- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
-
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
yok o pek mümkün degil malesef. Hatta imkan yok.İyi de neden? 30 yaşında her insan gibi siz de bir işe girip ayrı eve çıkabilirsiniz. O zaman ailenizi özlersiniz bile...
Neden sağlığınız mı engel teşkil ediyor?Yok
yok o pek mümkün degil malesef. Hatta imkan yok.
Ablamin kendi evi var. Rahatsizim diyip gitmiyo. KaliyoIsiniz varsa ayri eve cikin 2+1 evde o kadar kisi yasanmaz. Ayri eve cikamiyosaniz kulturunuze tersse ablan da calissin ikiniz de kiraya katkida bulunun dublex eve gecin. O ne oyle multeci gibi ust uste. Sevgilini de takma kafana hic bi erkek gururunu kirmaya degmez hak etseydi birakip gitmezdi
Sen git kal o evde?Ablamin kendi evi var. Rahatsizim diyip gitmiyo. Kaliyo
Neden sağlığınız mı engel teşkil ediyor?
calisiyorum bendeSiz niye çalışmıyorsunuz ?
Tabi tabi zaten tedavi görüyorumEski konularina baktim telefondan biriyle tanismissin cocuk senden 4 yas kucuk yasini yalan soylemissin kapalisin cocugun yanina acik gidiyomussun. Hakikaten bu yalan dolanlarla sen imtihani kaybetmissin yani. Evdeki psikolojisi tek bozuk ablan degil yani sen de kendine biraz ceki duzen ver
e neden ayrı eve çıkamıyorsunuz? ya da ablanızın evine taşınamıyorsunuz?calisiyorum bende
30 yaşındasınız.
Çalışmayı deneseniz nasıl olur.?
Buna engel olacaklarsa o evi terk edin gidin.
Kaç yasında insansınız artık bazı radikal kararlar vermek zorundasınız malesef.Kendi hayatınızı bitirmeyin.Çok pişman olursunuz.
Sen git kal o evde?
e neden ayrı eve çıkamıyorsunuz? ya da ablanızın evine taşınamıyorsunuz?
vallaha bunlar hep bahane. eğer kira ödeyecek gücün varsa ya da ev arkadaşı bulabiliyorsan o evden çıkacaksın, anan ablan ya da sen bu yaştan sonra değişmeyeceğinize göre, o diyardan gideceksin, o deve güdülmez çünkü.Ablamin kocasi var o evde ablam cocuklara bakamadigi icin bizde kaliyo. Ayri eve cikamam kültür olarak cok yanlis malesef bizde