egzersizle şaşılık tedavisini duyan ve uygulayan varmı lütfen acil cevap

Aa11 canım benim bu kader yada arbin niye sana bana taktı çocuklarımızın iyi haberini duymak ona ağır geldi sanırım. Cevap vermiycem diyor genede sana bana dokunmadan duramıyor zavallıcık parası bitti galiba

O kadar komik ki yazdıklarınız.yok göz küçük yok miyopta büyük filan.bu kadar cehalet gerçekten fazla.bilmiyorsunuz bari açıp okuyun biraz.boyunuzu aşan konularda da böyle basit ve komik yorumlar yapmayın.bana cevap yazma zahmetine girmeyin.lütfen önce miyop hipermetrop ne demek ve nasıl oluyor onları inceleyin. biliyorsanız konuşun ibret alsınlar. bilmiyorsanız susun lütfen....Bu kadar cehalet beni boguyor cidden
acip okumadigimi bilgimin olmadigini nerden biliosunuz.ben sizin gibi evde bos bos oturan ev hanimi degilim.asil sen acta bi arastir o sifir kilometre hic kullanilmamis beynini kullan.hipermetrop ve miyop ne bi ogren. bukadar da olmazki yok bayanlar seni ariomusta sana soruyomusta.birini aramamiz gerekiosa oda doktor oluor sen kimsinki pardon! facebookta ortoptik tedavi cocuklari grupta kapanmis zaten bi pislik olmasa kapanmazdi . EY INSANOGLU BU YALANCILARA PARANIZI KAPTIRMAYIN..burda bunu diyosak bir bildivimuz vardir

K

Keşke o bahsettiğiniz bayan olsaydım da size daha dogru daha net cevaplar yazabilseydim.ama ben sadece bu işten şifa bulmuş bir anneyim.şimdi 3 yaşındaki kızımı aynı sistemle tedavi ettiriyorum hocaya.buraya onun hakkında yazılanları görünce çok üzülüyorum.hayatımda tanıdığım düzgün çalışan nadir doktorlardan biri.ben öncelikle ona minnettarım. şifa Allahtan ama kesinlikle denemelisiniz diyorum herkese.o bayanın oğlu bildiğim kadarıyla şimdilerde 15 -16 yaşlarında olmalı.ve benimle o tedaviye başlayan çocukları büyümüş çok hastası var doktor beyin.böyle düşünmeniz ne kadar kötü düşündüğünüzün göstergesi oluyor tabi.
oglunu tedavi ettirdim dedin ozamn kizini yazmadin ne zamn senin kader oldugun ortaya cikti bide 3yasindaki kizini yazmissin.gercekten komiksin. o grupta 9ay kaldim kader denilen kadinin cocugu disinda kimsenin o tarihte ice kayan oglunun gozu iyilesti diye bisey YOK.zaten siz ki burda doktoru okadar ovmussunuz mutlaka ortoptik gruptada yazardiniz ama yoksunuz ne ilginc dimi.ordada oglunuzun fotolari mutlaka olurdu siz o kader denilen kadin diSinda baska biri olsaniz. COK ZAVALLISINIZ..

Flower1 boşuna yazıyorsun arbin kader olduğunu anladığımızı bilince üyeliğini pasif etmiş sahtekarlar kaçtı yani

yazik boyle insanlara ceplerine 5kurus fazla gircek diye insan sagligini heleki kucuk cocuklarin sagliklariyla oynuyorlar.

Malesef öyle para için çocuklarımızn hayatıyla oynuyorlar bizde bi umut diye çare ararken durumu ceplerine çeviriyorlar

Benim kizim iki uasinda 6 aydir kayma ve tembellik var 6 numara gozluk kullaniyoruz bnde ck merak ediyorum selim husrevoglu adli doktoru mail attim foto istedi umarim yardimci olur

Bizim neler yasadigimizi okumadınız galiba.doner size hiç merak etmeyin.ucunda para varya.senin çocuğunun gözü nün fotosunu ister.program gönderir.sonra çocuğunuzun gözü iyice kötüye gider.umurlari olmaz.bulmuslar sizin gibi çaresiz bi anneyi.daha ne istesinler.

Benim kizim iki uasinda 6 aydir kayma ve tembellik var 6 numara gozluk kullaniyoruz bnde ck merak ediyorum selim husrevoglu adli doktoru mail attim foto istedi umarim yardimci olur
goz kapamalar yaptirin ama kapama aninda kizinizin gozunu aktif calstirin ki kapama amacina ulassin.ve kiziniza gozu kac numaraysa o derece gozluk kullandirin ki goz gormeyi ogrensin.zaten kayma gorme cabasina girdiginden oluo.Allah yardimciniz olsun

Bizim dr umuzda gözlük numarasından 1 numara düşük gözlük verdi. Gittiğimiz 3 dr da doğrusu düşük numara olması göz yoksa tembelleşir dedi. Durum herkez için farklımı aceba yoksa dr dra değişiyor mu bende anlayamadım

k
Bizim dr umuzda gözlük numarasından 1 numara düşük gözlük verdi. Gittiğimiz 3 dr da doğrusu düşük numara olması göz yoksa tembelleşir dedi. Durum herkez için farklımı aceba yoksa dr dra değişiyor mu bende anlayamadım[/QUOT
kiziniz ne kadar zamandir gozluk takiyor.ve goz dercesinde dusme oldu mu

Arkadaslar parayi gondercem gun yazdiklarnizi okudum fakat yinede acaba dedigim oluyor kizimin yasi sinirda neler onerirsiniz

Kimseye mani olmak istemem ama duyumlarim hep olumsuzdu burada aa11 rumuzlu arkadasla birebir gorustuk o tedaviye basladi sadece parasi gitse sorun değil ama kizinin gozu daha cok ilerlemis yani baska yol dene derim bende gittim fakat tedaviye baslamadim

Konu biraz eskimiş ama yazmak istedim yine de. Benim iki oğlumda da hipermetrop astigmat var.Doğuştan olduğunu düşünüyor doktorlar.Ayrıca birinde tembellik sebepli içe kayma var.O kadar doktor gezdik ki.Aynı anda 3 doktorun takibine gittiğimiz de oldu ilk çocuğumda. Proflar,uzmanlar,optisyenler... Insan çocuğu olunca çare bulmak için çırpınıyor haliyle. Büyük oğlum 3,5 yaşındayken şaşılık ameliyatı oldu Dünyagöz de. Dış kasa yapmadıkları için düzelmedi hiçbir şekilde. S.Hüsrevoğlu nu buldum o sıralar. Çok umutlandık tabi.Tedaviye başladık,bir yıl kadar ama yine de iyileşmedi. En son muayeneye ettiğinde çok moralim bozuldu ve tedaviyi bıraktık. Yeni bir doktora başladık ve kapama yapıyoruz sadece. Görme yüzdesi arttı şükür ki. Ama tekrar ameliyat olacak iki gün sonra çünkü kayma düzelmiyor bir türlü. Bu kez dış kasa yapılacak. Inşallah pişman olmayız çünkü ilk operasyon için çok pişman olduk.

Ortoptik tedavi kulağa çok mantıklı geliyor. Göze uygulanan fizik tedavi gibi sanki. Ama ebeveyni de,çocuğu da çok yoruyor. Oğlum gergin sitresli bir çocuk oldu tedaviyi yaptırırken. Çünkü çocuk sıkılıyor siz iyileşsin diye yaptırmak istiyorsunuz. Ve çocuk yıpranıyor. Uzman birinin yaptırması daha uygun belki bilemiyorum. Tek bildiğim çocuğumu duygusal olarak çok yıprattığım. Kendi yıpranmamıza değinmiyorum bile. Iyice araştırın bilen biriyle başlayın başlayacaksanız.Ve tek doktorla yetinmeyin

X