• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Eğlenceli Oyuncaklar ve Temiz Kız Giyim

ser_tuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
445
9
118
İstanbul
$IMAG0340.jpg $IMAG0339.jpg $IMAG0182.jpg

mucize direksiyonu 40 a vericem çalışıyor,sorunsuz.. özelden mail yazarsanız video atarım.
fisher price eğitici kaplumbağa 15 tl, bıcırık kuklalar 15 tl, puma babet 20 no 20 tl..yeşil elbise 6-9 yazıyor ama 9-12 gibiymiş ben etikete aldanıp giydirmedim kışlık içi polar gibi hediye gelmişti askıda aziz bebe yazıyor ama değil markasız 10 tl..
ekleyeceklerim var ama suan fırsatım yok akşam ancak

aynı anda yazmışız :D çok güzelmiş 25 olsaydı almıştım bile.

playskool bıcırık kuklalar 15 tl yepyeni

Eklentiler

• $IMAG0350.jpg
    $IMAG0350.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMAG0349.jpg
    $IMAG0349.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Merhaba, direksiyonu ve kaplumbağayı bana ayırabilir misiniz? Mail attım size ama görmezsiniz falan diye buradan da yazayım dedim :)

Babeti çok beğendim kullanımı nasıl ayaktan çıkıyormu koşup oynarken?

Son düzenleme:
Merhaba, direksiyonu ve kaplumbağayı bana ayırabilir misiniz? Mail attım size ama görmezsiniz falan diye buradan da yazayım dedim :)

sizin mailinizi gördüm ,dönüş yaptım

Babeti çok beğendim kullanımı nasıl ayaktan çıkıyormu koşup oynarken?

kızım ilk adımlarını atmaya başladıgında almıştım,çok fazla koşup oynayamıyordu o zamanlar zaten içerde elbise ile ya 1 ya da 2 defa giydirdim..evde elinde dolaştırdı hep altı ile diş falan kaşımaya kalkınca ortadan kaldırdım..ayagından cıkarıp dişlerini kaşıyordu :) yalnız önden kapalı ayakkabılar kadar rahat değildir sanırım,bir de tombul ayaklara pek uygun değil

Son düzenleme:
sizin mailinizi gördüm ,dönüş yaptım

kızım ilk adımlarını atmaya başladıgında almıştım,çok fazla koşup oynayamıyordu o zamanlar zaten içerde elbise ile ya 1 ya da 2 defa giydirdim..evde elinde dolaştırdı hep altı ile diş falan kaşımaya kalkınca ortadan kaldırdım..ayagından cıkarıp dişlerini kaşıyordu :) yalnız önden kapalı ayakkabılar kadar rahat değildir sanırım,bir de tombul ayaklara pek uygun değil

Hımm bunun yazdığınız çok iyi oldu çok beğenmiştim ama birçok ayakkabıda sıkıntı yaşıyoruz kızımın ayakları etli ozaman olmaz bize alana şimdiden hayırlı olsun.

Back