Cilt Bakımı Ürünleri Egzamam var hangi NEMLENDİRİCİYİ almalıyım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

karahindiba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
42
0
Sadece yüzümde egzama var arkadaşlar, eğer kuru tutarsam çok daha beter oluyor...doktorların vereceği koritizonlu kremlerden istemiyorum. Aynı sorunu yaşayan yüzü pul pul dökülen arkadaşlar ne kullanıyorsunuz???...herkese teşekkürler....hihoyyyt

cnm ben excipial lipo kullanıorum bndede alerjik egzama var kullanabilirsin sosyal gvencen varsa doktora yazdırabilirsin karşılanıo ben çok memnunum

cnm ben excipial lipo kullanıorum bndede alerjik egzama var kullanabilirsin sosyal gvencen varsa doktora yazdırabilirsin karşılanıo ben çok memnunum

excipiali ben sadece vücudum için kullanıyorum genel nemlendirici olarak...yüz için fazla yağlı dğeil mi siyah nokta ve minik sivilceler yapmadı mı sende?

hayır yapmadı ama şöle de bişi var benm alerjik egzamam daha çok boyun bölgemde yoğun oraya kullanıorum bir de doktor advantan m losyon vardi bi solüsyon hazırlayarak bn sana yardımcı olmak isterim ama yanlış bi yönlendirme yapmak istemem daha önce bi dermatoloğa gttn mi çnkü ii bi tedavi edilmesi gerekio bna doktor antibiyotik,eczanede hazırlanan alkollü solüsyon ve advantan m losyon verdi excipial lipoyu çok sık kullanmıorum ama kullandıımda miktarını az tutuorum ve faydasını görüorum?

anladım....benimkide alerjik ama boyun değil burun kenarlarımdan başlayıp yanağa doğru kızarma şeklinde...ilk fırsatta gideyim ve kortizonsuz şöyle güzel bi krem veririmi diye bakayım o zaman doğru söylüyorsun..teşekkür ediyorum sana...geçmiş olsun tekrar.

çok teşekkür ediorum doktora mutlaka git hele ki yüzünde varmıl doktor kontrolnde tedavi ol mutlaka ben yaşadım biliorum seni de naçizane uyarayım hem iz de kalmaz bölelikle sana da geçmiş olsun

doktora mutlaka git canım. ama genelde kortizyonlu oluyor kremler
asırı derecede yoğunsa bi kac gun kortizyonlu kullan arkadan excipali dene
sivilce yaparsa hydro su var o su bazlı yagsız gecmiş olsun

doktora mutlaka git canım. ama genelde kortizyonlu oluyor kremler
asırı derecede yoğunsa bi kac gun kortizyonlu kullan arkadan excipali dene
sivilce yaparsa hydro su var o su bazlı yagsız gecmiş olsun

teşekkür ederim mlk35 birkaçgüne doktora gider sonucu yazarım burdan....

excipial hydro kullanabilirsin,su oranı yüksektir,benim cildi de çok sorunlu,iyi geliyor

aynıdır canım nedense arada muadillerini veriyorlar. hatırladıgım kadarıyla diğerininde içeriğinde üre okumuştum
hadi inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…