- Konu Sahibi baharyelii
-
Bitse bile tekrarlar diye düşünüyorum..elma sirkesi yapmak kolay ya da aktarda vardır belki ? Banyo suyunuza bile koysanız şifa olur..zaman kaybetmeyin ilerlerse sıkıntı daha büyükBen de bunu denemeye çok üşeniyorum. Stresim bitince geçecek ya da azalacak diyorum ama ne zamana kadar beklemem gerekir bilmiyorum
Doktorunuz daha iyi yönlendirir ve artı eksisiyle karar verir. Geçici olarak kortizonu kullanan bir yakınımda egzama görünümü bir süreliğine geçmişti. Tabi doktor egzama için kortizollü hap vermez. Sonuçta olumsuz etkileri de var. Bana da hekim egzama var deyip şampuan önerip postaladı. Kafa derimi görmediğimden ben kepek diye düşünürdüm. Şampuan da bana pahalı gelmişti o zaman, kullanmadım. Sirke kürünü düzenli denemeye çalışacağım artık.Merhaba,
Daha çok kişiye ulaşması adına konuyu bu kısımda açtım. Çocuk yaşlardan beri egzama belası ile uğraşıyorum ve gittikçe daha da kötü duruma geliyor.
İlk önce saç derimde küçük bir bölgede başladı, sonra neredeyse saç derimin %50'sine yayıldı. Şimdilerde kulagımda ve vücudumda küçük bir yerde egzama olduğunu düşündüğüm pul pul dökülmeler mevcut.
Cildiye bölümüne muayene oldum, birkaç doktora da göründüm ama kalıcı çözümü olmadığını söylediler. Birçok kez losyon, şampuan gibi yatıştırıcı şeyler kullandım, hala kullanıyorum ama kalıcı çözüm olmuyor tabii ki sadece yatıştırıcı etkisi var. Önerebileceği bitkisel bir şeyler ya da uzman doktor vs olan varsa çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Kızımda aynı sorun var yoğun olarak saçlı deride,kulak arkası ve göbek deliğinde.Merhaba,
Daha çok kişiye ulaşması adına konuyu bu kısımda açtım. Çocuk yaşlardan beri egzama belası ile uğraşıyorum ve gittikçe daha da kötü duruma geliyor.
İlk önce saç derimde küçük bir bölgede başladı, sonra neredeyse saç derimin %50'sine yayıldı. Şimdilerde kulagımda ve vücudumda küçük bir yerde egzama olduğunu düşündüğüm pul pul dökülmeler mevcut.
Cildiye bölümüne muayene oldum, birkaç doktora da göründüm ama kalıcı çözümü olmadığını söylediler. Birçok kez losyon, şampuan gibi yatıştırıcı şeyler kullandım, hala kullanıyorum ama kalıcı çözüm olmuyor tabii ki sadece yatıştırıcı etkisi var. Önerebileceği bitkisel bir şeyler ya da uzman doktor vs olan varsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim. Ev yapımı elma sirkesi evde var. Duş başlığı kullanınca insan üşeniyor sirke kullanmaya. Madem egzamaya da iyi geliyor, denerim.Bitse bile tekrarlar diye düşünüyorum..elma sirkesi yapmak kolay ya da aktarda vardır belki ? Banyo suyunuza bile koysanız şifa olur..zaman kaybetmeyin ilerlerse sıkıntı daha büyükgeçmiş olsun
Kesinlikle deneyin.Hayır denemedim, onu da araştıracağım. Teşekkür ederim.
Sosyal hayatı etkiliyor resmen. Koyu renkli kıyafet bile giymek istemiyorum. Çok pis bir görüntü oluşturuyor saç diplerinden omzuma dökülen pul pul görüntü
İnşallah benimki de geçer <3
Acaba yüzüme uygulasam faydası olur mu ? Yüzde oluşan egzamalar içinŞimdi size hayat kurtaracak bir önerim var..rahmetlik babannem saolsun...ev yapımı elma sirkesi yüzde yüz önce Allah ın izniyle sizi bu dertten kurtaracak..boşuna para dökmeyin kozmetik markalarına...ev yapımı olacak elma sirkesi çünkü içindeki mikroorganizmalar lazım bize..onu her banyo sonrası son durulama suyuna koyun ya da gün içinde saç diplerine sıkın ve on beş dk sonra sadece suyla durulayın..toplam on beş gün düzenli olarak hergun yapın sifanizi bulacaksınız..kaç kişi kurtludu çevremde bu sayede
Sadece 15 düzenli kullanin zaten şifa bulursunuz çok uzun süreli bı işlem değilTeşekkür ederim. Ev yapımı elma sirkesi evde var. Duş başlığı kullanınca insan üşeniyor sirke kullanmaya. Madem egzamaya da iyi geliyor, denerim.
Evet pamukla yüzünüze sürün 15 dk bekletin sonra suyla durulayın before after yapmayı unutmayinAcaba yüzüme uygulasam faydası olur mu ? Yüzde oluşan egzamalar için
Ay çok teşekkür ederim ama evde ev sirkesi yapmak 1.5 ayı buluyormuş galiba. Yapılmış olarak bulmaya çalışayım en iyisiEvet pamukla yüzünüze sürün 15 dk bekletin sonra suyla durulayın before after yapmayı unutmayin
Birde acaba yüze direk sirkeyi mi süreceğiz yoksa sirkeyi suya karıştırıp mı süreceğiz ?Evet pamukla yüzünüze sürün 15 dk bekletin sonra suyla durulayın before after yapmayı unutmayin
Annemin ellerinde vardı yarılıp kanıyordu. Domuz yağı önerdiler. Din açısından günah olabilir ama şifanın nereden geleceği hiç belli olmaz. Denedi ve faydasını gördü. Cildi resmen yeniliyor.
Evet en az kırk gün sürüyor..bilmiyorum satilmiyorsa bile yapan komşularınız belki vardır..siz yinede en kısa zamanda yapıp köşeye indirin muhakkak lazım olur..bu arada tırnak mantarına da çok iyi geliyor haberiniz olsunAy çok teşekkür ederim ama evde ev sirkesi yapmak 1.5 ayı buluyormuş galiba. Yapılmış olarak bulmaya çalışayım en iyisi
Çok hafif suyla seyreltebilirsiniz ama direk sürerseniz de bı zararı yokBirde acaba yüze direk sirkeyi mi süreceğiz yoksa sirkeyi suya karıştırıp mı süreceğiz ?
Merhaba benim ellerimde sulu egzama çıktı yazdan beri dr gittim kremler ise yaramadı sonra araştırırken ankaradaki eczacının kendi yaptığı kremlerden iyilesenleri okudum ve eczaneyi aradım sulu egzama olduğunu belirttim fark etmiyormuş türü.sehir dışında olduğum için kuzenim gitti aldı ve kargoladi aylardir geçmeyen egzama 3 günde iyileşti inanamadim kullanirkende çok umutlu değildim sanki sihir gibi bişe oldu yani.Burayi aktif kullanmıyorum merak ettiğim birşey olduğunda bakıyorum faydalaniyorum egzamadan kurtuldum bu sorunu olanlarda faydalansin diye yazıyorum.cok zor bir rahatsızlık görmeniz için fotoğraf yükledim Allah herkese şifa versinMerhaba,
Argan yagı kullanın, cok faydası var egzema ya... Bir de la rocher posay cicaplast b5 .. La rocher posay toleriane sensitive krem kullan... Cok iyi gelirYüzümde meslek egzeması oldu. Köyde çalıştığım için doktor oldu diyor. İki yanağımda elma gibi kıpkırmızı. İnanılmaz moralim bozuk aynaya bakmak bile istemiyorum. Ve doktor geçmeyebilir dedi. Yani bu kızarıklıklar kalabilir falan dedi. Çok canım sıkkın cidden geçen haftadan beri depresyona girdim bu yüzden
Çok geçmiş olsun. Egzamanın olmadığı insanlara çok özeniyorum gerçekten çünkü sayıları az gerçektenMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?