Egeyi bilen arkadaşlar yardım edebilir misiz

inşallah bozulmaz...
bu arada ayvalık ve cundayı da çok severiz. siz izmirdesiniz sanırım, izmirden yakın o taraflar.
bergama daki antik kent de bizi çok etkileyen yerlerden olmuştu...
Ayvalık,cunda,şeytan sofrası oralar da gezildi:))evet izmirdeyim,fakat bergama antik kente gitmedim,yazın ki planlarıma bunu da ekleyeyim:)teşekkür ederim..

sedir adasi kleopatra plajina mutlaka gidin zaten yakin sayilir marmarise
akyaka azmaki gezin biraz yol giderim derseniz kinidosa gidin bir yer daha vsrdi levregide harikaydi mavi bayrak bir plajdi ama adini hatirlayamadim akçapinar tostçusuna gidin tostundan mutlaka yiyin oraya yakin bir yerde su sporlari falanda yapilan bir yer vardi orayada gidin sorarsaniz soylerler yerini tostcuda bunlsrin hepsi marmarise cok yakin yerler knidos hariç birde çinarlati restorant var yemekleri harika ama biraz pahali ora aklima gelldikce devam edecegim

afyon ve denizli bence gereksiz bodrum gumbet cok ovuyorlar ama ben sevemedim daha çok gece hayatini seven insanlar icin sanki ora ama bodrum merkez carsisi falan guzel fethiye çalış güzel ören denizi çok güzel paraşut tepeye gidilebilir ama örenin kendini begenmedim

Ben Marmariste yaşıyorum. Afyon'da konaklamak bence daha makul.

2. Marmariste 6 gün çok Degil her yere turlar var yakınlarda gezilecek birçok yer var.Datça,Bozburun,kızkumu,Turgut şelalesi vs. Onun haricinde Bodrum falan olabilir ama mesafe söylediklerim kadar az Degil Marmarise.

Ben Marmariste yaşıyorum. Afyon'da konaklamak bence daha makul.

2. Marmariste 6 gün çok Degil her yere turlar var yakınlarda gezilecek birçok yer var.Datça,Bozburun,kızkumu,Turgut şelalesi vs. Onun haricinde Bodrum falan olabilir ama mesafe söylediklerim kadar az Degil Marmarise.
Deniz sezonu açıldı mı.altı gün çok sanki.üç datça üç marmaris olsa çok daha iyi lurdu sanki.ama eşim yol yorgunluğuistemiyor

Afyonu da Denizli'ye de gayet iyi biliyorum. Seçimin Denizli'den yana. Şehrin içi çok güzel değil ama Pamukkale taraflarında güzel oteller var, ayrıca gelmişken travertenleri de gezersiniz.
Marmaris'te alti gün de bana göre fazla. Ama siz dinginlik arayan, dinlenmek isteyen, sakin mizaçlı bir aileyseniz yollarda heder olmak yerine dinlenebilirsiniz altı gün. Kendinize göre belirleyin işte :)

Egeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.lütfen.
Denizli nin Pamukkalesi var Afyon un termal otelleri güzel ,tercih sizin ,Denizliye giderseniz Karahayıtta ki otelleri tercih edebilirisiniz,bir kaç iyi otel var.Hem Pamukkaleye çok yakın sularıda şifalı.oradan marmarise giderken yol üstünde olup olmadığından emin değilim (Aydına bağlı fakat Denizliye daha yakın diye biliyorum ) karacasu afrodisias antik kenti,eğer oradan geçerseniz vaktiniz de varsa mutlaka gidin derim.

Marmaris de gezilecek yer çok,tekne turlari da var ama gezmeyi dusundugun yerler arasi mesafe de az değil tekne turları da günü baya aliyor.Sabah çıkıp akşam odaya giriyor olacaksınız.Genelde erkekler Havuz ve bar arası mekik dokuyup hamburger/pizza saatini kollamayi seviyorlar.Simdiden iyi tatiller.

Deniz sezonu açıldı mı.altı gün çok sanki.üç datça üç marmaris olsa çok daha iyi lurdu sanki.ama eşim yol yorgunluğuistemiyor
Datça'da balık restaurantları var gençler için pek uygun bir yer degil.Marmaris daha güzel.3 yıldır marmaristeyim gez gez bitmiyor hiç yakındaki yerler.Günü birlik gidebilirsiniz ama sıkıcı biraz Datça.

Denize giriyorlar ama herkesin bünyesi farklı :) 1 aya kadar iyice ısınır Deniz de

Back
X