Ciftlik arkadaslari ne kadar?cnm elimde bunlar var 10 ar tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciftlik arkadaslari ne kadar?cnm elimde bunlar var 10 ar tl
Satıldılar cnmCiftlik arkadaslari ne kadar?
Resmi yok muMerhabalar,
Günümüz bebekleri fotoğraf makinesi, kamera gibi şeylere karşı çok ilgililer. Neden sizin bebeğinizin de bir fotoğraf makinesi olmasın? Hem eğleneceği hem de İngilizce öğreneceği ilk fotoğraf makinesini kaçırmayın:)
Sayıları fotoğraf makinesinin üstünde bulunan dönenceden öğretir.
2 şarkı ve 6 müzik içerir.
Kırılmayan aynası bulunur.
Bebeklerin rahat tutabilmesi için sapları mevcuttur.
Fotoğraf çekerken tuşlara basıldığında üzerindeki LED ışıkları yanar.
12-36 ay bebekler için uygundur.
Bebeğiniz İngilizce konuşan bu fotoğraf makinesini çok sevecek:) fiyatı 28 TL.
bende yaramaz top arıyorum ve sana mail de attım sattınmımerhaba bende playskool yaramaz top atan fil ve fisher price bir çok oyuncak var ilgilenenler duygu zamir @hotmail.com adresine mail atabilirler.
yaramaz top lazım nasıl olmaz yaaa
Kalın masal kitapları nin fiyati ne kadarBunlar var bende.
Özelinize yazdım.Kalın masal kitapları nin fiyati ne kadar
nasıl çalışıyor bu video atarmısın bana. filli etrafa fırlatıyo. çocuk nerden çıkıcanı bikmediği için heycanlı oluyo. bu nası çalışıyorkiyaramaz toplar var bende ama filli olandan değil. eskisinden. 40 tl. ister misin?
nasıl çalışıyor bu video atarmısın bana. filli etrafa fırlatıyo. çocuk nerden çıkıcanı bikmediği için heycanlı oluyo. bu nası çalışıyorki
Arkadaslar konum gunceldir.Egitici oyuncak kitap eslestirme kartlari aktivite masasi vs. Ariyorum...
Fiyatlar baya yüksek indirim olursa almak istediğim 2 ürün var. Takipdeyim :)BUNLARDA BİZDEKİLERİN BİR KISMI ARKADAŞLAR :)
Eki Görüntüle 1373905 Eki Görüntüle 1373906 Eki Görüntüle 1373907 Eki Görüntüle 1373908 Eki Görüntüle 1373909 Eki Görüntüle 1373910 Eki Görüntüle 1373911 Eki Görüntüle 1373912 Eki Görüntüle 1373913