EGER BU BI IMTIHANSA ,, ben bu imtihani kaybettim.

BENCEDE.

Sana bir şey diyeyimmi ne yap biliyormusun ilk başta al ailenin karşına bu şekilde yaşamaktan mutlu olup olmadıklarını sor neden bu kadar mutsuz olduğunuzu.oturun uzun uzun düşünün konuşun gerekirse psikolojik bir destekle gerçekleştirin bu konuşmayı eğer halinden herkes memnunsa o zaman kendinizi düşünün çünkü hayata bir kere geliyoruz kendinizi bunaltmayın umudunuzu asla yitirmeyin unutmayınki umudun bittiği yerde karanlık başlar karanlığa hapsolmayın bu bir imtihan imtihanınızı kabullenip üstesinden gelmeye çabalayın eğer maddi imkânınız varsa bir haftalığına tatile çıkın her şeyi unutun kendinize güzel bir iş bulun stressiz isteğiniz ve zevkleriniz doğrultusunda hobiler edinmeye çalışın ayriyeten insanı huzura kavuşturan bir yöntemde kuran okumaktır günlük 1 sayfa okusanız bile ne kadar rahat layacağınızı tahmin bile edemezsiniz bolmbol dua edin, kendinize zaman ayırın umarım sıkıntılarınız en yakın zamanda geçer

Defalarca konustum. Imkanlarimiz bu kadar. Ne varmis evde idare et deyp duruyolar

Sabret.Sabrin sonu selamettir.Bi ailem olsun herseye katlanirim diyenler var.Dua et onlar senin ailen.Baska bi aileden cekmiyosun.Bnde bekarken sabrim tasardi evdeki bazi durumlardan.Evlenip gidicem derdim.Simdi 10 aylik evliyim.Her gun agliyorum.Ailemi cok ozluyorum.Keske biraz daha hizmet etseydim diyorum

Mesele hizmet degil geecekten. Herseyi yapiyorum ben ablama destek evin alis veris kagit isleri. Yatma kalkma toplama temizleme. Ben bunlarda degilim. Sorunda bu ya baska aile olsa ceker giderdim belkide. Insanin kendi ailesi olunca gidemiyos. Bu daginik halleri evin kücüklügü. Varlik icinde yokluk cekmem. Ve bana hic nefes aldirtmamalari.. Sikintim bu

ne yaparsınız yapın o iki masum meleğe bu bıkkınlığı hissettirmeyin. onların bir suçu yok. size gelince evet çok şanssızsınız belki ailenizde yaşadığınız talihsizlikleri aşk duygusuyla bastırmak yenmeye çalışıyorsunuz. bu da olmayınca çok üzülüyorsunuz anlıyorum. çok iyi anlıyorum. ama bir işe girip çalışabilirsiniz. mesela bebek bakıcılığı yapabilirsiniz, sekreterlik yapabilirsiniz, inanın bir işle meşgul olup para kazanınca eski sevgilinizi de eskisi gibi aramayacaksınız. özlemeyeceksiniz. geleceği varsa o gelir. kendinizi eve kapatmayın siz çok değerlisiniz evet birtakım fedakarlııklar yapmanız gerekmiş bu vakte kadar. ama kim yaşamıyor ki bunları. her şeyi değiştiremeseniz de hayatınızı eskisinden daha iyi bir konuma getirebilirsiniz. allah yardımcınız olsun.

Yok asla hissettirmiyoruz. Ikisinede 40 larina kadar ben baktim. Hala da banyolari altlari yani tüm bakimlarini yapip sevgimi eksik etmiyorum. Zaten cok düskünler bana. Zaten gercekten teyze anne yarisi anne gibi hissediyom onlara karsi. Askta sanssizdim. Calisiyorum zaten ama eve gelince dinlenememek beni mahfediyo. Yarim gun calisiyorum allahtan..

Anliyorum.Ama insanin ailesi ne olursa olsun insan herseye katlanir.Bu dedigimi evlendikten sonra daha iyi anlıycaksin.Esinin ailesi iyi olur ins evlencegin zaman.Ben mesela bu ailenin icinde yapayanlizim.Keske onlari hergun gormek yerine ailemi gorseydim hep annem yanimda olsaydi diyorum.Etrafina bi bak cok caresiz insanlar dertli hasta insanlar görürsun.Ve hayatina imrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…