Bebek İkinci El EĞİTİCİ OYUNCAKLAR KIYAFETLER PEKÇOK ŞEY

MC DONALDS BURGER KİNG VS OYUNCAKLAR

80 civarı sanırım. Hepsi 60 TL.

İMAGİNARİUM MORHİBİANS GATOR

Hem karada hem suda giden araba. İmaginarium dan alındı. Temiz. 65 TL

HAREKETLİ PİYANO

Tuşlara bastıkça üstündeki karakterler hareket eder. Toyzz shop tan alındı. Kiddieland marka. Demo tuşuna basınca müzik çalar karakterler hareket eder. 50 TL

PONY KİTAP

Pencereli pony kitap. Tertemiz. 5 TL

MONSTERHİGH PUZZLE

Sıfırdır Kutuyu Açmadık 100 Parça. 10TL

POOH PROJEKTÖR

Tavana yansıttığı resimler dönüyor ve müzik çalıyor. Süper oyalayıcı bebekler için. Üzerindeki şekillere basınca sesler çıkıyor. 40 TL

PORTATİF SATRANÇ

Hiç kullanılmadı. Kaliteli ahşaptan yapılma. 25 TL

THE SİMPSONS

Eski figürler. Burger kingden. 2000 yılı sanırım. 50 TL

Ürünlerin fiyatları ikinci el için fazla uçuk değil mi ?peluslar 50 lira demissiniz.

LİSANSLI ŞİRİNE

Tertemizdir. Boyu 30 cm civarında. Lisanslı üründür. 15 lira

ŞNORKEL SET

Aslında eşime almıştım 1-2 defa kullandı kalitelidir dalgıç malzemeleri satan bir siteden almıştım markasını araştırabilirsiniz ucuz bişi değil. Silikondur. Öyle dolap bekledi. İçi tozlu resimlerde belli temizlemeye vaktim olmadı. Kutusunda. 15 lira

LAMAZE PRENSES SOPHİE

Ödüllü ingiliz oyuncak markası lamazenin şirin bir bebeği daha. Etekleri hışırtılı bebeklerin ilgisini çekmek için. Ayrıca pusete asılabilir. 20 TL

FİSHER PRİCE MASALCI TIRTIL

Kullanılmıştır. Üzerinde tırnak izi var. Çalışmasında sorun yok. 25 TL

CLEMENTONİ BEBEK T-REX

Hediye geldi sıfırdır. Kutusu yok ama klavuzu var. 50 TL

UGİ KUMBARA

Garanti bankası ugi kumbara. Para ayınca gözleri yanıyor seviniyor. 65 TL

ZIP ZIP EŞEK

Sorunsuz. Havası inik gönderilecek. resimdekinin mavisi 10TL

BABY ALİVE ZIPZIP VE ALTINI ISLATAN BEBEK

Zıpzıpın gözünde boya dağılması vardı ama çok belli değil sorunsuz çalışıyor. Altını ıslatan kalemle boyanmıştı temizledim biraz ama yüzü için asetonla bastırınca çıkıyordu uğraşamadım. Onu hediye ediyorum yanında ikisi 40 TL

YAZLIK 5 Lİ BODY

Askılı bodyler 5 adet lekesiz temiz kullanıldı. Yazın çok işe yaradı elbiselerin altına çıtçıtlıdır. 20 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…