- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.509
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
yaa inşallah
KızKızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
Bebişim 8 haftalık biliyorum daha cinsiyet falan için çoooookk erken. Sırf eğlencesine açtım konuyu. Burda bayaa proflar gördüm çünkü bu konudaKeseden vs cinsiyet tahmini yapanları.
Ben bebiş kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diye görmüştüm bir yerde ama benimki altta duruyor
Esim 4 erkek kardes, 2 eltim de full erkek doğurdu. Bu yüzden esimin ailesi erkek olacak diye inanıyorBen de erkek çocuklarını genel olarak daha cok seviyorum ama tabii ki kendi cocugumda böyle bir ayrım yapmam Demek istediğim etrafımdaki erkek çocuklarla daha iyi anlaşıyorum. O yüzden hep oğlum olsun istemistim.
Esimse kız olsun istiyorAma ikimiz de ilk hamileliği öğrendiğimizde erkek hissettik esim bebekten bahsederken sürekli paşam falan diyor farketmeden siz ne hissediyonuz? fasulye kadar bi sey biliyorum zor bir sey söylemek ama keseden vs belki anlaşılır
aynen
Bence erkekKızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
Bebişim 8 haftalık biliyorum daha cinsiyet falan için çoooookk erken. Sırf eğlencesine açtım konuyu. Burda bayaa proflar gördüm çünkü bu konudaKeseden vs cinsiyet tahmini yapanları.
Ben bebiş kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diye görmüştüm bir yerde ama benimki altta duruyor
Esim 4 erkek kardes, 2 eltim de full erkek doğurdu. Bu yüzden esimin ailesi erkek olacak diye inanıyorBen de erkek çocuklarını genel olarak daha cok seviyorum ama tabii ki kendi cocugumda böyle bir ayrım yapmam Demek istediğim etrafımdaki erkek çocuklarla daha iyi anlaşıyorum. O yüzden hep oğlum olsun istemistim.
Esimse kız olsun istiyorAma ikimiz de ilk hamileliği öğrendiğimizde erkek hissettik esim bebekten bahsederken sürekli paşam falan diyor farketmeden siz ne hissediyonuz? fasulye kadar bi sey biliyorum zor bir sey söylemek ama keseden vs belki anlaşılır
erkekkKızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
yuvarlak kese genelde erkek mi? erkek olursa bir tek sünneti dert ediyorumBence erkekbenim kese de yuvarlakti erkek cinsiyeti. Tutunduğu yerde hemen hemen orası
inşallaherkekk
Bilmemyuvarlak kese genelde erkek mi? erkek olursa bir tek sünneti dert ediyorum
vajinal muayene ne güzel görünüyormus
bir sonraki kontrolde fetal dna yaptırıcaz bakalım artık öğrenicez neymisBilmemkız diye bekledim ben de olmadı işte erkek çıktı
Hahah benimde mide bulantılarım normal geçti toplasan 10 kere falan istifra etmisimdir. Ekşi yiyordum tatlı pek aramıyordum. Benim hatta yüzümde lekelenme oldu her türlü tanı ile kız diyordum ama erkekvajinal muayene ne güzel görünüyormusesim ultrason fotoğrafını alınca diyor ki ekranda güzeldi çocuk, cirkin çekti fotoğrafı doktor bir de benim mide rahatsızlığım 6.haftadan beri var ama hiç kusmadım. sanırım ona da erkek belirtisi diyorlar ama canım sürekli ekşi çekiyor o da kız belirtisi öfff
Hadi hayırlısı olsun bakalım sonucu yazarsın zatenbir sonraki kontrolde fetal dna yaptırıcaz bakalım artık öğrenicez neymis
ben de hamileliği öğrendiğimden beri erkek hissediyorum vallaHahah benimde mide bulantılarım normal geçti toplasan 10 kere falan istifra etmisimdir. Ekşi yiyordum tatlı pek aramıyordum. Benim hatta yüzümde lekelenme oldu her türlü tanı ile kız diyordum ama erkeksonra ilk duydugumda kabullendim çünkü kız hissetmiyodum
O zaman çok kıza umitlenmeben de hamileliği öğrendiğimden beri erkek hissediyorum valla
bakalım valla ben de sasiricamO zaman çok kıza umitlenmeçok benziyoruz. Benimde eşim 5 kardeşler ve genelde erkek çocuk hakim. Kesede tutunduğu yer de benziyor. Kız çıkarsa çok sasiririm