• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba arkadaşlar ben de direk bir dalış yaptım müsaade ederseniz 2 çocuklu 35 yaşında çalışan bir bayanım 73-74 arasıyım hedefim 60 olmak. Haşimato Tiroidi hastasıyım. 67 ye kadar düşüp verdiklerimi geri alan ve çıkmaza girenlerdenim yani ben de sizdenim kabul buyurur musunuz?
balıkkız seninle çok benziyo hikayemiz. ben de 34 yasında 2 cocuk annesiyim. 67 yi görüp 71.9 a cıktım sonrasında. sen de ufak hedefler belirlemeye basla bence. benim ilk hedefim pazartesiye 69.9 u görmek :KK24:

Günaydııınn! :KK68:
Ben aslında çok düzenli öğünler yapmadığım için pek yazmıyordum. Adam akıllı düzen oturtursam yazmaya başlayayım inşallah.:KK51: Ayy bayrama da az kaldı:KK17:
Amacımızda bu ya güzelim
Eğer sorumlu olursak kendimizi daha iyi disipline edebiliriz

Hoşbulduk canım
Evet ilaç kullanıyorum hergün sabah aç karnına
spor olarak yürüyüş bandım var ona çıkıyorum ama daha başlayamadım motivasyonumu kazanmaya çalışıyorum işte
Onun dışında biraz kg verdikten sonra pilates derim harika bir şey süper inceltiyor uzatıyor şekillendiriyor denedim daha önce çok faydalarını gördüm
Kolay gelsin o zaman cnm
Bende ramazanda ara verdiğim sporuma inşallah bayramdan sonra devam edecem

Kızlar yeni jillian gurubu açılıyor
Bayramdan sonra başlıyor ben katılmayı düşünüyorum. Yoksa kendi başıma bişey yapacağım yok
Sizlerde düşünürmüsünüz bilmiyorum ama haberiniz olsun

balıkkız seninle çok benziyo hikayemiz. ben de 34 yasında 2 cocuk annesiyim. 67 yi görüp 71.9 a cıktım sonrasında. sen de ufak hedefler belirlemeye basla bence. benim ilk hedefim pazartesiye 69.9 u görmek :KK24:

evet canım bence de öncelikle hedef 69 olsun sonra 65 sonra 60 inşallah verilmeyecek kilolar değil bunlar biraz irade azim sabır

Kolay gelsin o zaman cnm
Bende ramazanda ara verdiğim sporuma inşallah bayramdan sonra devam edecem

et canım kesinlikle hiç yoksa yürüyüş mutlaka

Kızlar yeni jillian gurubu açılıyor
Bayramdan sonra başlıyor ben katılmayı düşünüyorum. Yoksa kendi başıma bişey yapacağım yok
Sizlerde düşünürmüsünüz bilmiyorum ama haberiniz olsun

jillian zor bir spor ben hemen yapamam onu canım yürüyüşle başlayıp kondisyonumu biraz artırmam lazım yoksa tıkanır kalırım ayrıca leslie ile evde yürüyüş de çok güzel öneririm

evet canım bence de öncelikle hedef 69 olsun sonra 65 sonra 60 inşallah verilmeyecek kilolar değil bunlar biraz irade azim sabır

et canım kesinlikle hiç yoksa yürüyüş mutlaka

jillian zor bir spor ben hemen yapamam onu canım yürüyüşle başlayıp kondisyonumu biraz artırmam lazım yoksa tıkanır kalırım ayrıca leslie ile evde yürüyüş de çok güzel öneririm
Önemli olan spor yapmak artık ne yapabilirsek
Ben baya bi Kilo verdiğim için jilianın iyi geleceğini düşünüyorum
Burdada günlük yaptıklarımızı paylaşalımki birbirimizi hırslandıralım

Tebrim ederim.buyuk basari bende 85lerde surunuyorum kilo vermem lazim uc dort ay sonra isteme ve nisan olacak 60lara insem keske : (

Braveness Braveness insallah canimmm sen kac kilosunn ben 75lerde surunurken 85oldumm

Hosbulduk : ))

85.5 - 86 şeklinde oynuyor vucudum biraz inatcı zorlanıyoruz :KK51:

Ooo sendemi gelin olucan tatlım
İkiniz içinde hayırlısı olsun
Tabi biraz ince olunca gelinlik daha güzel yakışır

Daha benimki o kadar yakın değil ama seneye sanırım inşallah o zamana kadar ideal kiloma ulaşır, yakıştı mı yakışmadı mı gibi binbir türlü sorularla gelin olmam, çok teşekkürler :KK19:

ne yedigini paylasirmisin
benim 10 kg vermem lazim belki çok deil ama gobegim var ( 4 aylik bi oglum var, 3. çocugum )
emziriyorum karatay yaptim suutm azaldi çcougum bi hafta agladi:(
ama ince cik kadinlari gorunce kiskaniyorum,42 beden kiyfateler gpzume bol geliyor giyyorum tam oluyor :(*
ssutumu etkilemezse bende varim sizinle
yuruyusu simdilik yapamam havalar àçok asiri sicak

Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz

Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı

Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım

Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız

Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz

Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı

Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım

Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız

Çok güzel olur Allah izin verirse başlarız bir aksilik olmazsa. Hepimizin amacı belli Allah hepimize kolaylık versin.. :KK36:

Hosbulduk tesekkur ederim ..
Insallah azimle baslayip devam edecegiz birliktee : )
Sizlerin böyle azimli olması benide harekete geçirir tekrar inşallah
Düğün dernek konuşulduğuna göre yaşlarınız genç
Sizler daha kolay verebilirsiniz çünkü seneler geçtikçe meto yavaşlıyor

Maşallah darısı başımıza :)
Dayanamadım bende katılmak istiyorum, uzun zamandır diyet bölümünü takip ediyorum ama cesaret bulup bir üye olamamıştım. Bugün dönüm noktası olsun, hem ilk mesajım hem cesaretimin başlangıcı olup şu üzerime yapışan kilolardan kurtulmaya başlayacağım bir gün. :KK3:
kısaca kendimi tanıtmak gerekirse: malesef 100 kilo ile aranıza katılıyorum. hem troid hem insülin direncim var ikisi olunca da kilo vermek zor, kilo almak ise mutfak yanından geçerken alırmışcasına kolay oluyor :KK61:ilaçlarıma ara vermiştim ancak tekrardan başladım(ne kadar ramazan nedeniyle saatlerini farklı uygulasamda), düzenli yürüyüş yapmaya başladım iftar sonrası 1 saat hızlı tempo olmasa da aralıksız yürümeye çalışıyorum. Üzerine düşük karbonhidrat kullanmaya dikkat etmeye başladım (doktorum metabolizma ve insülin direnci için bu diyeti tavsiye etti)... İnşallah sizinle tüm hastalıkları, bahaneleri, iştahımı bir kutuya kilitleyip arkada bırakır hepbirlikte yeni bir hayata adım atarız. Hoppa

Back
X