• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
118
selam arkadaşlar. oğlum ayın 17 sinde 2 aylık olacak kafasında konak oldu ve kafasının etrafıda kulakları pul pul oldu karnında sırtında dirsekleri ekzama oldu. bebeyağı ile yağlıyorum ne yapabilirim doktor bi krem verdi ama pek faydası yok.sizin bebişerinizdede oldumu

benim kizim suan 7 aylik 1,5 aylikti kollarinda olmustu hergun nemlendirici krem surdum baya yagliydi bi de doktorun verdigi kermi vardi gunde iki kez bi kac ayda gecti,,bide doktor bize su onerdi..onunda cok faydasi olabilir..gunde bi kac kaskta olsa su verebilirsin,,

Benim bebişimin de kaşlarında egzama var.elidel isimli bir krem sürüyorum.doktor verdi.ama bir geçiyor.birkaç gün sonra gene çıkıyor.yarın soracağım tamamen geçip geçmeyeceğini.offff çok fena bebiş sürekli kaşınıyor.

Duzenlı olarak surmeye devam et gecse bıle bı sur..en azında bı kac ay hergun sur,,ben boyle buldum careyı sonundada gectı

bebegımde vardı drumuz bı krem onerdı ıkı gunde gectı yanakkları ve kulakları dene bencee
Eumovate krem

benim de oğlumda var.rahatsızlığının adı atopik dermatit....cildinin hergün nemlendirilmesi gerekiyoo.mustela nın stelotopia nemlendiricisini kullanıyorummm..dr dönem dönem tekrarlar dedi.okul çağına kadar olabilirmişş..tüm cildi kuruyoo kaşınıyyoo...ne yapacağım bilmiyorumm.kafayı yemek üzereyimm:((

Mavısssss dertlerımız bunlar olsun,,ınan onemsız seyler bunlar,,ınsanlar nelerle ugrasıyo..bebeklerın hep bı derdı oluyo..buyudukce zamanla gecer boyle seyler,,bende cok uzuluyodum ama cevremde cok daha cıddı hastalıklarla ugrasan ınsanlar var,,yınede allah acıl sıfalar versın bı an once gecer ınsallah

NPSL doğru sölüyorsun canım ama napayım yavrum okadar çok kaşınıyo ki dayanamıyorummm.eldivende tutmuyo artık elinde büyüdü her tarıfını yolup kanatıyoooo..inşlh en kısa zamanda iyileşir yavrularımızzzzzzz:(

bizde de egzama var.
mustelanın stelatopia kremi ve şampuanını kullanıyorum çok iyi geldi çok şükür 1,5 aydır hiç olmuyor .
kulaklarının arkasını falan iyice yıkıyorum banyoda . egzama çıkar gibi olunca da hemen locoid diye bir krem var çok çok az ondan sürüyorum çok iyi geliyor hemen geçiriyor. elidel 6 aylıktan küçük bebeklerde kullanılmamalı diye biliyorum

bende locoid oneriyorum bide avene nin egzama kremi..ikisi gercekten cok iyi,,bizimde gecmesine ragmen ara ara hafifte olsa tekrarliyo..ama keremler cok iyi geliyo..doktor buyudukce tamamen gecer dedi,,

mavisssss nasil oldu bebeginin,,kasintilari devam ediyomu,,cilt uzmanina gostermeyi dusundunmu hic,tekrar gecmis olsun sevgiler

mavisssss nasil oldu bebeginin,,kasintilari devam ediyomu,,cilt uzmanina gostermeyi dusundunmu hic,tekrar gecmis olsun sevgiler

yookk canım geçmedii..devam ediyoo canım..zaten özele götürüyorum ilt teşhisi çocuk dr muz koyduuu....mustele stelotopia nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorumm.urıage vucüt şampuanı kullanıyorumm.bi ara elidel kullandıkk..şimdi çocuk alerji uzamnı olan bi profesöre götürüyorumm.süt ve yumurta testi yapmak istedi yada sen diyet yap ölede belli olur dedii.15 gün süt,süt ürünleri ve yumurta yemiycem..fenatrol diye antüalerjik bi şurup kullanıyoruz 15 gün sonra kontrolümüz var.yavrum hiç durmuyoo.geceleri de uyuyamıyooo..dr elidel kullanma 2 yaşından önce önermiyoruz dediii:(

evet iki yasindan once elidel onermiyo cogu doktor,benim kiziminda ara ara tekrarliyo,ben avene nin egzama icin ozel uretilmis urununu kullaniyorum gercekten cok memnun kaldim eskiye gore cok daha iyi,bide letiAT4 diye bi krem, turkiyerde varmi bilmiyorum,ben ispanyada yasiyorum ama ithal ilac getiren eczaneler var diye biliyorum,,besinlerden dolayi da olabilir her yolu denicez artik,,zamanla gecer ama seni anliyorum bi an once gecsin istiyoruz,,sabir,insallah bulursun bi caresini allah caresi olmayan dertler vermesin sana bebegine ve ailene,,sevgiler

Benim kızımında yanaklarında isilikler vardı.Ama hemen geçiyordu.Sonra kabuklaştı ve geçmedi.Sanırım kaşınıyordu da.Elini sürekli yüzüne sürüyordu kızım.
Ben pişikde kullandığım kremden gün içerisinde hafifce sürdüm bi kaç kez.
Kremin üzerinde cilt tahrişleri için de yazıyordu.
Neyseki bi kaçgünde geçirdi.
Pişik kremimimz Hametan.

bende locoid oneriyorum bide avene nin egzama kremi..ikisi gercekten cok iyi,,bizimde gecmesine ragmen ara ara hafifte olsa tekrarliyo..ama keremler cok iyi geliyo..doktor buyudukce tamamen gecer dedi,,

canım dr bizede locoid verdii.kullandık baya farketti.ii geldi.ama bu krem kortizonn ..zarar vermez mi.sen ne kadar süre kullandınn...benim oğlumun tüm vücudun da var..dr haftada iki gün iki kez kullanıcaksın dedii..

Back