- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ayvalık,cunda,şeytan sofrası oralar da gezildi:))evet izmirdeyim,fakat bergama antik kente gitmedim,yazın ki planlarıma bunu da ekleyeyim:)teşekkür ederim..inşallah bozulmaz...
bu arada ayvalık ve cundayı da çok severiz. siz izmirdesiniz sanırım, izmirden yakın o taraflar.
bergama daki antik kent de bizi çok etkileyen yerlerden olmuştu...
rica ederim ,tavsiye ederim mutlaka. biz çok etkilenmiştik...Ayvalık,cunda,şeytan sofrası oralar da gezildi:))evet izmirdeyim,fakat bergama antik kente gitmedim,yazın ki planlarıma bunu da ekleyeyim:)teşekkür ederim..
Deniz sezonu açıldı mı.altı gün çok sanki.üç datça üç marmaris olsa çok daha iyi lurdu sanki.ama eşim yol yorgunluğuistemiyorBen Marmariste yaşıyorum. Afyon'da konaklamak bence daha makul.
2. Marmariste 6 gün çok Degil her yere turlar var yakınlarda gezilecek birçok yer var.Datça,Bozburun,kızkumu,Turgut şelalesi vs. Onun haricinde Bodrum falan olabilir ama mesafe söylediklerim kadar az Degil Marmarise.
Denizli nin Pamukkalesi var Afyon un termal otelleri güzel ,tercih sizin ,Denizliye giderseniz Karahayıtta ki otelleri tercih edebilirisiniz,bir kaç iyi otel var.Hem Pamukkaleye çok yakın sularıda şifalı.oradan marmarise giderken yol üstünde olup olmadığından emin değilim (Aydına bağlı fakat Denizliye daha yakın diye biliyorum ) karacasu afrodisias antik kenti,eğer oradan geçerseniz vaktiniz de varsa mutlaka gidin derim.Egeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.lütfen.
Datça'da balık restaurantları var gençler için pek uygun bir yer degil.Marmaris daha güzel.3 yıldır marmaristeyim gez gez bitmiyor hiç yakındaki yerler.Günü birlik gidebilirsiniz ama sıkıcı biraz Datça.Deniz sezonu açıldı mı.altı gün çok sanki.üç datça üç marmaris olsa çok daha iyi lurdu sanki.ama eşim yol yorgunluğuistemiyor
Bodrum datca fethiye oludeniz yeterli gelir ben dalamanda yasiyorum.gelenlere tavsiyem bu yondeBaşka nereler var gidilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?