla cvp aliyorusnuz ve 400lira gibi bi meblag veriyorsunuz.ameliyatinkacar yapar bilemem..bizde selim beyle yolumuza devam edyoruz