- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
bana da öyle geldi.ama eşim otel tatili yapmak istiyo.aslında üç gün orda üç gün başka yerde mi olsaydı.oteldrn gider geliriz drdi.ama bilmiyorumIyice dinleniriz cevreyi gezer tatilimizi yapariz diyorsaniz iyi yoksa bence Marmariz icin 6 gun fazla.
Cok guzel yer seviyorum ben. Kendim de Egeliyim ama 6 fazla gbi geldi bana canim.
Tabi neler planladginiza bagli
Evet oyle de yapilabilir tabi.
bana da öyle geldi.ama eşim otel tatili yapmak istiyo.aslında üç gün orda üç gün başka yerde mi olsaydı.oteldrn gider geliriz drdi.ama bilmiyorum
Başka nereler var gidilecekEvet oyle de yapilabilir tabi
Akyaka - Datca mesela
Otel Marmaris Içmeler de mi ??Egeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.lütfen.
Canım merhaba,öncelikle denizli ve afyonu programından çıkar..akyaka,bodrum,çeşme,kuşadası ve evet deniz istemiyorsanız şirince de olur mutlaka uğrayın..daha bakir koylar istiyorsanız Karaburun,mordoğan olabilir..iyi eğlenceler..sevgiler..Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.marmariste 13-19 mayıs ta ailecek konaklayacağız.parasını ödedik.ultra herşey dahil olacak.
12 mayıs sabahı çıkıcaz.denizlide ya da afyonda konklamamız gerekecek.hangisini seçmeliyiz.hiçbir fikrim yok.ikimcisi 19 mayısta otelden çıkıcaz.egede birkaç yere uğramak istiyoruz.ama nereye gitmeliyz.bilmiyorum.selçuk,şirince belki alaçatı dönüş yolcuşuğunda görebiliriz.
Otel marmariste.marmaristen datça bodruma gidebilirz.
O bölgeyi iyi bilen vr mı.mutlaka neerelere gitmeliyim.afyon ve denizli gitmeli miyim.tavsiyeleriniz önemli.rotayı belirleyemedim.yardımınıza ihtiyacım var.bir dr marmaris için altı gün aynı otelde fazla mı sizce.mantıklı olan üç kalmak mıydı bilemedim.yıllık izni 10 gün mü alsam 15 gün mü herşey plana bağlı bilemedim
O zaman Denizli..Marmaris buraya çok uzak ve marmarise giderken bir gece ya denizli ya da afyonda kalmamız gerek.
O zaman denizli..sabah pamukkaleye uğrarsınız.Marmaris buraya çok uzak ve marmarise giderken bir gece ya denizli ya da afyonda kalmamız gerek.
Akyakaya muhakkak gitmeniz lazım..dünyada ki cennetlerden bir yer:)Akyakaya bayıldım
Fazla kalabalık sevmem.ıssız sakin bir yere benzettim.tşk.üstelik marmarise yarım saatAkyakaya muhakkak gitmeniz lazım..dünyada ki cennetlerden bir yer:)
Alaçatı nasıl konak izmir merkez buralara da gitmek istiyorumAfyon da konaklamayi dusunmezdim ben olsam.
Denizli olabilir belki.
Akyaka'ya ben de bayiliyorum.
Datca'ya da gidin.
Yukarda arkadasin dedigi gibi Mordogan,Karaburun,Cesme de super.
Off..ozledim..Kalbim Ege'de kaldi ...
Aynen öyle bir yer zaten,merak etmeyinFazla kalabalık sevmem.ıssız sakin bir yere benzettim.tşk.üstelik marmarise yarım saat
Alacati'yi cok seviyorum ben..Cesme ve Alacati da dusunebilirsiniz kesinlijle.Alaçatı nasıl konak izmir merkez buralara da gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?