tamam çok teşekkür ederimederler bende sehir dışındayım hep baska yerde yaptrdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam çok teşekkür ederimederler bende sehir dışındayım hep baska yerde yaptrdım
işlemler nasıl oluyor peki size de ok soru sordum amatamam çok teşekkür ederim
benim kromozon bozuklugu var 2 kez düşük yasadım saglıklı gebelık zor oldugu için pgt yapılacak genetiğine bakılacak embryonun oyuzden biraz daha farklı durumumuz.arastrma hastanesi oldugu için herseyi arastryorlar ben yıllar once gögsumden amelyat olmustum oyuzden genel cerrahtan onay istedler yenıden gögus ultrosnu cekıldım. amh testı istendi.kanda pıhtılaşma olayım vardı hemotoljiden onay ve tahlıller istendi.aile hekiminden onay istendi.genetıkle ilgili bi malzeme vardı onu aldık medikalden.şimdi butun tahlilleri topladım persembe gunu gidip verecegım.bide o alet denencekmıs calısıyomu diye onun için genetiğe annemden babamdan kan istediler burdan alıp kanı izmire götürecegım.bakalım nezamn başlayacklar ne diyeceklerişlemler nasıl oluyor peki size de ok soru sordum ama
hormon testleri falan istendi bide yanı klasık tup bebek arastrmaları geri kalanlar sizde ne gibi tahliller var sa bakıp eksik bişey varsa isterler bencebenim kromozon bozuklugu var 2 kez düşük yasadım saglıklı gebelık zor oldugu için pgt yapılacak genetiğine bakılacak embryonun oyuzden biraz daha farklı durumumuz.arastrma hastanesi oldugu için herseyi arastryorlar ben yıllar once gögsumden amelyat olmustum oyuzden genel cerrahtan onay istedler yenıden gögus ultrosnu cekıldım. amh testı istendi.kanda pıhtılaşma olayım vardı hemotoljiden onay ve tahlıller istendi.aile hekiminden onay istendi.genetıkle ilgili bi malzeme vardı onu aldık medikalden.şimdi butun tahlilleri topladım persembe gunu gidip verecegım.bide o alet denencekmıs calısıyomu diye onun için genetiğe annemden babamdan kan istediler burdan alıp kanı izmire götürecegım.bakalım nezamn başlayacklar ne diyecekler
hmm inşallah sizinde tutar bende bütün tahlilleri yaptırdım benimde tiroidlerim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi diğer herşey normal siz nerde oturuyordunuzhormon testleri falan istendi bide yanı klasık tup bebek arastrmaları geri kalanlar sizde ne gibi tahliller var sa bakıp eksik bişey varsa isterler bence
balıkesir siz izmrdemısınızhmm inşallah sizinde tutar bende bütün tahlilleri yaptırdım benimde tiroidlerim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi diğer herşey normal siz nerde oturuyordunuz
yok bende manisanın ilçesinde oturuyorumbalıkesir siz izmrdemısınız
Canm cok sevndm bizede moral oldun super bi haber allh kucagna almayi nasp etsnkızlar bende ege üniversitesinde ilk tüp bebeği mi oldum ve suan 6 haftalık hamileyim...Allah isteyen herkese nasip etsn kimseyi aratmasın..kalabalık olsada başarrı oranı çok yüksek bi yer özellere gidip de okadar parayı vermeye inanın değmez.aynı uygulamaları yapıyolar sonuçta....
amin canım Allah sana ve herkese nasip eder inş.Canm cok sevndm bizede moral oldun super bi haber allh kucagna almayi nasp etsn
Benmde tum tahliler btti genetikten probta aldik kontrol edldi.hemsre aradi rahim flmi kalms bi onu cektrin dedi pazartesi onu cektrcem .arayip soylycgim bakalm bsey daha istemezse baslarz heralde.iyi akşamlar arkadaşlar ben de ege üniv. yaptıracağım tüp bebek. .adetimi bekliyorum.sizlerin tedaviniz başladı mı hangi aşamadasınız.inşallah hepimiz buradan sırayla hamileyiz diye müjdeli haberlerimizi veririz...
canım ne kadar sürdü aşaması, bana aşılama dediler öncelik vede ücret ne istiyorlar.amin canım Allah sana ve herkese nasip eder inş.
Prob bende kromozon bozuklugundan dusuyor bebisler oyuzden 1 ve 19 kromoznuna bakilcak pgt yapilcak 1 in bir parcasi kopup 19 a yapisms benimgenetikten ne aldın canım anlayamadım
sizin sıkıntı neydi . belki banada gel derlerse aynı zamnda başlarız belkı sizinle :))genetikten ne aldın canım anlayamadım