Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maşallah hanımlar cok güzelsiniz ikinizde opuyorumnanaktan
ohh keyif yapmısınız ne güzel kaydirigubbakcemile5
efsunun cocuklarınıda gördük büyütmüşün bir genc kızınla yakısıklı oglun var Allah bagıslasın a.s.
arkdşlıgınız daim olsun inş :enbuyukkk:
41 kere masallah cok sık cok hanım tam kk kadınısınız masallah
sizlerle konusmak ğüzel ama resimlerinizi ve böyle sıcak dostlukları gördükce insan daha cok seviyor kk efsuncugum cocuklarında cok tatlılar masallah
Oy yerim ben siziiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Az daha kaçırıyordumm,tesadüf gördümm..:kedi:
Ne iyi etmişsiniz sefanız olsunn..banada olsun inşallahh..a.s. a.s.
Efsunefem..senin kızada oğlanada bayılıyorumm..kocaman öp onları..opuyorumnanaktan
Hatta ısırr :1rolleyes:
ay ne mutlu oldum efsuncum resimlerini görünce
meleğinde oğluşunda çok tatlı
ne güzel eğlenmişsiniz canımopuyorumnanaktan
dıptısada selam opuyorumnanaktan
Efsunefe ben burda sıcaktan yanarken sen gez bakalım.Rahat rahat gez, ben bizim buralara gözkulak olurum:)..Efe de çok şeker olmuş,maaşallah...Kızın da öyle..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
mümkün olsada hepinizi tanıya bilsem
eminim ki hepiniz iyi ve sıcacık insanlarsınızdır opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmutlakaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan