Çok geçmiş olsun. Egzamanın olmadığı insanlara çok özeniyorum gerçekten çünkü sayıları az gerçekten
Benim de çok şükür saçımda yok ama bir gün baş parmağımda bir kaşıntı başladı bir hafta içinde abartmıyorum kalın tabaka halinde komple kabuklanma oldu hatta hocam doktora git kızım bu normal değil dedi doktora gösterince egzama dedi ve bi krem vermişti bir daha da o kremi bulamıyorum o en azından dediğiniz gibi o anlıkta olsa kısa sürede tedavi ediyordu. Neyse doktor sonra kendi elini gösterdi onunda kuru egzaması varmış bak bende de var deyip güldü hatta yani o bile çare bulamamış kendine
Benim sulu egzama olduğu için artık tüm ellerimde ara ara su topluyor ama çok minikler tabi görünmüyorlar çok şükür başkalrına bulaşmıyor bunlar yoksa nasıl yaşardık bilmiyorum. Kendi içinde de yayılmasalar keşke sen her ne kadar dikkat etsende o mutlaka bir gününü buluyor yayılıyor. Bitkiseller de kremler gibi kısa süreli tedavi gösterir bence. Sadece eğer doktor gerçekten iyi ve uzun süre etki gösteren krem şampuan vs. verirse o idare ediyor seni. Mesela egzama güneşten sudan nefret eder e ben yaz kızıyım ne kadar dikkat edebilirim güneşi seviyorum. Artık alıştım sayılır