- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 756
- Konu Sahibi _donukpudra_
Merhaba bayanlar. Konumu size hemen aktarmak istiyorum. 23 yaşındayım. Birkaç gün sonra 24 olacağım. Bir üniversitede 2 yıllık bir bölümde okuyorum. Daha önce özel bir üniversitede Beslenme ve Diyetetik okuyordum. Bölümümü o kadar çok seviyordum ki aşıktım adeta. 1 yıl okudum ve maddi imkansızlıklar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Ve şu anda okuduğum bölüme başladım. Seneye mezun olacağım. DGS düşünmüyorum çünkü bölümümü sevmiyorum. Beslenme ve Diyetetiğe devam etmeyi o kadar çok istiyorum ki tabi özelde değil devlette. Bunun için dişimi sıkıp kazanmak için uğraşacağım. Yalnız yaşım 25 olacak tekrardan başladığımda. Muafiyetlerimin dışında bana 3 yıllık bir süre daha kalacak. 28 yaşımda mezun olacağım. Akademik kariyer hayalim vardı. Bunu gerçekleştirmek de istiyorum. Yalnız yaşım belli bir ortalamayı geçmiş olacak. Sizce bu mantıklı mı? Ayrıca ailemden maddi destek de bekleyemeyeceğim çünkü arkamda kardeşim de var. Kredi alabileceğim sadece. Kafam çok karışık. Ne yapmam gerektiğini biliyorum yalnız maddiyat ve yaş aklımı fazlasıyla karıştırıyor. Fikirlerinizle yardımcı olur musunuz?