Eğitimle ilgili bir derdim var

Genellemişsiniz ben özele parçaladım. Madem işin sınav kısmında da döndüğünü düşünüyorsunuz neden muhalefet olup kim demiş diye soruyorsunuz 2. mesajınızda diyecekseniz :))
Polemik yaratmayın. Hayatta başarılar.

Yahu polemik yaratan sensin kardeşim, neyse laf anlatmayacağım. Kimse zaten puan kısmında torpil dönüyor diye bi'şey demedi, sen attın ortaya öyle bişey. Ne dediğin belli değil ya da ben anlamadım. Neyse, kendimi yormaya değmez.

bence artık kafanızdan atın eski eşini. 2 kez denemişler olmamış. tamamen zıt insanlar.
sizinle mutlu ise siz de onunla mutluysanız tamamdır.

şimdi kpss ye kesinlikle güvenmek durumundasın diye düşünüyorum
ben 36 yaşında evli ve 2 çocuklu iken kpss seti aldım evde çalışmaya başladım. internet videolarından ders çalıştım.
önlisans zıraat teknikeriyim.
36 yaşıma kadar kpss ye girmemiştim hiç
çünkü herkes torpil dönüyor. atanamazsın. çok yüksek alanlar atanamadı vs dedikleri için
ama öğrendim ki atamaları yani merkezi atamaları osym yapıyormuş.
oturdum adamakıllı çalıştım.
ve atandım canım.
hiç kimseye kulak asma.
ben 2 yıllık memur olmak üzereyim. ağustos 19 da
çok mutluyum. şükürler olsun. önce inanmak gerekiyor.

bu arada memur olup da atanıp da yüksek lisansını da tamamlaman çok kolay.
bizim burda yapan arkadaşlar var.

Bölümünüz nedir?
Kpss nerdeyse hayal oldu
Yüksek lisansinda pek bir espirisi kaldigini düsünmüyorum bazi alanlar disinda acaba sizin bölümde o alanlardan birisi midir?
Is konusu saglik ve ögretmenlik harici devlete atamasi yok hatta onlarin bile sorunlu
Memurluk hayal.. arastirabilirsiniz iibfliyseniz tekrar bölüm okumanizi öneririm bir yandanda düzgün olabilecegini düsündügünüz bir ise girmeye calisin okulu bitirene kadar

özel sektörde çalışacağın yere bağlı. Ne okuyorsun bilmiyorum ama iyi kurumsal bir özelde çalışmazsan istersen Oxford tan al o yüksek lisans diplomasını maaşını falan etkilemez. Devlette etkiliyor. 400-500 TL kadar fark oluyor. Ama mühendislikte böyle. Diğer bölümler için bilmiyorum.

dilin varsa ve gelistirmek istiyorsan sanirim en uygunu havacilik , kabin memurlugu , yer hostesligi ve cesitli havacilikla ilgili alanlar .

merhaba,yurtdısında doktorayı ücretli mi yaptınız? biraz açıklar mısınız. ben su anda tez aşamasındayım yuksek lisansta.

Tekrar bir bölüm okumayacağım. Mezun olunca bakıcaz başımızın çaresine. Teşekkürler.

Ne güzel, harika bişey sizin yaptığınız. :) İnansam da inanmasam da zaten o sınava girmek zorundayım, en azından böyle yorumlar teşvik ediyor, iyi oluyor yani.

Ne güzel, harika bişey sizin yaptığınız. :) İnansam da inanmasam da zaten o sınava girmek zorundayım, en azından böyle yorumlar teşvik ediyor, iyi oluyor yani.
zorundasın madem . umarım kazanırsın. hem çalışır hem eğitimini tamamlarsın inşallah
benim girdiğim dönemde kpss önlisans kadrosu 1 tane idi benim bölümden. o da bana nasip oldu.
hep iyi düşünmek lazım ve iyisini istemek lazım. inan ki oluyor . inancını yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…