Bebek Beslenmesi eğitim seti önerisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
merhabalar arkadaşlar,

10 aylık bir oğlum var ve onunla netür oyunlar oynatacağımı bilemiyorum, eğitici oyunlar öğretmek istiyorum, hiçbirşekilde oyun oynayamıyoruz birlikte oyuncaklarıyla bile,bukonuda fikir verirseniz çok sevinirim

ayrıca eğitim seti kullanan oldumu acaba.

şimdiden teşekkürler

10 aylık bebeklere eğitim seti oluyormu?
Ben googleden 10 aylık bebek eğitimi olarak arattım.Daha ziyade fiziki gelişimi ile yazılar var ama araştırınca oyun vs olarak bulabilirsiniz sanırım

monozebra diye eğitim kartları varmış ama daha küçük bebeklr için sanırım.benimde kızım 10 aylık çeşitli hayvanlar aldım yapbozlar legolar falan.hepsini döküyorum önüne oturuyoruz ama her şeyi ağzına götürüyor :))

10 aylık bebek ne versen sadece ısırır:) Benim oğlum 13 aylık daha yeni yeni bir şeyleri üstüste koymaya ve sepetine atmaya başladı. Kaybolan her şey oyuncak sepetinden çıkıyor. Hatta geçen gün hırkamı çıkarıp koltuğa koymuştum onu da almış oyuncak sepetine atmış.
Üstüste dizilen oyuncaklardan alabilirsin ama 2-3 ay sonra anlamaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…