- 16 Mart 2020
- 1
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi emel seyran
Merhaba canım bende iş arkadaşımdan duymuştum Efsun soğuk çayı ben kullanmadım ama o düzenli kullandı çokda güzel sonuçlar aldı diyebilirim aklımda kalan bir ayda 4-5 kg verdiği denemelisin derimarkadaşlar diyet yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. motivasyon için diyet arkadaşı olmak isteyen varsa çok iyi olur kendi bigilerini de paylaşırsa çok çok iyi olur :) bu arada zayıflamak için Efsun Form Detoks çayını söylediler bu çay hakkında bilgisi olan var mıdır?
arkadaşlar diyet yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. motivasyon için diyet arkadaşı olmak isteyen varsa çok iyi olur kendi bigilerini de paylaşırsa çok çok iyi olur :) bu arada zayıflamak için Efsun Form Detoks çayını söylediler bu çay hakkında bilgisi olan var mıdır?
diyet konusunda ortak olamam gayet formdayım :) ama çay konusunda bilgilendirebilirim arkadaşım kullandı kısa bir sürede güzel sonuç aldı bu tarz çayları düzenli bir şekilde kullanmak gerekiyor tabii
ürünü bende kullandım ve tavsiye ederim mutlaka kullanılması gereken bir ürün yapımı kolay tadı enfes 1 ayda 6 kilo 800 gram verdim sayesinde nişan elbisemde göbeğim gözükmedi zayıflatırken sıkılaştırıyor bu arada :)
Merhaba canım bende iş arkadaşımdan duymuştum Efsun soğuk çayı ben kullanmadım ama o düzenli kullandı çokda güzel sonuçlar aldı diyebilirim aklımda kalan bir ayda 4-5 kg verdiği denemelisin derimumarım sende aynı sonuçları alırsın
Çay hakkında hiç bir bilgim yokarkadaşlar diyet yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. motivasyon için diyet arkadaşı olmak isteyen varsa çok iyi olur kendi bigilerini de paylaşırsa çok çok iyi olur :) bu arada zayıflamak için Efsun Form Detoks çayını söylediler bu çay hakkında bilgisi olan var mıdır?
arkadaşlar diyet yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. motivasyon için diyet arkadaşı olmak isteyen varsa çok iyi olur kendi bigilerini de paylaşırsa çok çok iyi olur :) bu arada zayıflamak için Efsun Form Detoks çayını söylediler bu çay hakkında bilgisi olan var mıdır?
Naptın canım kilo verdin mi ?Aldım 66.5 ile başladım bir ay sonra Mesajımı yenilEyeceğim.
Hayır ya tadını güzelliği dışında hiçbir numarası yokNaptın canım kilo verdin mi ?