Bebek İkinci El EĞİTİCİ OYUNCAKLAR KIYAFETLER PEKÇOK ŞEY

ADİDAS ERKEK ÇOCUK AYAKKABI

Resimdeki gibi tertemizdir. 24 numara. 40 TL

BEBEK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

Burun aspiratörü (kullanılmadı)

Konak tarağı chicco çok faydasını gördük netten yorumlarına bakın. Kullandık ama yıkayıp alkolle temizleyip kutusuna koydum.

Nuk diş fırçalamaya alıştırma seti. Paketini açtım ama 1 kere bile kullanmak istemedi.

Gögüs pedi paketi açılmadı.

Hepsi 20 TL

AVENT SÜT SAĞMA MAKİNESİ

Temiz çok çok az kullandık belki 10 defa. Daha önce medela vardı o göğsümü acıtınca almıştım ama evde olunca gerek olmadı. Sadece silikon kısımlarda sararma oluyor sterilizasyon işleminden dolayı. Onun dışında pırıl pırıl. Yedek silikonu var zaten kutuda. 125 lira

Eklentiler

• IMG_20170117_130312.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 55
TERTEMİZ AYAKKABILAR

• Adidas boğazlı spor 22 numara 40 lira
  • Reebok spor 22 numara çok severek kulladık yazlık hava alan rahat bir model bu yıl büyüğünü bulamadım bulsaydım alacaktım tertemiz sıfırdan farksız. 40 lira
  • Jimlastik , kreş yada deniz ayakkabısı. Üzeri mayo kumaşına benziyor ama daha kalın. 23 numara yazsada 22 ye uygun. Biz havuz kenarında giydik. Yeniden farksız. 20 lira
  • Disney ev pandufu. Tertemiz çünkü giymek istemedi. Orijinal Disney ürünü 21-23 numara yazıyor biz 22 de aldık. 23 e küçük olur bence. 21-22 düşünün. 15 lira.
  • Işıklı terlik fare figürlü. Bunuda giymedik tertemiz. 22 numara. 10 lira.

CARTERS POLAR TAKIM

Altıda üstüde polardır. Sorunsuz çok temiz. Şipşirin bir takım. 2 adet var. 79 a almıştım tanesini. İkisi 50 lira.

CARTES SIFIR TULUM

Sıfır etiketli 24 ay ancak kalıpları biraz küçük 18 ay civarı diye düşünün. 50 TL

DENOKİDS ELBİSE

Kalın bir elbise 1 kez doğum gününde giydik. Çok tatlı bir rengi var. Doğum gününde önüne minicik pasta dökmüştü sanırım hala ufak bir leke var dikkatli bakınca görünüyor. Çok çok soluk bir leke üzerindeyken kesinlikle belli olmuyor. 20 TL

LCW İKİ ADET ELBİSE VE 1 GÖMLEK

Elbiseler 3-6 ay gömlek 6-9 ay. Gömlek hiç giyilmedi. Elbiselerden pembeyi de 1 defa ancak giydik beyaz giyildi ama temiz. Çok şirinler. Hepsi 20 TL

LCW ELBİSELER

İkiside tertemiz toplasanız 5 defa giymemiştir. 9-12 ay. Yepyeni. ikisi 20 TL

LCW ELBİSELER

1 defa griyi 2 yada 3 defada maviyi giydik. Tertemiz. 12-18 ay. İkisi 25 TL

EMMA BUNTON TASARIM ELBİSE

Ünlü bir tasarımcının tasarım elbisesidir. Çok tatlı şapkası ve külot ile takım. Hiç gitmedik 1 kere bile. Doğmadan önce çok beğenip ingiltereden almıştım ama kalıbı büyük geldi sonraki yazda küçüktü. 35 TL

ÇOCUK İÇİN EMNİYET ASKISI

Çocukları yeni yürüme döneminde kontrol etmek için. 5 TL

LCW ERKEK ÇOCUK MONT

24-36 ay temiz lekesiz. 30 TL

LCW KIŞLIK PANTOLONLAR

24-36 ay temiz lekesiz. resimde soluk çıkmış ama sağdaki yeni gibi soldaki biraz giyildi. soldakinin içi polarlı. ikisi 30 TL

KIZ BEBEK EŞOFMAN ALTLARI ÇORAPLAR VS.

Eşofman altları giyildi temiz 1 tanede pantolon var. Gri kadife ve kot görünümlü pantolon 12-18 ay. Diğerleri 18-24 ay. 2 adet çorap hediye bir az giyildi biri giyilmedi. Hepsi 15 TL

GAP BEYAZ ELBİSE

Çok şık tertemiz. 12-18 ay. 25 TL

GAP YUMUŞAK KOT PANTOLON

12-18 Ay. Yumuşak. Temiz. 20 TL

GAP POLAR ÜST

Giyilmiştir. 6-12 ay . 10 TL.

LCW üst ve GAP kot

Giyilmiştir. Sorun yoktur. İkisi 25 TL

12-18 ay.

GÖZLÜK

Uv filtreli gözlük. İyi bir markadır. Detayları resimde var. bebekler için lastikli özel tasarım. 25 TL

HAVLU

English home bebek havlusu birkaç ay bebekken kullandık. 7,5 TL

GİYİLMEMİŞ HIRKA

Sanırım 2,5 -3 yaş civarı giyilir. Sıfır. 10 TL

ELBİSE SIFIR

Hediye gelmişti. Sıfır. 3*4 yaş sanırım . 10 TL

3 ADET KOLSUZ BODY VE 1 ŞORT

12-18 ay. Biz giydik çok belirsiz leke olabilir 1 tanesinde. Daha çok parkta falan giyilir diye satışa koydum. Bu dönemlerde çok kirleniyor üstleri parkta. Hepsi 10 TL

SIFIR KOT SALOPET

Giymedik. 1 yada 1,5 yaşa uygun. 10 TL

SIFIR LCW PİJAMA

Yeleğini giydik gerisi sıfır. Yeleği polar pufidik bişi çok işe yaradı. 20 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…